Kotopro

Työmaan työn etenemisen hallinta ja valvonta

Kotoprolla johdat urakkaa hallitusti, pysyt ajan tasalla etenemisestä ja vähennät kiirettä

Tuota, jaa ja säilö tieto helposti yhdessä paikassa

Kotoprolla jaat luodut dokumentit ja raportit helposti ja nopeasti kaikille tarvittaville osapuolille aina asiakkaasta aliurakoitsijaan. Tiedonjako tapahtuu turvallisesti pilvipalvelussa, ja pysyt koko ajan kärryillä siitä, miten työmaakohde edistyy. Halutessasi voit johtaa ja seurata urakkaa täysin etänä ilman kontrollin katoamista. Samaan aikaan saat varmuuden siitä, että laadukas tuotettu dokumentaatio ei mene koskaan hukkaan.

Varmista tasalaatuinen ja määrämuotoinen dokumentaatio

Kotopron valmiiden kansio- ja dokumenttipohjien takia varmistut siitä, että kaikki dokumentit ovat aina yhtä laadukkaita. Voit myös muokata valmiita dokumentteja omien tarpeidesi mukaan. Ohjaat työtä helposti ja saat takeet määrämuotoisesta dokumentoinnista, kun jokaiseen urakkaan löytyy sopivat dokumenttipohjat.

Vahvista lisä- ja muutostyöt

Hankaluudet lisä- ja muutostöiden kirjaamisessa tai kirjaamatta jättämisessä ovat valitettavan yleisiä, ja se tarkoittaa suoraan menetettyä rahaa. Kotopron avulla varmistat, että kaikki lisä- ja muutostyöt dokumentoidaan oikein. Kuittauksen pystyy tekemään sähköisesti suoraan työmaalla mobiililaitteella allekirjoittaen. Lisä- ja muutostöiden tilaaminen on selkeää sekä tilaajalle että urakoitsijalle.

Kotopro mahdollistaa eri toimijoiden yhteistyön

Kotoprolla lisäät tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä koko työmaan johtamisessa. Eri kiinteistö- ja rakennusalan yrityksille räätälöidyt valmiit paketit mahdollistavat, että sinä, työvoimanne ja alihankkijanne voivat kaikki käyttää Kotoprota.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tietojen kerääminen digitaalisesti kentältä

Sähköinen allekirjoitus mobiililaitteella

Mittarit (esim. TR ja MVR)

Työmaapäiväkirjat

Dashboardit

Digitaalinen pohjakuva ViPu-ominaisuudella

Valmiit kansiorakenteet

Valmiit raporttipohjat

Kuvaa, sanele, jaa ja seuraa

Kotopro eroaa monesta alan ratkaisusta siinä, että se on suunniteltu tekemään tiedonkeruusta mahdollisimman helppoa.

Tämä mahdollistaa, että tieto kulkee sekä työmaalle että työmaalta. Työtä on helppo seurata etänä, ja kaikki dokumentaatio kertyy yhteen paikkaan valmiiksi.

Näillä aloilla saat suuren hyödyn dokumentoimalla Kotoprolla

Kotopron työmaan dokumentointi tuo tehokkuutta, läpinäkyvyyttä ja laatua monille aloille. Oli kyseessä sitten rakennus- ja kiinteistöala, teollisuus tai kiinteistömanagerointi, Kotopron dokumentoinnilla voitat aikaa ja rahaa.

Hyödynnä Kotoprota työmaan dokumentoinnissa näillä aloilla:

  • Rakennusliiketoiminta
  • Rakennuttaminen
  • Konsulttiliiketoiminta
  • LVI/talotekniikka
  • Kattourakointi
  • Lattiaurakointi
  • Erikoisurakointi