Ohjaa työntekijöitä ja työn laatua läpinäkyvästi ja ajantasaisesti

Kotopron käyttö säästää aikaa ja lisää läpinäkyvyyttä sekä luotettavuutta asiakkaille. Yrityksesi sisäiset tiedot, raportit ja ohjeet pysyvät järjestyksessä ja raportit syntyvät käytännön työn ohessa kuin itsestään.

Dokumentoi käyttämättä toimistoaikaa

Kotopro on pilvipalveluna toimiva dokumentointiohjelma, joka helpottaa työntekoa ja parantaa tiedonkulkua. Näin aikaa ja rahaa säästyy ja työhyvinvointi lisääntyy.

Talleta Kotoprohon jokaisen asiakkaasi kohdekortit, jotka päivittyvät reaaliajassa. Kohdekortista löydät kaikki kohteeseen liittyvät tiedot kuten alkukartoituslomakkeen, palvelu- ja siivoussuunnitelman sekä tilauksen. Voit tallettaa kohdekorttiin tilakohtaiset siivousohjeet työntekijöitäsi varten, reaaliaikaiset dokumentit tehdyistä töistä ja tunneista tai kuvalliset raportit laatukierroksista.

Kun voit todentaa tehdyn työn laskutusta varten luotettavasti, asiakas maksaa laskun mielellään.

Mikä parasta, voit dokumentoida tehdyn työn käyttämättä siihen toimistoaikaa tai vastaavasti seurata työntekijäsi työtä reaaliaikaisesti kohdekortista. Myös asiakas voi halutessaan seurata tehtyä työtä reaaliajassa.

Dokumentteja tehdyistä töistä ei tarvitse lähetellä sähköpostitse, vaan tieto kulkee Kotopro-ohjelmassa reaaliaikaisesti kaikkien tarvittavien osapuolten välillä.

Ohjaa toimintaa Kotoprolla – säästät aikaa ja rahaa

Kotopro on mobiiliratkaisu, joka toimii käyttäjän mobiililaitteen selaimessa ja kulkee mukana taskussa. Se ei vaadi asentamista tai päivittämistä. Kotoprossa työn dokumentointi ja työn ohjaus ovat samoissa digitaalisissa kansissa. 

Laadunhallinta ja seuranta

Hoida laatukierrosten raportointi valmiiksi kohteessa käytännön työn ohessa. Kotopro-ohjelmalla kirjoitat tai sanelet huomiot ja otat kuvat suoraan oikeaan raporttipohjaan. Kierroksen päätyttyä raportti on valmis ja huoltokutsu lähtee tarvittavalle henkilölle. Tämän lisäksi se on heti kaikkien osapuolten nähtävillä.

Läpinäkyvyys

Lisää läpinäkyvyyttä Kotoprolla ja paranna näin asiakastyytyväisyyttä. Asiakas pääsee seuraamaan tehtyä työtä reaaliaikaisesti. Kommunikoi asiakkaan kanssa Kotopro-alustalla, ratkaise mahdolliset reklamaatiot ja hoida palautteet tai asiakastyytyväisyyskyselyt Kotopron avulla.

Näe reaaliaikaisesti tehdyt työt ja hallitse lakisääteiset perehdytykset Kotopron avulla. Raporttien jakaminen joko katselu- tai muokkausoikeudella mahdollistaa suurten käyttäjämäärien hallinnan.

Hallinnoi Kotoprolla

Talleta Kotoprohon työntekijöiden työtodistukset, lääkärintodistukset sekä perehdytyskansiot sähköisellä allekirjoituksella. Valtuuta työntekijäsi kirjaamaan päivittäin tehdyt tunnit ylös.

Kiinteistöpalvelualan tiedonkulku sulavammaksi

Kotoprolla mahdollistat, että jokainen työntekijä raportoi sähköisesti tehdyt työt. Kun siivooja huomaa hajonneen laatan tai vuotavan hanan, hän voi tehdä huoltokutsun kiinteistön huoltomiehelle Kotoprolla yhdellä napin painalluksella. Tiedot dokumentoidaan ohjelmaan, josta ne on helppo siirtää laskutukseen.

Kotopro sovelluksen edut puhtausalalla

 • Helppo käyttöönotto ja käyttö
 • Näe reaaliaikaisesti tehdyt työt
 • Johda toimintoja kätevästi etänä
 • Kotimainen ohjelma ja tuki
 • Kutsu asiakas tarkastelemaan raportointia ilmaiseksi
 • Kuvaa suoraan raporttiin ja sanele huomiot
 • Tiedonkulku paranee

Käytä siivousalalle räätälöityjä valmiita, muokattavia raporttipohjia

Dokumentoi kaikki kattourakkaan liittyvä joko käyttäen valmiita raporttipohjia tai luomalla omia. Näin korvaat myös erilaiset Word- ja Excel-dokumentoinnit sekä kansioihin kadonneet kuvat, kun kaikki löytyvät kootusti Kotoprosta.

 • Kattotarkastusraportti
 • Kattohuoltoraportti
 • Kattotarjous / -sopimus
 • Lisä- ja muutostyöt
 • Asbestikartoituslomake
 • Tulityölupa ja -suunnitelma
 • TR-mittari
 • Työn vastaanottopöytäkirja
 • Työvaiheilmoitus

Laske, kuinka paljon rakennusalan yritys voi parantaa tulosta

Kokeile laskuria

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
 • Hidden
  Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.