Kun kaikki on peitetty ja valmista, kuvat ja muut tiedot löytyvät Kotoprosta

Kun maanrakennusurakka on tehty, saattaa jälkeenpäin tulla epäilys, että jotain on tehty väärin. Kuviakin on ehkä otettu, mutta ne löytyy jostain kansioista, kun vain löytäisi kuvat ennen kuin joutuu käräjille tai tulee lasku pääurakoitsijalta. Nyt voit ratkaista tämän ensimmäistä kertaa yhdellä kätevällä ratkaisulla.

Urakan kuvat, asiakirjat ja muu raportointi samassa paikassa

Rakennusalan tarpeisiin suunniteltu ratkaisu mahdollistaa, että voit kerätä raportointia niin työmaasta kuin kalustostakin uskomattoman helposti, millä tahansa laitteella – ei mitään asennettavaa tai päivitettävää. Tällöin myös pääurakoitsijalle raportointi on helppoa.

Vältä reklamaatiot ja paperisodat

Jos perästä kuuluu, että jotain asiaa ei ole tehty oikein, voit helposti toimittaa Kotoprosta raportoinnin, jossa näkyy jokainen maanrakennuksen työvaihe. Näin säästyt kalliilta reklamaatioilta ja mielenrauhasi säilyy.

Maanrakentajan elämä helpommaksi

Tärinänmittausraportit, tiiveyskoeraportit, maanrakennuspöytäkirjat, työvaiheiden kuvallinen ja tekstiraportointi, kaluston kuntoraportointi ja esimerkiksi rahtikirjat – kaikki samassa paikassa. Jos pääurakoitsija pyytää todistamaan työn laatua, voit jakaa raportoinnin ja huoletta jatkaa elämääsi.

Raportointi käy kuin itsestään, kun Kotopro kulkee mukanasi, sillä se toimii kaikilla tableteilla, älypuhelimilla ja tietokoneilla, joissa on nettiyhteys.

 

Helppo ottaa käyttöön työmaalle

Kotoprolla dokumenttien ja raportoinnin kerääminen sujuu työn lomassa kuin itsestään. Sen kun vaan puhut, kirjoitat, kuvaat ja tarvittaessa jaat muille. Voit myös kutsua kaikki osalliset Kotoprohon ja jakaa dokumentit reaaliajassa sitä mukaa kun projekti etenee. Näin voit keskittää huomiosi seuraavaan urakkaan eikä sinun tarvitse lähetellä dokumentteja jälkikäteen.

Monipuolisiin maanrakennuksen tarpeisiin

Voit dokumentoida kaiken urakkaan liittyvän joko käyttäen valmiita raporttipohjia tai luomalla omia. Näin korvaat myös erilaiset Word- ja Excel-dokumentoinnit sekä kansioihin kadonneet kuvat, kun kaikki löytyvät kootusti Kotoprosta.

 • Tärinänmittausraportti
 • Tiiveyskoeraportit
 • Maanrakennuspöytäkirjat
 • Työvaiheiden kuvallinen raportointi
 • Työvaiheiden tekstiraportointi
 • Kaluston kuntoraportointi
 • Rahtikirjat
 • MVR -mittari
 • Ja kaikki muut maanrakennukseen tarvittavat dokumentit

Lataa esimerkkiraportti

 • Hidden
  Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Laske, kuinka paljon rakennusalan yritys voi parantaa tulosta

Kokeile laskuria

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
 • Hidden
  Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.