Fysioterapia

Kotopron avulla voit tehdä yksilölliset harjoiteohjeet asiakkaan omilla kuvilla ja jakaa ne sähköisesti asiakkaalle.

Nopeuta harjoiteohjeiden tekemistä

Kotopro nopeuttaa ja tehostaa kotiohjelmien tekoa ja harjoitusten seurantaa. Kotoprolla voidaan tehdä yksilöllinen kotikuntoutusohjelma. Harjoitteet voidaan havainnollistaa kuvin, videoin ja selittävin tekstein. Videoihin ja kuviin voidaan sanella lisäohjeita. Enää ei mene erillistä aikaa harjoiteohjeiden tekemiseen, vaan ne syntyvät samaan aikaan kun ohjaat harjoitteet asiakkaalle.

Aktiivisuus- ja kipumittarit mahdollistavat tehokkaan kuntoutuksen

Kotoprossa on ainutlaatuinen uusi mittaristo fysioterapeutin työkaluksi. Kuntoutuja merkitysee VAS -kipujanaan jokaisen harjoittelukerran jälkeen kiputuntemuksen 0-10. Merkintä piirtää graafia harjoittelun aktiivisuudesta sekä kiputuntemuksesta.

Tutkimuksen mukaan Kotopro tehostaa ohjelman noudattamista ja näin edistää tavoitteiden saavuttamista. Monet palveluja ostavat tahot vaativat dataa kuntoutujan aktiivisuudesta kotiharjoitteiden tekemisessä sekä kuntoutuksen tuloksista.

Kotopro alustana etäkuntoutuksessa

Fysioterapeutti voi seurata kuntoutuksen etenemistä etänä sekä nähdä mittareiden avulla kuinka harjoittelu vaikuttaa kipuun. Fysioterapeutti voi ohjata kuntoutujaa oikeaan suuntaan kommentoimalla ja antamalla lisäohjeita kuvin, tekstein ja videoin. Kuntoutuja pääsee käyttämään samoja ominaisuuksia Kotoprossa kuin fysioterapeutti. Kotopro tekee etäkuntoutuksesta tehokasta ja tuloksellista. Yhteistyökumppanimme kautta on myös mahdollisuus ottaa käyttöön videovastaanotto etäkuntoutuksen tueksi.

Kotopron edut fysioterapia-alalla

  • Helppo käyttöönotto ja käyttö
  • Valmiita asiakirjapohjia eri tarpeisiin
  • Helposti ja joustavasti muokattavat asiakirjapohjat
  • Kuvat ja asiakirjat samassa paikassa
  • Kätevä tekstintuotto suoraan puheesta
  • Dokumentoinnin turvallinen jakaminen
  • Sama sovellus kaikilla laitteilla
Kotopro mobiilidokumentointi

Kotopro on jo yli 30 000 ammattilaisen valinta

Haluatko poistaa rutiininomaisia työvaiheita ja helpottaa raportointia?

Varaa ilmainen verkkoesittely