Alihankintaverkoston orkestrointiin

Dokumentointiväline, tiedonvälitys ja tietopankki samassa palvelussa

Pääurakoitsija, vaadi laatua, velvoita dokumentoimaan

Kaikki dokumentit valmiiksi työmaalla: itselleluovutukset, malliasennukset, valvontamuistiot, TR-/MVR- mittarit, työmaapäiväkirjat ja kaikki muut asiakirjat.

Tieto jää palvelemaan kohteen elinkaarta

Aliurakoitsija, todenna laadukas tekemisesi

Vältä epäselvyydet kuvallisella dokumentaatiolla

Aika, paikka ja tekijä tallentuvat automaattisesti

Voit käyttää Kotoprota itsenäisesti tai osana urakoitsijaverkkoa

Jaa tieto suoraan Kotoprosta tai tee pdf napin painalluksella

Kokeile 14 päivää ilmaiseksi!

Kotopron käyttö on helppoa ja aikaa sekä vaivaa säästävää. Kokeile nyt!

Työn tilaaja voi edellyttää alaurakoitsijalta työn dokumentointia Kotopron avulla. Kun työ on tehty ja se voidaan todentaa kuvallisella dokumentaatiolla, voidaan laskukin hyväksyä.
Useat kunnat ovat ottaneet ilolla vastaan Kotopron tuottaman rakennusaikaisen dokumentoinnin. Tuottaahan se ajantasaista dokumentaatiota päivämäärineen ja kellonaikoineen.
Eri urakoitsijat voivat tallentaa omat työvaiheensa keskitetysti Kotoprohon. Näin syntyy ajantasaista ja läpinäkyvää dokumentointia kaikkien asianosaisten käyttöön.
Rakennusarkkitehti Janne Palmqvist kertoo, miten maanrakennustöiden dokumentointi käy suoraan rakennuspaikalla. Kuvaus, tekstin sanelu – ja työmaadokumentti on valmis.
Cosol on nostaa rakentamisen laatua ja tehostaa johtamista Kotopron avulla. Mobiili dokumentointi sujuvoittaa työn kulkua, vähentää tulkinnan mahdollisuuksia ja lisää luottamusta.
Kirkkonummen Sundsbergin asuinalueelle nousee 27 asunnon omakotialue. EKE käyttää Kotoprota eri rakennusvaiheiden dokumentointiin ja laadunvarmistukseen. Myös rakennusvalvonta pysyy ajan tasalla koko ajan.
Spigot Oy käyttää jokaisessa projektissa Kotopron mobiilia dokumentointijärjestelmää. Asentajat ovat ottaneet järjestelmän hyvin käyttöön. Helpottaahan ajantasianen työmaapöytäkirja myös heidän työtään. Kiperissä tilanteissa neuvot saa heti ja myöhemmin vältytään kiistatilanteilta.
Caiwell Oy dokumentoi kaikki työvaiheet Kotopron avulla. Yritys on saanut kilpailuetua Kotopron avulla sekä helpottanut ja nopeuttanut omaa dokumentointiprosessiaan.
Caiwell Oy dokumentoi kaikki työvaiheet Kotopron avulla. Yritys on saanut kilpailuetua Kotopron avulla sekä helpottanut ja nopeuttanut omaa dokumentointiprosessiaan.

Laskun maksamisen ehdoksi Kotopro-dokumentti.

Kotopro helpottaa myös viranomaisten valvontatyötä. Kotoprolla hallitset aliurakoitsijoiden työsuorituksia keskitetysti. Maanrakennustöiden digitaalinen dokumentointi vaivatta Kotoprolla. Cosol Oy rakentaa läpinäkyvästi. EKE hallitsee isoja rakennuskokonaisuuksia Kotoprolla. Caiwell Oy dokumentoi ajantasaisesti kaikki työvaiheet Kotoprolla. Kotopro osana Spigotin laadunvarmistusta.

TUOTEPAKETIT

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.