Opiskelijalle karttuu kuvallinen portfolio

Opettajan arviointityö helpottuu – kuvat ja kommentit keskitetysti Kotoprossa

Kotoprota käytetään tutkinnon osien, harjoittelujaksojen sekä työssäoppimisjaksojen kirjaamiseen ja dokumentointiin

Kännykällä päivittäin täytettävä työssäoppimispäiväkirja luo uuden menetelmän oppimisen arviointiin. Opiskelijalle syntyy mobiilidokumentoinnilla automaattisesti kuvaportfolio ja CV.

Kotopro on yrityselämän tarpeisiin tehty mobiili dokumentointipalvelu, jota käyttävät myös kymmenet oppilaitokset. Se mahdollistaa aivan uudella tavalla yksilöllisten oppimistehtävien dokumentoinnin ja osaamisen todentamisen. Kotopro löytyy yhden ikonin takaa, kuin mikä tahansa sovellus. Se toimii kaikissa laitteissa eikä vaadi asennuksia.

Kotopron avulla sovitat yhteen opiskelun ja työelämän. Valmiin oppimisympäristön lisäksi voit hyödyntää suuren määrän aitoja yritysmaailman dokumenttipohjia.

Ohjaa toimintaa Kotoprolla

Kotopro on mobiiliratkaisu, joka toimii käyttäjän mobiililaitteen selaimessa. Se ei vaadi asentamista tai päivittämistä. Kotoprossa työn dokumentointi ja työn ohjaus ovat samoissa digitaalisissa kansissa. Kun haluat tehdä kaikkien työstä sujuvampaa, on Kotopro paras kumppanisi, joka kulkee taskussa. Kokeile kaksi viikkoa ilman sitoumuksia.

Läpinäkyvyys

Lisää läpinäkyvyyttä Kotoprolla ja paranna näin opetuksen vuorovaikutusta. Opettajat ja opiskelija pääsevät seuraamaan tehtyä työtä reaaliaikaisesti. Kommunikoi opiskelijoiden kanssa Kotopro-alustalla, ratkaise mahdolliset ongelmat ja hoida palautteet tai kyselyt Kotopron avulla.

Näe reaaliaikaisesti tehdyt työt ja hallitse perehdytykset Kotopron avulla. Raporttien jakaminen joko katselu- tai muokkausoikeudella mahdollistaa suurten käyttäjämäärien hallinnan.

Hallinnoi Kotoprolla

Talleta Kotoprohon työntekijöiden työtodistukset sekä perehdytyskansiot sähköisellä allekirjoituksella. Valtuuta opiskelijasi kirjaamaan jokapäiväiset tehdyt tunnit ylös.