Kirjaamalla kilpailuetua – kirjaa perustiedot ja hoitohistoria helposti

Kauneudenhoitoalan ammattilainen, haluaisitko siirtyä yksittäisistä hoitokerroista pitkiin asiakassuhteisiin ja saada parempia hoitotuloksia sekä tyytyväisempiä asiakkaita?

Kirjaamalla asiakkaan tiedot ylös palvelet asiakastasi paremmin. Hyvä hoitosuunnitelma, asiakastietojen kirjaaminen ja hoitohistorian tallentaminen sekä asiakkaan ohjeistus muodostavat hoitoprosessin, joka tuottaa parempia hoitotuloksia ja sitoutuneempia asiakkaita.

Asiakkaan neuvonta ja ohjeistaminen ammattimaisilla kotihoito-ohjeilla aikaansaavat luottamusta tekijää kohtaan. Asiakkaat haluavat käydä sellaisen kauneudenhoitoalan ammattilaisen vastaanotolla, johon voi luottaa.

Turvaa asiakastyytyväisyys ja laatu dokumentoimalla

Asiakas on tyytyväinen, kun muistat hänen tarpeensa ja toiveensa ilman, että niitä tarvitsee jokaisella hoitokerralla käydä uudestaan läpi. Asiakkaalle tulee myös kertoa hoidon riskieistä ja varmistaa, ettei hoidon tekemiselle ole estettä.

Kuvittele tilanne, jossa asiakas kärsii vakavasta allergiasta. Olet kertonut hänelle riskeistä suullisesti ja varmistanut, ettei hoidon tekemiselle ole estettä. Hän saa kuitenkin hoidosta vakavan allergisen reaktion, ja riitatilanteessa väittää, ettei häneltä kysytty allergisoivista tekijöistä. Sinulla on todisteena vain sana sanaa vastaan.

Kotoprolla kirjaat ylös riskit ja pyydät asiakkalta kuittauksen hoidon tekemiseen sähköisellä allekirjoituksella.

Kotoprossa asiakastiedot, kuten tiedot asiakkaan terveydentilasta ja lääkityksistä, pysyvät turvassa EU:n tietosuojasäädösten (GDPR) edellyttämällä tavalla.

Valmiit asiakirjapohjat kauneudenhoitoalan tarpeisiin

Kotoprolta löydät esimerkiksi seuraavat asiakirjat valmiina

 • Perustietokortit
 • Kotihoito-ohjeistukset
 • Laitehuoltojen asiakassopimukset
 • Omavalvontasuunnitelmat
 • Hoitohistoriat
 • Perehdytysmateriaalit

Hoitokirjaukset edullisella ratkaisulla

Tee perustietokortit, hoitohistoriat ja muut kauneudenhoitoalan dokumentit helposti älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Jaa esitietolomake asiakkaan täytettäväksi ennen hoitokertaa, tee kotihoito-ohjeet hoitojen ohessa ja jaa ne asiakkaalle helposti ymmärrettävässä muodossa.

Kotopro sopii loistavasti sekä pienten että isojen hoitoloiden tarpeisiin

Kotopro sopii myös moniammattillisten ryhmien, oppilaitoksien ja maahantuontiyrityksien käyttöön! Tilaa maksuton kokeilu ja testaa itse, miten Kotopro helpottaa työtäsi.

Kotopron edut kauneudenhoitoalalle

 • Helppo käyttöönotto ja käyttö
 • Helppo kotihoito-ohjeiden ja muiden raporttien jakaminen
 • Asiakastiedot pysyvät turvassa EU:n tietosuojalain (GDPR) edellyttämällä tavalla

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
  Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.