Uusia ominaisuuksia Kotoprossa: toivotuimmat päivitykset ensimmäisenä jonossa.

Uusia ominaisuuksia Kotoprossa
Syksyn uudet ominaisuudet yhdessä listassa.

Tervehdys arvon lukija!

Olemme saaneet paljon palautetta ja kehitysehdotuksia asiakkailtamme, kiitos jokaiselle teille siitä! Palautteet ovat meille ensiarvoisen tärkeitä tiedonlähteitä ohjelman kehityksen kannalta. Saamamme palaute auttaa meitä hahmottamaan, mikä on todellinen tarve kentällä ja mitkä ovat kipukohtia ja pullonkauloja raportointityössä työmailla, kiinteistöissä ja muissa kohteissa.

Olemme jatkuvasti kehittäneet ohjelmaa, ja paljon uusia päivityksiä on julkaistu kesän ja syksyn aikana. Kehitystiimimme on saanut jälleen vahvistuksia, joten jatkossa myös polku ideasta ominaisuudeksi on jälleen askeleen tai kahden verran lyhyempi. Toivoisimme, että olette jatkossakin aktiivisia ja lähetätte meille Kotopron sisältä löytyvän sinisen kysymysmerkin (oikea alalaita) kautta meille palautetta, kysymyksiä ja kehitysehdotuksia.

Alla listattuna syksyn keskeisiä päivityksiä, olkaa hyvät!

SEURAA -toiminto
SEURAA -toiminto asiakirjalla

Käyttäjät voivat seurata asiakirjaa, jolloin he saavat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiin, kun asiakirjaa on käyty muokkaamassa. Seuraa -toiminto löytyy jokaiselta asiakirjalta ILMOITA -toiminnon vierestä

Osastojen avaaminen ja sulkeminen
 Osastojen avaaminen ja sulkeminen

Asiakirjan sisällön pystyy piilottamaan PIILOTA -toiminnallisuudella. Tällöin asiakirja näyttää ainoastaan otsikoiden nimet. Otsikon nimeä klikkaamalla sisältö saadaan taas näkyviin.

Koko päiväkirjan lataaminen
Koko päiväkirjan lataaminen kerralla (esim. työmaapäiväkirja)

Päiväkirjan voi nyt ladata kerralla omalle laitteelle. Tällöin ohjelma tekee jokaisesta viikosta oman tiedoston.

PDF -tulostusasetukset
PDF:n tulostusasetukset

Tulostusasetuksiin lisättiin ”Piilota pohjan nimi” asetus, jolla voi piilottaa asiakirjapohjan nimen pdf-tulosteen ylätunnisteesta. 

Asiakirjan kuvien kääntäminen
 Asiakirjan kuvien kääntäminen

Asiakirjan kuvien kääntäminen onnistuu nyt kuvan muokkausnäkymästä. 

Ylläpito

”Tilastot” -sivua on myös päivitetty. Sivulta saa nyt otettua pylväsdiagrammeja tehtyjen asiakirjojen ja mittareiden datan pohjalta. Tiedot saa suodatettua tietyn aikavälin mukaan, tietyn asiakirjan tai käyttäjän mukaan. Kotoprosta on mahdollisuus nyt siis ottaa ottaa ulos ja tarkastella graafisia kuvaajia tilastojen tuloksista.

Tulossa seuraavaksi:

Myös tulevaisuus tulee pitämään sisällään uusia, arkea helpottavia päivityksiä ohjelmaan. Seuraavassa kehitysvaiheesssa suuntaamme kehitysosastomme panosta ja ponnistusta yhä enemmän raporttien ammattimaiseen ulkonäköön.

Kehitämme ominaisuutta, jolla pdf -tiedostojen ulkoasua ja fontteja pääsee muokkaamaan paremmin sopimaan teidän yrityksenne viestinnän ilmeen mukaiseksi. Myöhäisemmässä vaiheessa parannamme myös dokumenttien ulkoasun asettelua. Tästä tiedotamme, jahka tarkempi aikataulu on selvillä.

Kiitokset vielä antamastanne palautteesta jonka pohjalta saamme kehittää Kotoprota palvelemaan parhaiten teidän tarpeitanne!

Mahdollisissa kysymyksissä Customer Success -tiimimme auttaa mielellään. Yhteystiedot löydät täältä.

Ohjevideoita löydät YouTube -kanavaltamme.

Kokeile Kotopron käyttöä 7 päivää ilmaiseksi

Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista...

Lue lisää
Kotopro uutiset 12/2022

Kotopro uutiset 12/2022: asiakastoiveita, lahjakortteja ja uusia ominaisuuksia

Lue asiakaskyselyn 2022 erinomaisista tuloksista, käyttöliittymän uusista ominaisuuksista ja poimi vinkit Kotopron tehokkaampaan käyttöön!

Lue lisää

Kotopro uutiset 10/2022

Uudistamme jälleen Kotoprota toteuttamalla paljon kysyttyjä ominaisuuksia sekä isomman käyttöliittymän uudistuksen.

Lue lisää