Hallitse kiinteistönhuoltoa digitaalisesti tuottamalla samalla ajantasaista huoltokirjaa

Säästy aikaa vievältä raportoinnilta, tehosta toimintaasi ja nosta laatutasoa!

Säästä aikaa, lisää läpinäkyvyyttä ja kasvata asiakkaiden luottamusta! Saat yrityksesi kaikki sisäiset tiedot, raportit ja ohjeet järjestykseen yhteen paikkaan. Ne näkyvät kaikille asianomaisille reaaliajassa. Uuden työntekijän perehdyttäminen kohteeseen käy helposti Kotoprolla. Helppokäyttöinen ohjelma auttaa synnyttämään raportit käytännön työn ohessa, paikan päällä.

Kotopro-mobiilidokumentoinnin edut kiinteistöhuollolle

 

 • Helppo käyttöönotto ja käyttö
 • Kuvaa suoraan raporttiin ja sanele huomiot
 • Näe reaaliaikaisesti tehdyt työt
 • Tiedonkulku paranee
 • Johda toimintoja kätevästi etänä
 • Uusi huoltomies saa heti ajantasaiset tiedot kiinteistöstä
 • Halutessasi kutsu asiakas tarkastelemaan raportointia ilmaiseksi
 • Kiinteistön huoltokirja rakentuu kuin itsestään
 • Kotimainen ohjelma ja tuki

Kotopro mobiilidokumentointi

Tee valmis raportti paikan päällä viemättä töitä toimistolle tai kotiin

Kotopro on pilvipalvelussa toimiva dokumentointiohjelma, joka helpottaa jokaisen arkea ja parantaa tiedonkulkua. Tee raportti paikan päällä ja säästä toimistoaikaasi sekä vähennä ylitöitä. Kotoprolla voit seurata myös työntekijöiden tekemisiä reaaliajassa ja antaa katseluoikeuden myös asiakkaalle.

Lue lisää

Talleta Kotoprohon jokaisen asiakkaasi kohdekortit, jotka päivittyvät reaaliajassa. Kohdekortista löydät kaikki kohteeseen liittyvät tiedot kuten alkukartoituslomakkeen, palvelu- ja huoltosuunnitelman sekä tilauksen. Voit tallettaa kohdekorttiin tilakohtaiset ohjeet työntekijöitäsi varten, reaaliaikaiset dokumentit tehdyistä töistä ja tunneista tai kuvalliset raportit laatukierroksista. Talleta myös laitteiden tyypit, huoltohistoria ja muut tärkeät tiedot.

Kaikki löytyy kätevästi yhdestä paikasta. Enää tietoja ei tarvitse etsiä mapeista, kännyköistä ja kovalevyiltä.

Velvoita alihankkija dokumentoimaan työnsä Kotoprolla pidä sitä laskun maksamisen edellytyksenä.

Ohjaa toimintaa Kotoprolla - säästät aikaa ja rahaa eikä raportointi rasita

Kotopro on mobiiliratkaisu, joka toimii käyttäjän mobiililaitteen selaimessa. Se ei vaadi asentamista tai päivittämistä. Kotoprossa työn dokumentointi ja työn ohjaus ovat samoissa digitaalisissa kansissa. Kun haluat tehdä kaikkien työstä sujuvampaa, on Kotopro paras kumppanisi, joka kulkee taskussa. Ota se työhösi mukaan kahdeksi viikoksi ilman sitoumuksia.

Laadunhallinta ja seuranta

Lue lisää

Hoida laatukierrosten raportointi valmiiksi kohteessa käytännön työn ohessa. Kotopro-ohjelmalla kirjoitat tai sanelet huomiot ja otat kuvat suoraan oikeaan raporttipohjaan. Kierroksen päätyttyä raportti on valmis ja huoltokutsu lähtee tarvittavalle henkilölle. Tämän lisäksi se on heti kaikkien osapuolten nähtävillä.

Läpinäkyvyys

Lue lisää

Lisää läpinäkyvyyttä Kotoprolla ja paranna näin asiakastyytyväisyyttä. Asiakas pääsee seuraamaan tehtyä työtä reaaliaikaisesti. Kommunikoi asiakkaan kanssa Kotopro-alustalla, ratkaise mahdolliset reklamaatiot ja hoida palautteet tai asiakastyytyväisyyskyselyt Kotopron avulla.

Näe reaaliaikaisesti tehdyt työt ja hallitse lakisääteiset perehdytykset Kotopron avulla. Raporttien jakaminen joko katselu- tai muokkausoikeudella mahdollistaa suurten käyttäjämäärien hallinnan.

Hallinnoi Kotoprolla

Lue lisää

Talleta Kotoprohon työntekijöiden työtodistukset, lääkärintodistukset sekä perehdytyskansiot sähköisellä allekirjoituksella. Valtuuta työntekijäsi kirjaamaan jokapäiväiset tehdyt tunnit ylös.

Kiinteistöpalvelualan tiedonkulku sulavammaksi

Lue lisää

Kotoprolla mahdollistat, että jokainen työntekijä raportoi sähköisesti tehdyt työt. Huoltokutsun kiinteistön huoltomiehelle voi tehdä Kotoprolla yhdellä napin painalluksella. Tiedot dokumentoidaan ohjelmaan, josta ne on helppo siirtää laskutukseen.

Kotopro on jo yli 40 000 ammattilaisen valinta

Kotopro on yrityksen prosesseihin mukautuva dokumentointityökalu. Asiakkaanamme on noin 800 yritystä ja yli 40 000 käyttäjää. Ohjelma on helppokäyttöinen ja helposti käyttöön otettava. Kotopro on pilvipalvelussa toimiva dokumentointiohjelma, joka ei vaadi päivityksiä tai latauksia. Se toimii kaikilla älypuhelimilla ja tableteilla.

Kokeile ilmaiseksi

Käytä valmiita, muokattavia raporttipohjia

Dokumentoi kaikki kiinteistönhuoltoon liittyvä joko käyttäen valmiita raporttipohjia tai luomalla omia. Näin korvaat myös erilaiset Word- ja Excel-dokumentoinnit sekä kansioihin kadonneet kuvat, kun kaikki löytyvät kootusti Kotoprosta.

 • Kiinteistön huoltokirja
 • Laitteiden tekniset tiedot ja huollot
 • Vikailmoitus raportti
 • Kosteus- ja sisäilmatekninen kuntotutkimus raportti
 • Ulkoalueiden huolto

Lataa Kotopron esimerkkiraportti

  Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.