Kotopro Oy on suomalainen yritys, joka lanseerasi maailman ensimmäisen kaikilla mobiililaitteilla toimivan dokumentointijärjestelmän vuonna 2011. Tänä päivänä yli 60 000 käyttäjää on luonut jo yli miljoona sähköistä asiakirjaa ja sovellusta käytetään muun muassa kiinteistö- ja rakennusalalla, teknisen konsultoinnin tehtävissä, terveydenhuollossa, teollisuudessa ja opetusalalla.

Kotopron mobiilidokumentointi mahdollistaa, että käyttäjä voi tehdä huomiot, muistiinpanot ja koko raportoinnin työmaalla, omalla puhelimellaan.

Sovelluksen ansiosta valmis määrämuotoinen ja kuvallinen raportti syntyy kohteessa automaattisesti. Kotopro muuttaa puheen tekstiksi ja kuvat sekä videot uppoavat automaattisesti suoraan asiakirjaan. Raportti on reaaliaikaisesti kaikkien osapuolten nähtävillä ja tulostettavissa.

Yhteystiedot medialle

Samuli Suomala
Omistaja
0400 518501

Logot

Lehdistötiedotteet

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
  • Hidden
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.