Paranna asiakastyytyväisyyttä ainutlaatuisella työterveyspalvelujen mobiilisovelluksella

Työpaikkaselvitykset, työhyvinvoinnin mittaukset ja riskikartoitukset eivät prosesseina ole digitalisoituneet yhtä nopeasti kuin muu maailma, vaikka asiakkaasi sitä toivoisivatkin. Onneksi tähän on nyt oikeasti helppo ja luotettava ratkaisu.

Paranna asiakastyytyväisyyttä, yhdenmukaisuutta ja säästä aikaa digitalisoinnilla

Nopeuttamalla työpaikkaselvityksiä, mahdollistamalla yhdenmukaista keskitettyä raportointia sekä välitöntä turvallista jakamista, saat etua sekä asiakkaillesi, että liiketoiminnallesi.

Kun asiakas saa selvityksen tai toimintasuunnitelman kuitattavaksi puhelimeensa sähköisellä allekirjoituksella säästetään parhaimmillaan päiviä, paperia ja hermoja kaikilta.

Tehosta ja paranna yhteistyötä läpi koko asiakassuhteen

Kotopro mahdollistaa, että teillä on käytössänne laiteriippumaton kotimainen mobiiliratkaisu, jolla raporttien ja kartoitusten jakaminen asiakkaan kanssa on helppoa aina työpaikkaselvityksen esikyselystä toimintasuunnitelman kuittaukseen. Myös jatkuvan ja ennaltaehkäisevän hoidon tarjoaminen on helpompaa Kotopron avulla.

Työterveyden dokumentoinnin prosessi

Kerrankin oikeasti helppokäyttöinen ja turvallinen ratkaisu työterveyshuollon prosesseihin

Voit tehdä työpaikkaselvitykset, työhyvinvoinnin mittaukset ja riskikartoitukset suoraan älypuhelimella tai tabletilla kenttäolosuhteissa. Dokumentteihin voi liittää suoraan kuvia ja videoita, puhe tallentuu tekstiksi asiakirjaan.

Lisäksi voit helposti jakaa työpaikkaselvityksen palvelun tilaajan kanssa, työstää sen valmiiksi ja allekirjoituttaa sähköisesti. Tulostettava PDF on hetkessä valmis.

Kotopro-järjestelmä on kirjattu sähköisiä tietojärjestelmiä koskevaan lakisääteiseen Valviran rekisteriin. Palvelu käsittelee henkilötietoja vastuullisesti ja noudattaa voimassaolevia tietosuoja-asetuksia.

Kotopro dokumentoinnin prosessi

Kerromme mielellämme lisää esittelyssä

Varaa ilmainen verkkoesittely

Kotopro helpottaa toimintojen johtamista ja kenttätyötä

Sovelluksen edut eivät rajoitu vain parempaan asiakaskokemukseen, vaan se mahdollistaa kevyemmän työtaakan lääkäreille ja helpottaa toimintojen johtamista.

Sovelluksen edut

  • Helppo käyttöönotto ja käyttö myös ensikäyttäjille
  • Poistaa paperityön määrää
  • Nopeuttaa rutiinitoimintoja huomattavasti
  • Turvallinen kotimainen sovellus ja hyvä tuki
  • Helppo työtilan jakaminen asiakkaiden kanssa
  • Kuvallinen dokumentointi ja kaikki tiedot yhdessä tietokannassa
  • Kätevä tekstintuotto suoraan puheesta
  • Sama ohjelma kaikilla laitteilla
Lisää ominaisuuksia esittelyssä >
Kotopro työterveys puhelimessa

Valviran rekisteriin kirjattu järjestelmä

Kotopro on prosesseihin mukautuva dokumentointityökalu. Asiakkaanamme on yli 600 yritystä ja 30 000 käyttäjää. Ohjelma on helppokäyttöinen ja helposti käyttöön otettava. Kotopro on pilvipalvelussa toimiva dokumentointiohjelma, joka ei vaadi päivityksiä tai latauksia. Se toimii kaikilla älypuhelimilla ja tableteilla.

Kotopro-järjestelmä on kirjattu sähköisiä tietojärjestelmiä koskevaan lakisääteiseen Valviran rekisteriin. Palvelu käsittelee henkilötietoja vastuullisesti ja noudattaa voimassaolevia tietosuoja-asetuksia.

Helpota arkea ja paranna asiakastyytyväisyyttä