Tee yksilölliset harjoiteohjeet ja valvo niiden toteutumista vuorovaikutteisesti

Kotopron avulla voit tehdä yksilölliset harjoiteohjeet asiakkaan omilla kuvilla ja jakaa ne sähköisesti asiakkaalle.

Kotopro nopeuttaa ja tehostaa kotiohjelmien tekoa ja harjoitusten seurantaa. Kotoprolla voidaan tehdä yksilöllinen kotikuntoutusohjelma. Harjoitteet voidaan havainnollistaa kuvin, videoin ja selittävin tekstein. Videoihin ja kuviin voidaan sanella lisäohjeita. Enää ei mene erillistä aikaa harjoiteohjeiden tekemiseen, vaan ne syntyvät samaan aikaan kun ohjaat harjoitteet asiakkaalle.

Kotopro alustana etäkuntoutuksessa

Fysioterapeutti voi seurata kuntoutuksen etenemistä etänä sekä nähdä mittareiden avulla kuinka harjoittelu vaikuttaa kipuun. Fysioterapeutti voi ohjata kuntoutujaa oikeaan suuntaan kommentoimalla ja antamalla lisäohjeita kuvin, tekstein ja videoin. 

Kuntoutuja pääsee käyttämään samoja ominaisuuksia Kotoprossa kuin fysioterapeutti. Kotopro tekee etäkuntoutuksesta tehokasta ja tuloksellista. Yhteistyökumppanimme kautta on myös mahdollisuus ottaa käyttöön videovastaanotto etäkuntoutuksen tueksi.

Aktiivisuus- ja kipumittarit mahdollistavat tehokkaan kuntoutuksen

Kotoprossa on ainutlaatuinen uusi mittaristo fysioterapeutin työkaluksi. Kuntoutuja merkitysee VAS -kipujanaan jokaisen harjoittelukerran jälkeen kiputuntemuksen 0-10. Merkintä piirtää graafia harjoittelun aktiivisuudesta sekä kiputuntemuksesta.

Tutkimuksen mukaan Kotopro tehostaa ohjelman noudattamista ja näin edistää tavoitteiden saavuttamista. Monet palveluja ostavat tahot vaativat dataa kuntoutujan aktiivisuudesta kotiharjoitteiden tekemisessä sekä kuntoutuksen tuloksista.

Valviran rekisteriin kirjattu järjestelmä

Kotopro on kirjattu Valviran sähköisten palvelujen rekisteriin ja käsittelee henkilötietoja voimassaolevien tietosuoja-asetusten mukaisesti.

Kotopron hyödyt fysioterapeutille

  • Helppo käyttöönotto ja käyttö
  • Valmiita asiakirjapohjia eri tarpeisiin
  • Helposti ja joustavasti muokattavat asiakirjapohjat
  • Kuvat ja asiakirjat samassa paikassa

 

  • Kätevä tekstintuotto suoraan puheesta
  • Dokumentoinnin turvallinen jakaminen
  • Sama sovellus kaikilla laitteilla

 

 

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.