Uutta tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä asiakkaan kotona tehtävään hoitotyöhön ja kotipalveluihin

Kotopron avulla kaikki asiakkaan tai asiakasperheen kanssa työskentelevät voivat seurata ajantasaisesti työskentelyä. Vanhuspalveluiden piirissä olevan asiakkaan omaiset voivat seurata vanhuksen tilannetta ajantasaisesti.

Kotopron avulla voit helposti tallentaa asiakaskäynnin kirjaukset suoraan asiakkaan kansioon puheesta tekstiksi -toiminnolla. Voit myös ottaa kuvia ja videoita, jotka tallentuvat myös suoraan asiakaskansioon.

Sanele huomiot ja puhe muuttuu tekstiksi

Kotopron avulla voit helposti tallentaa asiakaskäynnin kirjaukset suoraan asiakkaan kansioon puheesta tekstiksi -toiminnolla. Voit myös ottaa kuvia ja videoita, jotka tallentuvat myös suoraan asiakaskansioon.

Jaa tiedostot reaaliajassa muiden tahojen kanssa

Tarvittaessa voit myös tehdä muistioita ja jakaa ne helposti muiden tahojen kanssa, jotka työskentelevät asiakkaan tai hänen perheensä kanssa. Lähettävä taho voi myös seurata tarvittaessa ajantasaisesti työskentelyn etenemistä.

Sairaanhoidon ammattilaiset voivat muun muassa konsultoida vastuulääkäriä potilaan tilanteesta Kotopron avulla.

Asiakas tai hänen perheenjäsenensä voivat myös itse esimerkiksi ottaa kuvia ja pitää yhteyttä asiantuntijoihin Kotopron avulla.

Valviran rekisteriin kirjattu järjestelmä

Kotopro on kirjattu Valviran sähköisten palvelujen rekisteriin ja käsittelee henkilötietoja voimassaolevien tietosuoja-asetusten mukaisesti.

Kotopron hyödyt kotona tehtävälle työlle

 

  • Helppo käyttöönotto ja käyttö
  • Valmiita asiakirjapohjia eri tarpeisiin
  • Helposti ja joustavasti muokattavat asiakirjapohjat
  • Kuvat ja asiakirjat samassa paikassa

 

 

 

  • Kätevä tekstintuotto suoraan puheesta
  • Dokumentoinnin turvallinen jakaminen
  • Sama sovellus kaikilla laitteilla

 

 

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.