Kotopro

Alihankintaketjun seuranta ja valvonta

Kotoprolla varmistat, että urakoitsijoiden välinen yhteistyö sujuu mutkattomasti

Jaa tietoa helposti yhdessä paikassa

Kotoprolla helpotat pääurakoitsijan ja alihankkijan välistä yhteistyötä jakamalla tarvittavat tiedot helposti kaikille haluamillesi osapuolille. Tiedonjako tapahtuu turvallisesti pilvipalvelussa, ja pysyt koko ajan kärryillä siitä, miten työmaakohde edistyy. Myös alihankkija tietää tarkalleen, mitä hänen pitää tehdä ja miten tuottaa tarvittava dokumentaatio työstä.

Varmista tasalaatuinen ja määrämuotoinen dokumentaatio

Kotopron valmiiden kansiorakenteiden ja dokumenttipohjien ansiosta varmistut siitä, että dokumentaatio on aina yhtä laadukasta – oli kyseessä sitten työntekijän tai alihankkijan laatima dokumentti. Voit myös muokata valmiita dokumentteja tarvittaessa. Ohjaat työtä helposti ja saat takeet määrämuotoisesta dokumentoinnista, kun jokaiseen työvaiheeseen on sopivat dokumenttipohjat.

Maksuerien sitominen dokumentaatioon

Kotoprolla voit sitoa maksuerät dokumentoitiin. Aina kun sovittu työ on saatu valmiiksi ja siitä on tehty dokumentaatio, voit hyväksyä dokumentin digitaalisesti ja laittaa samalla maksuerän maksuun. Näin kaikki sovitut tehtävät tulevat tehdyksi ennen maksua, ja jokaisesta tehtävästä löytyy vaadittu dokumentaatio.

Kotopro mahdollistaa toimivan yhteistyön alihankkijoiden kanssa

Kotoprolla parannat alihankintaketjun seurantaa ja valvontaa. Eri kiinteistö- ja rakennusalan yrityksille räätälöidyt valmiit paketit mahdollistavat, että sinä, työvoimanne ja alihankkijanne voivat kaikki käyttää Kotoprota.

Tärkeimmät ominaisuudet

Digitaalinen pohjakuva ViPu-ominaisuudella

Tietojen jakaminen muille osapuolille

Alakohtaiset valmiit kansiorakenteet ja raporttipohjat

Tietojen kerääminen digitaalisesti kentältä

Kuvaa, sanele, jaa ja seuraa

Kotopro eroaa monesta alan ratkaisusta siinä, että se on suunniteltu tekemään tiedonkeruusta mahdollisimman helppoa.

Tämä mahdollistaa, että tieto kulkee sekä työmaalle että työmaalta. Työtä on helppo seurata etänä, ja kaikki dokumentaatio kertyy yhteen paikkaan valmiiksi.

Näillä aloilla saat suuren hyödyn dokumentoimalla Kotoprolla

Kotopron työmaan dokumentointi tuo tehokkuutta, läpinäkyvyyttä ja laatua monille aloille. Oli kyseessä sitten rakennus- ja kiinteistöala, teollisuus tai kiinteistömanagerointi, Kotopron dokumentoinnilla voitat aikaa ja rahaa.

Hyödynnä Kotoprota työmaan dokumentoinnissa näillä aloilla:

  • Rakennusliiketoiminta
  • Rakennuttaminen
  • Konsulttiliiketoiminta
  • LVI/talotekniikka
  • Kattourakointi
  • Lattiaurakointi
  • Erikoisurakointi