Personal training, urheiluvalmennus ja huippu-urheilu TREENAAJAN OPAS - Lataa sivun ala osasta!

Kotopron avulla kokoat huippu-urheilijan valmennustiimin ajantasaiseen saumattomaan yhteistyöhön ja hoidat lakisääteisen asiakasrekisterisi GDPR-vaatimusten mukaiseksi. MUISTA LADATA ILMAINEN TREENAAJAN OPPAASI sivun alaosasta!

Valmenna mobiilisti

Kotopro Mobile Coaching System tarjoaa useita versioita hyvinvointiin, valmennukseen ja mutkattomaan yhteydenpitoon tarkoitettuja helppokäyttöisiä mobiilityökaluja. Tarvittaessa rakennamme juuri sinulle sopivan kustannustehokkaan paketin, joka palvelee kattavasti työn menestykselliseen toteuttamiseen vaadittavia osa-alueita.

Valmentaja tai personal trainer voi tehdä yksilölliset harjoitusohjelmat helposti Kotopron avulla ja jakaa ne sähköisesti urheilijan tai asiakkaan kanssa. Mobiilityökalun avulla on helppo kirjata huomioita puheesta tekstiksi -toiminnolla myös kenttäolosuhteissa. Harjoitustilanteiden kuvat ja videot siirtyvät suoraan urheilijan kansioon, josta ne on helppo jakaa eri ammattilaisille. Urheiluvammojen kuntoutuksessa esimerkiksi fysioterapeutti voi välittää kuntoutusohjeet yksilöllisillä kuvilla varustettuna ja pitää yhteyttä urheilijaan.

 

Treenaajan arki sujumaan Kotopron avulla

 

Kotopron tiedonkeruu- ja dokumentointijärjestelmä mullistaa terveys- hyvinvointi- ja liikunta-alan toimijoiden työskentelytavat. Teknologian hyödyntäminen sujuvoittaa niin urheilijan kuin ympäröivän tiiminkin toimintaa ja vapauttaa aikaa ydintekemiseen – urheiluun.

Selainpohjainen järjestelmä kulkee aina mukana, ja siihen saa koottua kaiken tarvittavan tiedon unesta, ravinnosta, liikunnasta ja esimerkiksi mahdollisista kiputiloista. Kotopron järjestelmään voidaan ladata myös esimerkiksi ohjevideoita, jotka varmistavat oikean tekniikan harjoitellessa. Järjestelmän ansiosta yhteydenpito urheilijan ja valmentajan tai laajemman taustajoukon kesken on reaaliaikaista ja helppoa.

Lue oheisesta oppaasta, kuinka treenaajan liikkuva arki saadaan sujumaan Kotopron avulla. Myös asiantuntijamme kertovat Kotopron hyödyntämisestä mielellään lisää!

 

 • Personal Training -paketin käyttöönotto maksaa 350€ + alv.
 • Kuukausimaksu 25€

Lataa treenaajan opas

  Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: https://www.kotopro.com/tietosuojaseloste/
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kotopron edut personal trainingissa ja urheiluvalmennuksessa

 • Helppo käyttöönotto ja käyttö
 • Valmiita asiakirjapohjia eri tarpeisiin
 • Helposti ja joustavasti muokattavat asiakirjapohjat
 • Kuvat ja asiakirjat samassa paikassa
 • Kätevä tekstintuotto suoraan puheesta
 • Dokumentoinnin turvallinen jakaminen
 • Sama sovellus kaikilla laitteilla

Kotopro on jo yli 30 000 ammattilaisen valinta

Haluatko poistaa rutiininomaisia työvaiheita ja helpottaa raportointia?

Varaa ilmainen verkkoesittely