Kotopro

Työmaan dokumentointi

Kotopro mahdollistaa helpon työmaan dokumentoinnin ja reaaliaikaisen seurannan

Nopea sähköinen dokumentointi osana työtä

Kotoprolla teet dokumentoinnin ja raportit suoraan työmaakohteessa digitaalisesti. Valmiit raporttipohjat tekevät tiedon keräämisestä keskitetysti helppoa. Reaaliaikainen tiedonjakaminen kaikille olennaisille osapuolille mahdollistaa, että seuranta onnistuu etänä ja että tietokatkoksia minimoidaan.

Varmista lisä- ja muutostöiden laskutus

Lisä- ja muutostöiden kirjaamatta jättäminen on menetettyä rahaa, mutta Kotopron avulla huolehdit, että saat jokaisen ansaitun euron. Kirjaa lisä- ja muutostyö ja allekirjoituta sähköisesti suoraan mobiililaitteella paikan päällä. Lisä- ja muutostöiden tilaamisesta tulee selkeää tilaajalle ja urakoitsijalle, ja Kotopro mahdollistaa, että työstä maksetaan.

Kerää, seuraa ja jaa tietoa yhdestä paikasta

Tiedonkulun täytyy olla vaivatonta, jottei urakan tai hankkeen aikana synny tietokatkoja. Kotoprolla tieto työmaan kaikista eri vaiheista on saatavilla helposti ja reaaliajassa kaikille halutuille osapuolille samassa paikassa. Voit esimerkiksi jakaa aliurakoitsijalle asiakirjapohjan, johon työt kirjataan, tai tehdä merkintöjä suoraan pohjakuvaan urakoitsijakohtaisesti, ja urakoitsija voi kuitata tehdyt työt. Työtä voi seurata kätevästi etänä, ja voit rajata jaettavat tiedostot ja oikeudet niihin.

Katso tästä, kuinka tieto kulkee tehokkaasti HUS Kiinteistöissä

Kotopro mahdollistaa eri toimijoiden yhteistyön

Kotoprolla saat koko työmaan etenemisen, hallinnan ja valvonnan yhteen paikkaan, josta voit johtaa vaikka etänä. Eri kiinteistö- ja rakennusalan yrityksille räätälöidyt valmiit paketit mahdollistavat, että sinä, työvoimanne ja alihankkijanne voivat kaikki käyttää Kotoprota.

Tärkeimmät ominaisuudet

Alakohtaiset valmiit kansiorakenteet ja raporttipohjat

Digitaalinen pohjakuva ViPu-ominaisuudella

Tietojen jakaminen muille osapuolille

Sähköinen allekirjoitus mobiililaitteella

Mittarit (esim. TR ja MVR)

Työmaapäiväkirjat

Kuvaa, sanele, jaa ja seuraa

Kotopro eroaa monesta alan ratkaisusta siinä, että se on suunniteltu tekemään tiedonkeruusta mahdollisimman helppoa.

Tämä mahdollistaa, että tieto kulkee sekä työmaalle että työmaalta. Työtä on helppo seurata etänä, ja kaikki dokumentaatio kertyy yhteen paikkaan valmiiksi.

Näillä aloilla saat suuren hyödyn dokumentoimalla Kotoprolla

Kotopron työmaan dokumentointi tuo tehokkuutta, läpinäkyvyyttä ja laatua monille aloille. Oli kyseessä sitten rakennus- ja kiinteistöala, teollisuus tai kiinteistömanagerointi, Kotopron dokumentoinnilla voitat aikaa ja rahaa.

Hyödynnä Kotoprota työmaan dokumentoinnissa näillä aloilla:

  • Rakennusliiketoiminta
  • Rakennuttaminen
  • Konsulttiliiketoiminta
  • Huolto ja kunnossapito
  • LVI/talotekniikka
  • Kattourakointi
  • Lattiaurakointi
  • Erikoisurakointi