Uusia ominaisuuksia Kotoprossa! Kevätkesä 2021

Tervetuloa toukokuun uutiskirjeen pariin! Vaikka julkaisemme toukokuun uutiset, saat viestin kesäkuun alussa. Kerromme hieman uusista ominaisuuksista, Rakentaminen remonttiin -sarjasta, sekä aloitamme asiakaspalvelutiimimme esittelykierroksen! Ensimmäisenä esittelyvuoroon pääsee uusin vahvistuksemme, Kimmo Leinonen.   Kimmo on 33-vuotias huipputyyppi Porvoosta, sekä Kotopron Customer Success -tiimin uusin vahvistus. Kimmo ei säihkähdä tuulisellakaan paikalla, onhan hän toiminut yli kymmenen vuotta rakennustyömaiden teline- […]

Tervetuloa toukokuun uutiskirjeen pariin! Vaikka julkaisemme toukokuun uutiset, saat viestin kesäkuun alussa. Kerromme hieman uusista ominaisuuksista, Rakentaminen remonttiin -sarjasta, sekä aloitamme asiakaspalvelutiimimme esittelykierroksen! Ensimmäisenä esittelyvuoroon pääsee uusin vahvistuksemme, Kimmo Leinonen.  

Kimmo on 33-vuotias huipputyyppi Porvoosta, sekä Kotopron Customer Success -tiimin uusin vahvistus. Kimmo ei säihkähdä tuulisellakaan paikalla, onhan hän toiminut yli kymmenen vuotta rakennustyömaiden teline- ja sääsuojapalveluiden parissa, sekä asentajana että työnjohtajana. Alun perin Kimmo on pohjoisen poikia ja lähtöisin Pudasjärveltä.

Viisitoista rakennustyömaan töiden parissa vietettyä vuotta tuo hyvän lisän työmaan syväosaamisesta Kotopron Customer Success -tiimiin. Kimmolla onkin hyvä ja tuore käsitys etenkin Uudenmaan alueen työmailta, jossa hän on viimeisimmäksi toiminut työnjohtajana. 

Nyt (entinen) reissumies kuitenkin asettuu Jaakonkadun porukkaan, tervetuloa sakkiin Kimmo!

Uudet ominaisuudet Kotoprossa

Uusi hakuominaisuus

Olemme julkaisseet uuden hakutoiminnallisuuden. 
Hakupalkki etusivulla on muutettu suurennuslasiksi, joka toimii jatkossa joka paikassa Kotopron sisällä. Haulla saadaan jatkossa haettua tietoa myös Kotopron asiakirjojen sisältä, eli kenttien nimistä, sisällöistä ja jopa kuvien kuvateksteistä.

Chat

Tavoitat meidät nyt myös chatista! Tänä keväänä käyttöön otettu chat helpottaa entisestään kontaktin ottamista asiakaspalveluumme. Chat on nopein tapa ottaa yhteys meihin ja suosittelemmekin sen käyttöä kaikissa Kotopron käyttöön liittyvissä kysymyksissä. 

Löydät chatin Kotopron sisältä sinisen kysymysmerkin alta ruudun oikeasta alakulmasta.

Uudet ominaisuudet 

Kuvien selailu on entistä helpompaa Kotoprossa! Julkaisimme erittäin toivotun päivityksen kuvien selailuun joka osaltaan nostaa Kotopron käyttömukavuutta merkittävästi. 


Voit ny siis selailla kuvia edestakaisin nuolipainikkeilla nopeasti. 

Kuvien selailu onnistuu helposti nuolien avulla.

Työn alla tällä hetkellä:

  • Kotopron hakutoimintoon on tulossa parannus, joka julkaistaan samalla, kun julkaisemme asiakirjojen ja niiden sisältöjen koontien tekemisen.
  • Tekstikenttien muotoiluun on tulossa päivitys 
  • Tampuuri-integraatio on myös työn alla
  • Toivottu pohjapiirrosominaisuus on myös kehitteillä parasta aikaa
  • Kuvanpiirtoon on tulossa päivitys, jolla yksittäisen piirroksen saa siirrettyä tai poistettua.

Rakentaminen remonttiin

  • Rakentaminen remonttiin -webinaareissa vieraili kevään aikana satoja katsojia. Löydät kaikki viisi julkaistua jaksoa YouTube -kanavaltamme näistä linkeistä:

Jakso 1: Rakentaminen remonttiin JAKSO 1: Yksi kuva kertoo enemmän kuin kymmenen allekirjoitusta  https://www.youtube.com/watch?v=terwAl-NvOk&t=996s

Rakentaminen remonttiin JAKSO 2: Lisää laskutusta lisä ja muutostöillä

Jakso 3: Rakentaminen remonttiin JAKSO 3 vieraana Ilkka Rainio Cubesta Oy 

Rakentaminen remonttiin jakso 4: Elinkaarellinen data luo kilpailuetua

Rakentaminen remonttiin JAKSO 5: LVI-rakentamisen laatuvirheet minimiinhttps://www.youtube.com/watch?v=sytDWGzMySM&t=2s

Kokeile Kotoprota kännykällä 7 päivää ilmaiseksi

Junior Customer Success Specialist (Kotopro)

Sinustako Junior Customer Success Specialist vahvistamaan osaavaa Customer Success -tiimiämme?

Lue lisää

Kotopro uutiset 9/2023: Uuden käyttöliittymän toiminnallisuudet ja tulevat päivitykset

Uusia toiminnallisuuksia uudessa käyttöliittymässä! 

Lue lisää

Kotopro uutiset 5/2023: Uudistunut pohjakuvatyökalu on nyt käytettävissä!

Uudistunut pohjakuvatyökalu on käytettävissä uudessa käyttöliittymässä, ja järjestämme nyt sen käyttöön liittyvän webinaarin.

Lue lisää