Uutta tehoa personal trainingiin, urheiluvalmennukseen ja huippu-urheiluun Kotoprolla

Kotopron avulla kokoat huippu-urheilijan valmennustiimin ajantasaiseen saumattomaan yhteistyöhön ja hoidat lakisääteisen asiakasrekisterisi GDPR-vaatimusten mukaiseksi. MUISTA LADATA ILMAINEN TREENAAJAN OPPAASI sivun alaosasta!

Kotopro Mobile Coaching System tarjoaa useita versioita hyvinvointiin, valmennukseen ja mutkattomaan yhteydenpitoon tarkoitettuja helppokäyttöisiä mobiilityökaluja. Tarvittaessa rakennamme juuri sinulle sopivan kustannustehokkaan paketin, joka palvelee kattavasti työn menestykselliseen toteuttamiseen vaadittavia osa-alueita.

Valmentaja tai personal trainer voi tehdä yksilölliset harjoitusohjelmat helposti Kotopron avulla ja jakaa ne sähköisesti urheilijan tai asiakkaan kanssa. Mobiilityökalun avulla on helppo kirjata huomioita puheesta tekstiksi -toiminnolla myös kenttäolosuhteissa. Harjoitustilanteiden kuvat ja videot siirtyvät suoraan urheilijan kansioon, josta ne on helppo jakaa eri ammattilaisille. Urheiluvammojen kuntoutuksessa esimerkiksi fysioterapeutti voi välittää kuntoutusohjeet yksilöllisillä kuvilla varustettuna ja pitää yhteyttä urheilijaan.

Treenaajan arki sujumaan Kotopron avulla

Kotopron tiedonkeruu- ja dokumentointijärjestelmä mullistaa terveys- hyvinvointi- ja liikunta-alan toimijoiden työskentelytavat. Teknologian hyödyntäminen sujuvoittaa niin urheilijan kuin ympäröivän tiiminkin toimintaa ja vapauttaa aikaa ydintekemiseen – urheiluun.

Selainpohjainen järjestelmä kulkee aina mukana, ja siihen saa koottua kaiken tarvittavan tiedon unesta, ravinnosta, liikunnasta ja esimerkiksi mahdollisista kiputiloista. Kotopron järjestelmään voidaan ladata myös esimerkiksi ohjevideoita, jotka varmistavat oikean tekniikan harjoitellessa. Järjestelmän ansiosta yhteydenpito urheilijan ja valmentajan tai laajemman taustajoukon kesken on reaaliaikaista ja helppoa.

Lue oheisesta oppaasta, kuinka treenaajan liikkuva arki saadaan sujumaan Kotopron avulla. Myös asiantuntijamme kertovat Kotopron hyödyntämisestä mielellään lisää!

Kotopron edut personal trainingissa ja urheiluvalmennuksessa

 

 • Helppo käyttöönotto ja käyttö
 • Valmiita asiakirjapohjia eri tarpeisiin
 • Helposti ja joustavasti muokattavat asiakirjapohjat
 • Kuvat ja asiakirjat samassa paikassa

 

 

 

 • Kätevä tekstintuotto suoraan puheesta
 • Dokumentoinnin turvallinen jakaminen
 • Sama sovellus kaikilla laitteilla

 

 

Lataa Treenaajan opas

Lue oppaasta, kuinka treenaajan liikkuva arki saadaan sujumaan Kotopron avulla. Myös asiantuntijamme kertovat Kotopron hyödyntämisestä mielellään lisää!

Lataa opas

Pdf-opas on ladattavissa!
  Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
  Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.