Kotoprolla on väittämä -tilaisuus
Kotoprolla on väittämä -tilaisuus

Kotoprolla on väittämä

Rakennusalan tuottavuus ei ole kehittynyt muiden toimialojen tahdissa. Teknologia ei ole vielä nostanut tuottavuutta kansallisesti tärkeällä alalla. Nyt on aika tehdä tuottavuusloikka! Tutkimuksen mukaan yrityksen liikevoittoa on mahdollista kasvattaa jopa 2 % laadukkaan dokumentoinnin avulla.
Tervetuloa kuulemaan tarkemmin, kuinka tuottavuusloikka tehdään 21.10. klo 8.30 osoitteeseen Jaakonkatu 2 Vantaa. Tilaisuuden jälkeen on mahdollista nauttia lounasta ja verkostoitua alan päättäjien kanssa.

Tapahtuman ohjelma

8.30 Aamupala
9.00 Tervetuloa
9.10 Kansanedustaja Juha Sipilä: Rakennusalan tulevaisuus
9.40 Kotoprolla on väittämä
10.10 Sakari Suomala: Laadukkaan dokumentoinnin kulttuuri
10.35 Henri Haho: Suomen dokumentoiduin talo
11.00 Lounas

Seuraamme aktiivisesti THL:n ohjeistuksia ja suosituksia koronavirukseen liittyen ja varmistamme tilaisuudessa muun muassa riittävät turvavälit, desinfiointimahdollisuudet sekä tilojen asianmukaisen ilmastoinnin.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.10.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tapahtuma on osallistujille maksuton. Johtuen rajatusta osallistujamäärästä pyydämme sinua ilmoittamaan mahdollisista muutoksista osallistumiseesi. Ilmoittautuneilta, jotka eivät saavut paikalle, peritään 25 € maksu.

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.