Kotopro sujuvoittaa tutkinnon osien, harjoittelujaksojen sekä työssäoppimisjaksojen kirjaamista ja dokumentointia

Opettajan arviointityö helpottuu – kuvat ja kommentit keskitetysti Kotoprossa. Kännykällä päivittäin täytettävä työssäoppimispäiväkirja luo uuden menetelmän oppimisen arviointiin. Opiskelijalle syntyy mobiilidokumentoinnilla automaattisesti kuvaportfolio ja CV.

Kotopro on yrityselämän tarpeisiin tehty mobiili dokumentointipalvelu, jota käyttävät myös kymmenet oppilaitokset. Se mahdollistaa aivan uudella tavalla yksilöllisten oppimistehtävien dokumentoinnin ja osaamisen todentamisen. Kotopro löytyy yhden ikonin takaa, kuin mikä tahansa sovellus. Se toimii kaikissa laitteissa eikä vaadi asennuksia.

Kotopron avulla sovitat yhteen opiskelun ja työelämän. Valmiin oppimisympäristön lisäksi voit hyödyntää suuren määrän aitoja yritysmaailman dokumenttipohjia.

Ohjaa oppimista Kotoprolla ajantasaisesesti

Kotopro on mobiiliratkaisu, joka toimii käyttäjän mobiililaitteen selaimessa. Se ei vaadi asentamista tai päivittämistä. Kotoprossa työn dokumentointi ja työn ohjaus ovat samoissa digitaalisissa kansissa. Kun haluat tehdä kaikkien työstä sujuvampaa, on Kotopro paras kumppanisi, joka kulkee taskussa.

Työssäoppiminen ja etäopiskelu vuorovaikutteisesti ja reaaliaikaisesti

Läpinäkyvyys

Lisää läpinäkyvyyttä Kotoprolla ja paranna näin opetuksen vuorovaikutusta. Opettajat ja opiskelija pääsevät seuraamaan tehtyä työtä reaaliaikaisesti. Kommunikoi opiskelijoiden kanssa Kotopro-alustalla, ratkaise mahdolliset ongelmat ja hoida palautteet tai kyselyt Kotopron avulla.

Näe reaaliaikaisesti tehdyt työt ja hallitse perehdytykset Kotopron avulla. Raporttien jakaminen joko katselu- tai muokkausoikeudella mahdollistaa suurten käyttäjämäärien hallinnan.

Hallinnoi Kotoprolla

Talleta Kotoprohon työntekijöiden työtodistukset sekä perehdytyskansiot sähköisellä allekirjoituksella. Valtuuta opiskelijasi kirjaamaan jokapäiväiset tehdyt tunnit ylös.

Laske, kuinka paljon rakennusalan yritys voi parantaa tulosta

Kokeile laskuria

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
  • Hidden
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.