Paranna tiedonkulkua ja helpota jokaisen arkea

Haluatko säästää aikaa tai lisätä läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta asiakkaille? Onko haaveissasi, että yrityksesi kaikki sisäiset tiedot, raportit ja ohjeet, olisivat järjestyksessä ja vieläpä reaaliajassa? Entä jos sinulla olisi helppokäyttöinen ohjelma, jolla raportit syntyvät käytännön työn ohessa kuin itsestään?

Dokumentoi käyttämättä toimistoaikaa

Kotopro on pilvipalvelussa toimiva dokumentointiohjelma, joka helpottaa jokaisen arkea ja parantaa tiedonkulkua. Näin aikaa ja rahaa säästyy ja työhyvinvointi lisääntyy.

Talleta Kotoprohon jokaisen asiakkaasi kohdekortit, jotka päivittyvät reaaliajassa. Kohdekortista löydät kaikki kohteeseen liittyvät tiedot kuten alkukartoituslomakkeen, palvelu- ja siivoussuunnitelman sekä tilauksen. Voit tallettaa kohdekorttiin tilakohtaiset siivousohjeet työntekijöitäsi varten, reaaliaikaiset dokumentit tehdyistä töistä ja tunneista tai kuvalliset raportit laatukierroksista.

Kun voit todentaa tehdyn työn laskua varten luotettavasti, asiakas maksaa laskun mielellään.

Voiko dokumentointi enää helpommaksi muuttua?

Mikä parasta, voit dokumentoida tehdyn työn käyttämättä siihen toimistoaikaa tai vastaavasti seurata työntekijäsi työtä reaaliaikaisesti kohdekortista. Myös asiakas voi halutessaan seurata tehtyä työtä reaaliajassa.

Dokumentteja tehdyistä töistä ei tarvitse lähetellä sähköpostitse vaan tieto kulkee Kotopro- ohjelmassa reaaliaikaisesti kaikkien tarvittavien osapuolten välillä.

Ohjaa toimintaa Kotoprolla - säästät aikaa ja rahaa

Kotopro on mobiiliratkaisu, joka toimii käyttäjän mobiililaitteen selaimessa. Se ei vaadi asentamista tai päivittämistä. Kotoprossa työn dokumentointi ja työn ohjaus ovat samoissa digitaalisissa kansissa. Kun haluat tehdä kaikkien työstä sujuvampaa, on Kotopro paras kumppanisi, joka kulkee taskussa. Ota se työhösi mukaan kahdeksi viikoksi ilman sitoumuksia.

Laadunhallinta ja seuranta

Hoida laatukierrosten raportointi valmiiksi kohteessa käytännön työn ohessa. Kotopro-ohjelmalla kirjoitat tai sanelet huomiot ja otat kuvat suoraan oikeaan raporttipohjaan. Kierroksen päätyttyä raportti on valmis ja huoltokutsu lähtee tarvittavalle henkilölle. Tämän lisäksi se on heti kaikkien osapuolten nähtävillä.

Läpinäkyvyys

Lisää läpinäkyvyyttä Kotoprolla ja paranna näin asiakastyytyväisyyttä. Asiakas pääsee seuraamaan tehtyä työtä reaaliaikaisesti. Kommunikoi asiakkaan kanssa Kotopro-alustalla, ratkaise mahdolliset reklamaatiot ja hoida palautteet tai asiakastyytyväisyyskyselyt Kotopron avulla.

Näe reaaliaikaisesti tehdyt työt ja hallitse lakisääteiset perehdytykset Kotopron avulla. Raporttien jakaminen joko katselu- tai muokkausoikeudella mahdollistaa suurten käyttäjämäärien hallinnan.

Hallinnoi Kotoprolla

Talleta Kotoprohon työntekijöiden työtodistukset, lääkärintodistukset sekä perehdytyskansiot sähköisellä allekirjoituksella. Valtuuta työntekijäsi kirjaamaan jokapäiväiset tehdyt tunnit ylös.

Kiinteistöpalvelualan tiedonkulku sulavammaksi

Kotoprolla mahdollistat, että jokainen työntekijä raportoi sähköisesti tehdyt työt. Kun siivooja huomaa hajonneen laatan tai vuotavan hanan, hän voi tehdä huoltokutsun kiinteistön huoltomiehelle Kotoprolla yhdellä napin painalluksella. Tiedot dokumentoidaan ohjelmaan, josta ne on helppo siirtää laskutukseen.

Sovelluksen edut

  • Helppo käyttöönotto ja käyttö
  • Näe reaaliaikaisesti tehdyt työt
  • Johda toimintoja kätevästi etänä
  • Kotimainen ohjelma ja tuki
  • Kutsu asiakas tarkastelemaan raportointia ilmaiseksi
  • Kuvaa suoraan raporttiin ja sanele huomiot
  • Tiedonkulku paranee
Lisää ominaisuuksista >

Kotopro on jo yli 30 000 ammattilaisen valinta

Kotopro on yrityksen prosesseihin mukautuva dokumentointityökalu. Asiakkaanamme on noin 500 yritystä ja yli 23 000 käyttäjää. Ohjelma on helppokäyttöinen ja helposti käyttöön otettava. Kotopro on pilvipalvelussa toimiva dokumentointiohjelma, joka ei vaadi päivityksiä tai latauksia. Se toimii kaikilla älypuhelimilla ja tableteilla.

Kokeile ilmaiseksi