Uutta tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä terveydenhuoltoon sekä sosiaali- ja hyvinvointipalveluihin

Tuotamme sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin mobiilityökaluja, jotka helpottavat alan ammattilaisten jokapäiväistä työtä. Toisin, kuin monet sähköiset järjestelmät, Kotopro on helppo ottaa käyttöön ja käyttää.

 

Kännykkäkuvat, videot ja tekstit tallentuvat paikan päällä suoraan oikeaan asiakirjaan ja tekstin voi tuottaa puhumalla. Tieto on pilvipalvelussa kaikkien haluttujen osapuolten nähtävissä ajantasaisesti.

Kunta-asiakkaille ja viranomaisisille olemme kehittäneet sahköisen valvontatyökalun, jonka avulla valvova viranomainen voi valvoa ja pitää yhteyttä alueella toimiviin sosiaali- ja terveydenhuollon toimintayksiköihin ajantasaisesti.

Valviran rekisteriin kirjattu järjestelmä

Kotopro on kirjattu Valviran sähköisten palvelujen rekisteriin ja käsittelee henkilötietoja voimassaolevien tietosuoja-asetusten mukaisesti.

Kotopron hyödyt sote-alan ammattilaisille

Kunnat ja viranomaiset

Kunta-asiakkaille ja viranomaisisille olemme kehittäneet sahköisen valvontatyökalun, jonka avulla valvova viranomainen voi valvoa ja pitää yhteyttä alueella toimiviin sosiaali- ja terveydenhuollon toimintayksiköihin ajantasaisesti.

Valvontatyökalu yrityksille

Yksityinen sosiaali- ja terveydenhuollon yritys tai toimija voi itse ottaa käyttöön valvontatyökalun, jonka voi antaa käyttöön valvovalle viranomaiselle. Yritys voi tehdä hoitotyöstä ”läpinäkyvää” ja osoittaa valvovalle viranomaiselle, että toiminta on laadukasta ja lakisääteiset vastuut toteutuvat.
Kotopron kautta voit helposti päivittää omavalvontasuunnitelmaan tehdyt muutokset, voit ylläpitää työntekijärekisteriä ja tehdä epäkohtailmoitukset.

Tyytyväisyys myyjän asiantuntemukseen ja palveluun
82%
Kotopron tuottama arvo liiketoiminnassa
79%
Käyttäjätuen laatu
80%
Tyytyväisyys toimivuuteen ja toiminnallisuuteen
76%

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.