Uusi Adminet-integraatio on julkaistu

Adminetin ja Kotopron yhteiskäyttö on nyt entistä helpompaa ja työmaiden hallinta ja seuranta aiempaa tehokkaampaa.

Vuonna 2023 on työn alla useita integraatioita Kotopron ja muiden Admicom-konsernin ohjelmistojen välillä (Adminet, Hillava, Tocoman). Nämä avaavat uusia mahdollisuuksia ohjelmistojen hyödyntämiseen.

Ensimmäisenä käyttöön on saatu Adminetin ja Kotopron välinen integraatio. Sen avulla pääset käyttämään Kotoprota suoraan Adminet-toiminnanohjausjärjestelmästä. Adminet kattaa kaikki rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten ohjelmistotarpeet aina tarjouslaskennasta kirjanpitoon asti.

Yhteiskäyttö on helppoa

Työtilausten julkaisu Adminetistä Kotoprohon ja dokumenttien hallinta on tehty mahdollisimman vaivattomaksi: Adminetin järjestelmässä on Kotopro-ikoni, josta siirryt käyttämään Kotoprota. Käytössäsi ovat kaikki Kotopron toiminnot ja voit jatkaa samalla työskentelyäsi myös Adminetissä.

Aktivoinnin yhteydessä määritellään Adminettiin käytettävät kansiopohjat kohteille ja työtilauksille. Kohteille ja työtilauksille muodostuu siten Kotoprohon omat kansionsa ja siirryt niihin helposti Kotopro-ikonista.

Miten aloitan yhteiskäytön?

Jos olet jo Adminetin ja Kotopron käyttäjä, voit aktivoida yhteyden pääkäyttäjänä Adminetin Hallinta | Yritystiedot | Perustiedot -näkymän uudella Dokumentit (Kotopro) -välilehdellä toiminnosta avautuvien ohjeiden mukaisesti. Tarvitset lisäksi vain Kotopron käyttäjätunnukset.

Kotopron ja Adminetin käyttäjänä pääset hyödyntämään integraatiota ottamalla API:n käyttöön hintaan 65 €/kk (laskutetaan normaalin Kotopro-tilauksen hinnoittelun päälle).

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä support@kotopro.fi tai soita 09 251 27720.

Kotopro uutiset 9/2023: Uuden käyttöliittymän toiminnallisuudet ja tulevat päivitykset

Uusia toiminnallisuuksia uudessa käyttöliittymässä! 

Lue lisää

Kotopro uutiset 5/2023: Uudistunut pohjakuvatyökalu on nyt käytettävissä!

Uudistunut pohjakuvatyökalu on käytettävissä uudessa käyttöliittymässä, ja järjestämme nyt sen käyttöön liittyvän webinaarin.

Lue lisää

Kotopro uutiset 4/2023: Uuteen käyttöliittymään siirtyminen kannattaa nyt!

Kotopron käyttöliittymäuudistus on hyvässä vauhdissa ja järjestämme nyt uuteen käyttöliittymään liittyvän webinaarin.

Lue lisää