Kotopro ja Medics24 liiketoimintakauppa

Hyvä asiakkaamme,

Vuosi 2020 oli melkoisten muutosten vuosi. Myös näin vuoden 2021 aluksi meillä on sinulle kerrottavaa muutoksesta, mutta tällä kertaa erittäin positiivisesta sellaisesta. Kotopro on tammikuussa solminut merkittävän liiketoimintakaupan, jonka myötä sosiaali- ja terveyssektorin asiakkuutemme siirtyvät Medics24:lle. Medics24 on terveysteknologiaan ja etäterveydenhuoltoon erikoistunut kotimainen yritys, ja on siten varmasti paras mahdollinen uusi koti Kotopron käyttäjille.

Käytännössä muutos tarkoittaa sitä, että asiakkaamme saavat käyttöönsä Medics24:n järjestelmän. Järjestelmässä jo Kotoprosta tuttuja ominaisuuksia täydentävät esimerkiksi etävastaanotto ja A- luokan potilastietojärjestelmä, joita emme ole voineet Kotopron kautta tarjota asiakkaillemme.

Milloin muutos tapahtuu?

Kiirettä muutoksen tekemiseen ei ole. Siirtymäkaudella 15.1.–31.5. asiakkaamme voi milloin hyvänsä siirtyä uuteen järjestelmään. Asiakaspalvelumme auttaa tekemään siirtymästä mahdollisimman sujuvan.

Kustannukset muutoksesta

Palvelujen hintaan ei tule merkittäviä muutoksia. Lopullinen hinta määräytyy asiakasyrityksen palvelujen tarpeen perusteella. Saat käyttöösi laajemman järjestelmän toimintasi tueksi sekä sosiaali- ja terveysalaan erikoistuneen kumppanin asiantuntemuksen avuksesi tulevaisuudessa.

Mitä minun pitää tehdä?

Tämä on helppoa: Voit ottaa yhteyttä Medics24:n yhteyshenkilöön, joka auttaa sinua kartoittamaan palvelujen tarvetta, yhteystiedot löydät tämän sivun alareunasta. Halutessasi voit myös sanoa Kotopro Oy:n kanssa tehdyn sopimuksen irti ilman irtisanomisaikaa ja lisäkustannuksia. 

Asiakastukemme ja Medics24:n asiantuntijat ovat apunasi uuden järjestelmän käyttöönotossa ja tietojen siirtämisessä.

Haluamme kiittää yhteisestä matkastamme ja toivotamme menestystä vuodelle 2021!

Terveisin,

Petteri Sveins
Johdon konsultti
Kotopro Oy

Yhteystiedot Medics24
Tero Nyman
Puh. 050 585 2866
tero.nyman@medics24.fi

Yhteystiedot Kotopro
Petteri Sveins
Puh. 050 913 4773
petteri.sveins@kotopro.fi

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
  • Hidden
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.