Hierojan asiakasrekisteristä GDPR:n mukainen

Vieläkö pidät asiakasrekisteriäsi kalenterissa?

Tunnetko alaasi koskevan lainsäädännön? Entä tiedätkö EU:n uuden tietosuojalain säädökset? Muistathan tehdä jokaisen asiakaskäynnin jälkeen tarpeelliset kirjaukset.

Laita lakisääteinen asiakasrekisterisi kuntoon EU:n uuden tietosuojalain (GDPR) mukaisesti. Samalla saat pidempiä asiakkuuksia sekä lisäät laatua ja asiakastyytyväisyyttä.

Kirjaa asiakaskäynnit tietosuojalain mukaisesti

Kirjausten on palveltava asiakkaan hoidon suunnittelua, toteutusta ja seurantaa sekä edistettävä hoidon jatkuvuutta. Kirjaukset palvelevat myös asiakkaan tiedonsaantioikeutta sekä asiakkaan oikeusturvaa. Tämän lisäksi kirjausten oikeanlainen käyttö palvelee terveydenhuollon ammattihenkilöiden oikeusturvaa sekä terveydenhuollon palveluiden laadunvalvontaa.

Kotoprolla kirjaat kuvalliset asiakaskäynnit ja laadit mahdolliset hoito- ja harjoitusohjeet asiakkaalle kännykän tai tabletin avulla. Voit tehdä harjoitusohjeet asiakkaan omilla kuvilla ja videoilla. Kuvat tallentuvat suoraan ohjelmaan ja ne ovat heti asiakkaan nähtävillä. Voit sanella hoitokäynnillä huomiot puheesta tekstiksi älypuhelimella tai tabletilla.

Seuraa kuntoutusta etänä

Voit seurata asiakkaan kuntoutusta etänä sekä kommunikoida asiakkaan kanssa tietosuojatusti sähköisen järjestelmän välityksellä. Kotopron avulla lisäät laatua, parannat asiakastyytyväisyyttä, luot pidempiä asiakkuuksia ja mikä tärkeintä, hoidat kirjaukset tietosuojalain mukaisesti.

Valviran rekisteriin kirjattu järjestelmä

Kotopro on kirjattu Valviran sähköisten palvelujen rekisteriin ja käsittelee henkilötietoja voimassaolevien tietosuoja-asetusten mukaisesti.

Kotopron hyödyt hierojille

 

  • Helppo käyttöönotto ja käyttö
  • Valmiita asiakirjapohjia eri tarpeisiin
  • Helposti ja joustavasti muokattavat asiakirjapohjat
  • Kuvat ja asiakirjat samassa paikassa

 

 

 

  • Kätevä tekstintuotto suoraan puheesta
  • Dokumentoinnin turvallinen jakaminen
  • Sama sovellus kaikilla laitteilla

 

 

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.