Opiskelijalle karttuu kuvallinen portfolio

Opettajan arviointityö helpottuu – kuvat ja kommentit keskitetysti KotoprossaKotoprota käytetään tutkinnon osien, harjoittelujaksojen sekä työssäoppimisjaksojen kirjaamiseen ja dokumentointiin.

Kännykällä päivittäin täytettävä työssäoppimispäiväkirja luo uuden menetelmän oppimisen arviointiin. Opiskelijalle syntyy mobiilidokumentoinnilla automaattisesti kuvaportfolio ja CV.

Kotopro on yrityselämän tarpeisiin tehty mobiili dokumentointipalvelu, jota käyttävät myös kymmenet oppilaitokset. Se mahdollistaa aivan uudella tavalla yksilöllisten oppimistehtävien dokumentoinnin ja osaamisen todentamisen.

Helppoa. Kotopro löytyy yhden ikonin takaa, se toimii kaikissa laitteissa eikä vaadi asennuksia.

Kotopron avulla sovitat yhteen opiskelun ja työelämän. Valmiin oppimisympäristön lisäksi voit hyödyntää suuren määrän aitoja yritysmaailman dokumenttipohjia.

Opiskelija, osoita osaamisesiDokumentoi tekemisesi puhumalla, kuvaamalla ja videoimalla

Portfolio CV:si liitteeksi muodostuu oheistuotteena

Ei enää erillistä raportointia, raportti syntyy työn ohessa

Opettaja, säästä jalkatyötä ja tue yksilöllistä oppimistaOpiskelijoiden ja työnantajien perässä juokseminen vähenee kun ohjaat etänä

Näet opiskelijoiden kuvalliset tuotokset reaaliajassa

Aika-, paikka- ja tekijäleima todentavat tehdyt työt

Voit muodostaa tehtävät e-perusteiden mukaan tai antaa omia tehtäviä

Voit muodostaa projektitöitä ja-ryhmiä ja ottaa muita opettajia mukaan

Kokeile 14 päivää ilmaiseksi!

Kotopron käyttö on helppoa ja aikaa sekä vaivaa säästävää. Kokeile nyt!

Kotoprota käytetään tutkinnon osien, harjoittelujaksojen sekä työssäoppimisjaksojen kirjaamiseen ja dokumentointiin.
Kotopro tuottaa oppilaalle kuvallisen CV:n, joka kertoo työnantajalle opiskeluaikana hankituista taidoista.
Lehtori Toni Tiilikainen Luksiasta kertoo Kotopron käytöstä työssäoppimisen aikana ja miten Kotopro nivoutuu koko opintokokonaisuuteen.
"Opastuksen jälkeen Kotopro oli täydessä käytössä viiden minuutin jälkeen!", kertoo opiskelija Emppu Mäkelä.
Lehtori Lauri Tuovinen Luksiasta kertoo, miten heidän oppilaitoksessaan on tehostettu työssäoppimisjaksoja Kotopron avulla.
Kotoprota käytetään tutkinnon osien, harjoittelujaksojen sekä työssäoppimisjaksojen kirjaamiseen ja dokumentointiin. Kotopro tuottaa oppilaalle kuvallisen CV:n, joka kertoo työnantajalle opiskeluaikana hankituista taidoista. Lehtori Toni Tiilikainen Luksiasta kertoo Kotopron käytöstä työssäoppimisen aikana ja miten Kotopro nivoutuu koko opintokokonaisuuteen. Lehtori Lauri Tuovinen Luksiasta kertoo, miten heidän oppilaitoksessaan on tehostettu työssäoppimisjaksoja Kotopron avulla. "Opastuksen jälkeen Kotopro oli täydessä käytössä viiden minuutin jälkeen!", kertoo opiskelija Emppu Mäkelä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.