Laadukas rakentaminen on helpompaa kuin koskaan ennen

Urakan laatua ja lopputulosta heikentävät usein kiire, myöhästymiset ja aikaa vievät raportoinnit. Alussa sovitaan, että kaikki dokumentoivat työvaiheensa läpinäkyvästi. Dokumentointi jää usein kuitenkin vähäiselle huomiolle, jolloin läpinäkyvyys ei toteudu ja virheitä voi jäädä huomioimatta.

Pääurakoitsija, valvo ja paranna laatua

Ota askel kohti nollavirheluovutusta ja paranna läpinäkyvyyttä sekä laatua läpi koko urakan. Säästät samalla aikaa ja helpotat työtäsi. Kotopro mahdollistaa määrämuotoiset ja nopeat raportit pilvessä.

Velvoita erikois- ja aliurakoitsijat mukaan

Kotopron avulla kutsut kaikki toimijat yhteen. Rakentamisen eri osa-alueiden dokumenttipohjien avulla keräät raportointia kaikilta työmaan aliurakoitsijoilta. Itselleluovutus helpottuu ja osa-alueet valmistuvat ajallaan.

Kotopro on pilvipalvelussa toimiva mobiili dokumentointi- ja tiedonhallintaohjelma, joka helpottaa jokaisen arkea ja parantaa tiedonkulkua. Voit tehdä dokumentoinnin ja raportin, todistukset ja muut tärkeät asiat paikan päällä ja näin säästät toimistoaikaasi sekä vähennät ylitöitä. Kotoprolla voit seurata myös työntekijöiden tekemisiä reaaliajassa ja antaa katseluoikeuden myös asiakkaalle.

Kotopro on myös tietopankki. Kaikki löytyy kätevästi yhdestä paikasta. Enää tietoja ei tarvitse etsiä mapeista, kännyköistä ja kovalevyiltä.

Helpot ja nopeat raportit läpi urakan

Helppo, kaikilla mobiililaitteilla toimiva raportointi ja määrämuotoiset valmiit raporttipohjat mahdollistavat helpot ja nopeat raportit läpi urakan. Hoidat kätevästi mm. itselleluovutukset, MVR- ja TR-mittaukset sekä koko urakan dokumentoinnin ja organisoinnin.

Laatu paranee, aikataulu pitää ja helppous lisääntyy

Kun dokumentointi on vaivatonta, se tehdään kunnolla, eikä se venytä turhaan urakan aikataulua. Kotopro tekee monipuolisen aliurakoitsijaverkoston johtamisesta järjestelmällisempää ja sen avulla laadunvarmistus jatkuu läpi koko urakan.

Käytä valmiita, muokattavia raporttipohjia tai luo uusia omien erityistarpeiden mukaan

Voit dokumentoida kaiken urakkaan liittyvän joko käyttäen valmiita raporttipohjia tai luomalla omia. Näin korvaat myös erilaiset Word- ja Excel-dokumentoinnit, kun kaikki muistiotkin löytyvät Kotoprosta.

 • Itselleluovutus
 • Työmaapäiväkirja
 • TR-mittari
 • MVR-mittari
 • Poikkeamaraportti
 • Vaaratilanneilmoitus
 • Kriittisten työvaiheiden dokumentointi
 • Maanrakennuspöytäkirja
 • Rahtikirja
Tyytyväisyys myyjän asiantuntemukseen ja palveluun
82%
Kotopron tuottama arvo liiketoiminnassa
79%
Käyttäjätuen laatu
80%
Tyytyväisyys toimivuuteen ja toiminnallisuuteen
76%

Laske, kuinka paljon rakennusalan yritys voi parantaa tulosta

Kokeile laskuria

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
 • Hidden
  Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.