Nopeutta ja ketteryyttä teollisuuden prosesseihin, kuvien kera. Kotopro on siellä, minne ERP ei ulotu

Työturvallisuus, laadunvalvonta, kunnossapito ja logistiikka – kuvalliset raportit kaikilla mobiililaitteillaKotopro on pilvipalveluna toimiva dokumentointijärjestelmä, joka helpottaa kaikkea teollisuuden tuotantotiloissa tapahtuvaa raportointia. Erilaiset laatuun, työturvallisuuteen, kunnossapitoon tai tavaravirtoihin liittyvät raportit voidaan tehdä paikan päällä kaikilla mobiililaitteilla vaikka sanelemalla, ja kännykkäkuvat uppoavat automaattisesti oikeaan raporttiin. Kuvien helppo liittäminen raportteihin lisää laatua ja tiedon hyödynnettävyyttä monin eri tavoin.

Kotopro on moneen taipuva ja joustava järjestelmä, joka soveltuu moniin erilaisiin teollisuuden tarpeisiin ilman isoja investointeja tai raskasta käyttöönottoprojektia. ERP-järjestelmän jatkeena Kotopro tuo laadukkaan tiedonkeruun lähemmäs tuotannon työntekijöitä helpolla tavalla. Kotopro tarjoaa laajan valikoiman valmiita teollisuuden asiakirjapohjia käyttöön otettavaksi. Suuremmilla yrityksillä saattaa kuitenkin olla jo hyvin vakiintuneet omat asiakirjat, joita halutaan jatkossakin käyttää. Kotopro on markkinoiden ainoa järjestelmä, johon omat asiakirjapohjat on helppo tuoda digitaaliseen käyttöön. Näin vakiintuneet raportointikäytännöt voivat jatkua saumattomasti ilman turhia muutoksia.

Kotopro on...• suomalainen ja maailman ensimmäinen projektitiedon keräävä alusta, joka toimii kaikilla mobiililaitteilla

• pilvipalvelu, ei ohjelmistoasennuksia tai päivityksiä

• suunniteltu aloille, joiden työntekijät ovat työmailla, eivät toimistoissa

• markkinoiden helppokäyttöisin alusta, joka takaa loistavan käyttökokemuksen

• kuvallisen dokumentoinnin edelläkävijä, kuvat liitettävissä kaikkiin asiakirjoihin napin painalluksella

• aikaa ja vaivaa säästävä, halutessasi voit sanella valmiiseen asia- tai pöytäkirjapohjaan

• reaaliaikainen, asiakirjat ovat kaikkien haluttujen osapuolten nähtävissä ilman viivettä

Yksi järjestelmä tuo laatua ja tehokkuutta moneen prosessiinTyöturvallisuus: Tapaturmat, vaaratilanteet tai vuodot saadaan raportoitua reaaliaikaisesti kaikkien osapuolten tietoon. Välittömästi jaetut kuvat auttavat tapahtuneen selvitystyötä.


Laadunvalvonta: Monilla teollisuuden aloilla visuaalinen laadunvarmistus on tärkeää. Kotopron avulla laaturaportointiin saumattomasti liitetyt kuvat tuovat huomattavaa lisäarvoa.


Kunnossapito: Kaluston tarkastus- ja huoltoraportit kuvineen hyvin arkistoituna. Arvokasta huoltotietoa saadaan myös korjausten ennen-jälkeen kuvista.


Logistiikka: Raaka-ainetoimitusten vastaanottoraportit laadun toteavine kuvineen ovat heti kaikkien saatavilla. Myös alihankkijat voidaan liittää Kotopro-järjestelmän piiriin.

Referenssit


Metso Automation Oy, Hartela betonitehtaat, Mikkelin betoni Oy, Icopal Katto Oy

Kokeile 14 päivää maksuttomasti!

Toki saat kokeilla, onko Kotopron käyttö todellakin niin helppoa ja vaivatonta. Testaa, mitä hyötyä on teollisuuden eri osa-alueilla helposti tehdyistä ja oikeaan paikkaan arkistoiduista asiakirjoista, ja vielä kuvan kera! Uskomme, että raportointiaikasi vähenee huomattavasti, raporttien laatu paranee ja ne löytyvät helpommin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.