Kotopro

Kerää tietoa helposti kohteesta

Dokumentoi nopeasti ja laadukkaasti, ja jaa tietoa suoraan työmaalta

Täytä dokumentti sähköisesti kentällä

Enää et tarvitse työn dokumentointiin kynää ja paperia. Kotoprolla täytät dokumentit täysin digitaalisesti mobiililaitteellasi – missä vain, milloin vain. Se on helppoa ja nopeaa, ja kaikki tieto pysyy turvassa pilvipalvelussa.

Mikä parasta, raportoinnin laatu paranee, minkä myötä vältät virheitä ja reklamaatioita sekä parannat tuottavuutta.

Kirjoita, sanele, kuvaa ja videoi

Aiemmin dokumentointi vei kunnolla aikaa rakennus- ja kiinteistöalalla, mutta nykyaikaisella sähköisellä dokumentoinnilla teet tarvittavan dokumentaation työn ohessa.

Voit raportoida kirjoittamisen lisäksi sanella ja muuttaa puheen tekstiksi, mikä nopeuttaa dokumentointia merkittävästi. Kuvaa ja videoi työ, jolloin tiedostot tallentuvat automaattisesti oikeaan kohtaan dokumentissa.

Voit myös ladata kuva- ja videotiedostoja mobiililaitteelta tai tietokoneeltasi Kotoprohon.

Jaa tietoa muille käyttäjille ja seuraa reaaliaikaisesti

Kotoprolla asiakirjojen jakaminen on vaivatonta ja huomattavasti nopeampaa kuin perinteisin menetelmin. Voit jakaa kaikki asiakirjat sovelluksessa helposti muille Kotopro-käyttäjille, kuten alihankkijoille, sekä voit antaa käyttö- ja katseluoikeudet kenelle haluat. Jaa koko urakka tai vain tietty raportti.

Jokaisesta kirjauksesta jää aika- ja tekijäleima, ja halutessasi saat aina ilmoituksen, kun asiakirjaa on muokattu. Voit myös lähettää ilmoituksen muille, jos tarvitset tarvitset lisätietoja dokumenttiin.

Kotopron ominaisuudet

Tulosta PDF-raportti helposti

Kotoprolla tuotetut raportit pystyy aina tallentamaan tulostusvalmiiksi PDF-raporteiksi. Dokumentoi suoraan työmaalta, allekirjoita dokumentit sähköisesti ja tuota tulostettava raportti yhtä nappia painamalla.

Merkitse puutteet pohjakuvaan

Merkitse puutteet suoraan pohjakuvaan urakoitsijakohtaisesti. Kirjoita, sanele ja kuvaa, ja merkinnät tallentuvat automaattisesti oikeaan kohtaan kuvassa. Viesti muutoksista helposti ja seuraa vaadittavien toimenpiteiden toteutumista etänä.

Yhdistä sovellus muihin järjestelmiin

Voit käyttää Kotoprota myös muiden järjestelmien kanssa. Kotopro API:n avulla siirrät sovelluksesta asiakirjoja ja muuta tietoa muihin käyttämiisi järjestelmiin. Tampuuri-integraatiolla puolestaan Kotoprolla tehdyt tarkastus- ja valvontaraportit tallentuvat suoraan Tampuuri-ohjelmistoon. Voit myös tuoda kohderekisterisi Tampuurista Kotoprohon.

Käytä valmista kansiorakennetta ja valmiita raporttipohjia

Kotoprosta löydät selkeät kansiorakenteet ja raporttipohjat valmiina. Työntekijät ja urakoitsijat saavat valmiista raporttipohjista selkeät työohjeet, jotka nopeuttavat työtä ja parantavat laatua, kun yksikään työvaihe ei voi jäädä välistä. Valmiilla kansiorakenteilla keräät määrämuotoisen datan jokaisen jokaiseen projektiin oikealla tavalla.

Huolehdi työturvallisuudesta

Täytä työmaapäiväkirja ja lähetä se valvojalle kuitattavaksi. Kotoprolla raportoit helposti ja laadukkaasti, joten huolehdit samalla myös työturvallisuudesta. Työturvallisuutta parannat myös Kotoprosta löytyvillä mittareilla, kuten TR- ja MVR-mittareilla.

 • Tietojen kerääminen digitaalisesti kentältä
 • PDF-raportin tulostaminen nappia painamalla
 • Tietojen jakaminen muille osapuolille
 • Monimuotoisen datan helppo tuottaminen kaikille osapuolille
 • Pohjakuvaan merkitseminen
 • Pohjaeditori
 • Dashboardit
 • Sähköiset allekirjoitukset
 • API-rajapinta
 • Tampuuri-integraatio
 • Valmiit kansiorakenteet
 • Valmiit raporttipohjat
 • Koonnit
 • Mittarit (esim. TR ja MVR)
 • Työmaapäiväkirja
 • Tietojen automaattinen tallentuminen

4 syytä valita Kotopro

Helppous

Paperille raapustetut dokumentit, pohjakuvat ja raportit, hukkuvat autoon, toimistoon – ties minne.

Kotoprolla sanelet tai kirjoitat raportin helposti ja nopeasti kentällä ja jaat ne muille joko suoraan sovelluksesta digitaalisesti tai PDF-tulosteena.

Tuottavuus

Kiire on yritysten yksi pahimmista vihollisista. Dokumentointiin voi upota useita tunteja joka viikko.

Kotoprolla voitat aikaa – ja runsaasti. Laadukkaampi työn dokumentointi säästää myös euroja: parhaimmillaan rahaa jää käteen puolet enemmän kuin aiemmin.

Vähemmän virheitä, vähemmän riitoja

Heikko työn dokumentointi lisää virheitä, reklamaatioita ja riitatilanteita.

Kotoprolla käyttäjät raportoivat oikein ja kattavasti, mikä vähentää virheitä ja nostaa turvallisuutta. Loppujen lopuksi myös asiakkaasi kiittävät.

Vaivatonta tiedonkulkua

Kommunikointi sidosryhmien välillä vie aikaa ja on usein katkonaista. Tiedonjako tökkii.

Kotoprolla viestit helposti kaikkien osapuolien välillä, ja esimerkiksi hyväksyt alihankkijoiden työt kätevästi.

Kohteen dokumentointi ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Jo yli tuhat suomalaista yritystä tekee kohteen ja työn dokumentoinnin muutamalla napinpainalluksella mobiilisti.