Hallitse kiinteistönhuoltoa ja puhtaanapitoa ajantasaisesti ja läpinäkyvästi Kotopron avulla

Kotopro auttaa hallitsemaan kiinteistöjä ja niissä tehtäviä huolto- ja siivoustöitä ajantasaisesti ja läpinäkyvästi. Työn ja kohteiden dokumentointi tapahtuu paikan päällä kätevästi työn ohessa. 

Jokainen kohde voidaan dokumentoida ja tallentaa niiden tekniset erityispiirteet, laitteiden käyttöhjeet, asetukset ja huoltohistoria kaikkien osapuolien saataville. Näin kohteen tiedot ovat aina uuden työntekijän saatavilla. Kaikkea ei tarvitse kysellä ja opetella kantapään kautta. 

Kiinteistön huoltokirja rakentuu kuin itsestään

Kotoprolla tehty dokumentointi ja tärkeiden tietojen tallennus muodostaa kiinteistön ajantasaisen huoltokirjan miltei huomaamatta työn ohessa. 

Kaikkien osapuolien käytössä

Voit valtuuttaa myös ulkopuoliset huoltoyritykset tai muut alihankkijat käyttämään Kotoprota ja pitää dokumentointia myös laskun maksamisen ehtona. Näin kaikki kiinteistössä tapahtuva työ on yksissä kansissa ja kaikkien osapuolten saatavilla.

Kotopro on pilvipalvelussa toimiva mobiili dokumentointi- ja tiedonhallintaohjelma, joka helpottaa jokaisen arkea ja parantaa tiedonkulkua. Voit tehdä dokumentoinnin ja raportin, todistukset ja muut tärkeät asiat paikan päällä ja näin säästät toimistoaikaasi sekä vähennät ylitöitä. Kotoprolla voit seurata myös työntekijöiden tekemisiä reaaliajassa ja antaa katseluoikeuden myös asiakkaalle.

Kotopro on myös tietopankki. Kaikki löytyy kätevästi yhdestä paikasta. Enää tietoja ei tarvitse etsiä mapeista, kännyköistä ja kovalevyiltä.

Tyytyväisyys myyjän asiantuntemukseen ja palveluun
82%
Kotopron tuottama arvo liiketoiminnassa
79%
Käyttäjätuen laatu
80%
Tyytyväisyys toimivuuteen ja toiminnallisuuteen
76%

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
  • Hidden
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.