Usein kysytyt kysymykset

Kotopro on mobiililaitteella toimiva dokumentointijärjestelmä, jolla voit tuottaa kuvalliset dokumentit nopeasti ja helposti.

Kotoprota voi käyttää kuka tahansa, jolla on tarve kuvallisten raporttien ja muiden dokumenttien tekemiseen.

Voit kokeilla Kotoprota ilmaiseksi 2 viikon ajan. Kokeilujaksoa varten et tarvitse luottokorttia tai maksutietoja. Ilmaisen kokeilun jälkeen palvelun käytöstä veloitetaan normaalin hinnaston mukaan.

Kahden viikon ilmaisen kokeilujakson aikana kaikki Kotopron tärkeimmät ominaisuudet ovat käytössäsi. Luotujen dokumenttien määrääkään ei ole rajoitettu.

Voit aloittaa Kotopron käyttämisen ilmaisella 2 viikon kokeilujaksolla. Kokeilujakson voit aloittaa itsepalvelutilauksena tai ottamalla yhteyttä myyntiin.

Voit aloittaa Kotopron käytön kokeilemalla ilmaiseksi kaksi viikkoa. Kokeilujakson jälkeen kuukausimaksu on alkaen 39 euroa kuukaudessa. Lue lisää hinnasto-sivulta.

Voit lisätä Kotoprohon uusia käyttäjiä. Sen lisäksi pystyt jakamaan dokumentteja sellaisten henkilöiden kanssa, joilla ei ole käyttäjätiliä. Lue lisää hinnasto-sivulta.

Kyllä. Kotopron pohjaeditorin avulla voit luoda raporteista juuri itsellesi sopivia.

Kotoprolla tehtyjen raporttien määrää ei ole rajoitettu. Voit siis tehdä ja tallentaa erilaisia dokumentteja niin paljon kuin tarvitset.

Kotoprota voidaan käyttää niin tietokoneella kuin puhelimella tai tabletilla. Kotopro toimii kaikilla laitteilla nykyaikasilla internet-selaimilla, kuten Google Chrome, Microsoft Edge tai Safari. Sinun ei siis tarvitse ladata erillistä sovellusta, vaan Kotopro toimii suoraan internet-selaimessa

Kotopro on selaimessa toimiva ohjelmisto. Erillistä mobiilisovellusta ei ole, mutta käyttöä varten tarvitset vain nykyaikaisen internet-selaimen. Sama sovellus ja samat ominaisuudet ovat siis käytössä niin tietokoneella kuin älypuhelimellakin.

Käyttääksesi Kotoprota sinun tarvitsee olla yhteydessä internetiin. Jos yhteys katkeaa, voit kuitenkin jatkaa jo avatun raportin muokkaamista ja tallentaa sen kun olet jälleen yhteydessä internetiin.

Kotopro on pilvipalvelu, ja sovelluksen tiedot säilötään palveluntarjoajamme palvelimilla Frankfurtissa, Saksassa.

Lue lisää tietoturva-sivulta.

Kotoprolla jaettujen raporttien ja dokumenttien katselua varten tarvitset vähintään rajoitetun tunnuksen, jonka asiakirjan omistaja voi myöntää sähköpostiosoitteen perusteella.

Kun sinulle on jaettu materiaalia Kotoprosta, saat sähköpostiisi kirjautumislinkin. Kirjautumislinkissä on ohjeet ja linkki käyttäjätunnuksen luomiseen. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan Kotoprohon osoitteella app.kotopro.com.

Jos kohtaat ongelmia Kotopron käytössä saat asiantuntijoidemme tarjoamaa apua puhelimitse, sähköpostitse tai käyttämällä reaaliaikaista chat-ominaisuutta. Kaikki yhteydenottotavat ovat nähtävillä ja käytettävissä yhteystiedot-sivulla.

Lisäkysymykset voit lähettää asiakastukemme sähköpostiosoitteeseen support@kotopro.fi tai soittamalla numeroon 09 2512 7720.

2 minuutin päästä voit tehdä dokumentoinnin paremmin

 • käytä 2 viikkoa ilmaiseksi
 • ei sitoumuksia
 • ei luottokorttia
 • rajoittamaton käyttö
 • täysi suomenkielinen tuki
 • helppo ja nopea
 • käyttöönotto 90 sekunnissa

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
 • Hidden
  Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.