Varmista, ettei perästä kuulu maanrakennusurakoiden jälkeen

Maanrakennusurakka tehty ja perästä kuuluu, että jotain on tehty väärin. Kuviakin on ehkä otettu ja ne löytyy jostain kansioista, kun vain löytäisi ennen kuin joutuu käräjille tai tulee laskua pääurakoitsijalta. Nyt voit ratkaista tämän ensimmäistä kertaa yhdellä kätevällä ratkaisulla.

Ensimmäistä kertaa urakan kuvat, asiakirjat ja muu raportointi samassa paikassa

Rakennusalan tarpeisiin suunniteltu ratkaisu mahdollistaa, että voit kerätä raportointia niin työmaasta kuin kalustostakin uskomattoman helposti, millä tahansa laitteella – ei mitään asennettavaa tai päivitettävää. Tällöin myös pääurakoitsijalle raportointi on helppoa.

Vältä reklamaatiot ja paperisodat

Jos perästä kuuluu, että jotain asiaa ei ole tehty oikein, voit helposti toimittaa Kotoprosta raportoinnin, jossa näkyy jokainen maanrakennuksen työvaihe. Näin säästyt kalliilta reklamaatioilta ja mielenrauhasi säilyy.

Kotopro tabletissa

Maanrakentajan elämä helpommaksi

Tärinänmittausraportit, tiiveyskoeraportit, maanrakennuspöytäkirjat, työvaiheiden kuvallinen ja tekstiraportointi, kaluston kuntoraportointi ja esimerkiksi rahtikirjat – kaikki samassa paikassa. Jos pääurakoitsija pyytää todistamaan työn laatua, voit jakaa raportoinnin ja huoletta jatkaa elämääsi.

Raportointi käy kuin itsestään, kun Kotopro kulkee mukanasi, sillä se toimii kaikilla tableteilla, älypuhelimilla ja tietokoneilla, joissa on nettiyhteys.

Helppo ottaa käyttöön työmaalle

Kotoprolla dokumenttien ja raportoinnin kerääminen sujuu työn lomassa kuin itsestään. Sen kun vaan puhut, kirjoitat, kuvaat ja tarvittaessa jaat muille. Voit myös kutsua kaikki osalliset Kotoprohon ja jakaa dokumentit reaaliajassa sitä mukaa kun projekti etenee. Näin voit keskittää huomiosi seuraavaan urakkaan eikä sinun tarvitse lähetellä dokumentteja jälkikäteen.

Monipuolisiin maanrakennuksen tarpeisiin

Voit dokumentoida kaiken urakkaan liittyvän joko käyttäen valmiita raporttipohjia tai luomalla omia. Näin korvaat myös erilaiset Word- ja Excel-dokumentoinnit sekä kansioihin kadonneet kuvat, kun kaikki löytyvät kootusti Kotoprosta.

  • Tärinänmittausraportti
  • Tiiveyskoeraportit
  • Maanrakennuspöytäkirjat
  • Työvaiheiden kuvallinen raportointi
  • Työvaiheiden tekstiraportointi
  • Kaluston kuntoraportointi
  • Rahtikirjat
  • MVR -mittari
  • Ja kaikki muut maanrakennukseen tarvittavat dokumentit

Työmaan turvallisuutta mittaava MVR-mittari on helpointa tehdä Kotopro lomakkeen avulla.

Kotopro on jo yli 30 000 ammattilaisen valinta

Kotopro asiakkaat Ota yhteyttä & pyydä esittely!