Paranna asiakastyytyväisyyttä ainutlaatuisella työterveyspalvelujen mobiilisovelluksella

Työpaikkaselvitykset, työhyvinvoinnin mittaukset ja riskikartoitukset eivät prosesseina ole digitalisoituneet yhtä nopeasti kuin muu maailma, vaikka asiakkaasi sitä toivoisivatkin. Onneksi tähän on nyt oikeasti helppo ja luotettava ratkaisu.

Nopeuttamalla työpaikkaselvityksiä, mahdollistamalla yhdenmukaista keskitettyä raportointia sekä välitöntä turvallista jakamista, saat etua sekä asiakkaillesi, että liiketoiminnallesi.

Kun asiakas saa selvityksen tai toimintasuunnitelman kuitattavaksi puhelimeensa sähköisellä allekirjoituksella säästetään parhaimmillaan päiviä, paperia ja hermoja kaikilta.

Paranna asiakastyytyväisyyttä, yhdenmukaisuutta ja säästä aikaa digitalisoinnilla

Kotopro mahdollistaa, että teillä on käytössänne laiteriippumaton kotimainen mobiiliratkaisu, jolla raporttien ja kartoitusten jakaminen asiakkaan kanssa on helppoa aina työpaikkaselvityksen esikyselystä toimintasuunnitelman kuittaukseen. Myös jatkuvan ja ennaltaehkäisevän hoidon tarjoaminen on helpompaa Kotopron avulla.

Kotopro helpottaa toimintojen johtamista ja kenttätyötä

Sovelluksen edut eivät rajoitu vain parempaan asiakaskokemukseen, vaan se mahdollistaa kevyemmän työtaakan lääkäreille ja helpottaa toimintojen johtamista.

 

 • Helppo käyttöönotto ja käyttö myös ensikäyttäjille
 • Poistaa paperityön määrää
 • Nopeuttaa rutiinitoimintoja huomattavasti
 • Turvallinen kotimainen sovellus ja hyvä tuki

 

 

 • Helppo työtilan jakaminen asiakkaiden kanssa
 • Kuvallinen dokumentointi ja kaikki tiedot yhdessä tietokannassa
 • Kätevä tekstintuotto suoraan puheesta
 • Sama ohjelma kaikilla laitteilla

 

Valviran rekisteriin kirjattu järjestelmä

Kotopro on kirjattu Valviran sähköisten palvelujen rekisteriin ja käsittelee henkilötietoja voimassaolevien tietosuoja-asetusten mukaisesti.

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
  Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.