Kotopro

Työn johtaminen

Kotoprolla johdat urakkaa vaivattomasti, varmistat laadukkaan työnjäljen ja lisäät kustannustehokkuutta

Kaikki tarvittava tieto samassa paikassa

Kun työmaakohteessa dokumentoidaan Kotoprolla, kaikki tieto työmaasta löytyy aina helposti yhdestä paikasta. Yksikään työvaihe ei jää kirjaamatta, ja kaikki pysyvät perillä työmaan etenemisestä ja tekevät oikeita asioita oikeaan aikaan. Tieto kulkee vaivattomasti työnjohdon, työntekijöiden ja alihankkijoiden välillä, minkä ansiosta työn tehokkuus kasvaa. Halutessasi voit johtaa ja seurata urakkaa täysin etänä ilman kontrollin katoamista.

 

Hyödynnä työtä ohjaavaa dokumentaatiota

Kotopro mahdollistaa paitsi tasalaatuisen ja määrämuotoisen dokumentoinnin valmiilla dokumenttipohjilla myös työn ohjaamisen. Voit antaa sovelluksessa tarkat ohjeet siitä, mitä pitää tehdä ja mistä pitää raportoida. Tällöin kaikki oikeat työvaiheet toteutetaan, ja niistä jää dokumentaatio talteen pilvipalveluun.

 

Varmista lisä- ja muutostöiden kirjaaminen kohteessa

Hankaluudet lisä- ja muutostöiden kirjaamisessa tai kirjaamatta jättämisessä ovat valitettavan yleisiä, ja se tarkoittaa suoraan menetettyä rahaa. Kotopron avulla varmistat, että kaikki lisä- ja muutostyöt dokumentoidaan oikein. Kuittauksen pystyy tekemään sähköisesti suoraan työmaalla mobiililaitteella allekirjoittaen. Lisä- ja muutostöiden tilaaminen on selkeää sekä tilaajalle että urakoitsijalle.

 

Kotopro mahdollistaa eri toimijoiden yhteistyön

Kotoprolla lisäät tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä johtamisessa. Eri kiinteistö- ja rakennusalan yrityksille räätälöidyt valmiit paketit mahdollistavat, että sinä, työvoimanne ja kaikki muut sidosryhmät voivat kaikki käyttää Kotoprota.

 

Tärkeimmät ominaisuudet

Digitaalinen pohjakuva ViPu-ominaisuudella

Sähköinen allekirjoitus mobiililaitteella

Työtä ohjaavat muokattavat raporttipohjat

Tietojen kerääminen digitaalisesti kentältä

Alakohtaiset valmiit kansiorakenteet ja raporttipohjat

Kuvaa, sanele, jaa ja seuraa

Kotopro eroaa monesta alan ratkaisusta siinä, että se on suunniteltu tekemään tiedonkeruusta mahdollisimman helppoa.

Tämä mahdollistaa, että tieto kulkee sekä työmaalle että työmaalta. Työtä on helppo seurata etänä, ja kaikki dokumentaatio kertyy yhteen paikkaan valmiiksi.

Näillä aloilla saat suuren hyödyn dokumentoimalla Kotoprolla

Kotopron työmaan dokumentointi tuo tehokkuutta, läpinäkyvyyttä ja laatua monille aloille. Oli kyseessä sitten rakennus- ja kiinteistöala, teollisuus tai kiinteistömanagerointi, Kotopron dokumentoinnilla voitat aikaa ja rahaa.

Hyödynnä Kotoprota työmaan dokumentoinnissa näillä aloilla:

  • Rakennusliiketoiminta
  • Rakennuttaminen
  • Konsulttiliiketoiminta
  • Huolto ja kunnossapito
  • LVI/talotekniikka
  • Kattourakointi
  • Lattiaurakointi
  • Erikoisurakointi