Uudella Kotopro 5.0-versiolla lisää tuottavuutta ja kilpailuetua

Olemme jo 7 vuoden ajan pyrkineet tuomaan asiakkaillemme parempia työkaluja mobiililaitteilla tehtävään dokumentointiin monialaisessa ympäristössä. Kotopro-sovelluksella onkin dokumentoitu yli 350 000 kuvallista asiakirjaa. Nyt Kotopron uusin 5.0-versio ja uudet koulutusresurssit tulevat vastaamaan käyttäjiemme toiveisiin helpottaen mobiilidokumentointia entisestään. Etkö ole vielä kokeillut Kotoprota? Pyydä 14 vuorokauden ilmainen kokeilu.   Kotopro 5.0 uudet ominaisuudet ja edut Uusi […]

Olemme jo 7 vuoden ajan pyrkineet tuomaan asiakkaillemme parempia työkaluja mobiililaitteilla tehtävään dokumentointiin monialaisessa ympäristössä. Kotopro-sovelluksella onkin dokumentoitu yli 350 000 kuvallista asiakirjaa.

Nyt Kotopron uusin 5.0-versio ja uudet koulutusresurssit tulevat vastaamaan käyttäjiemme toiveisiin helpottaen mobiilidokumentointia entisestään.

Etkö ole vielä kokeillut Kotoprota? Pyydä 14 vuorokauden ilmainen kokeilu.

 

Kotopro 5.0 uudet ominaisuudet ja edut

Uusi ja entistä parempi Kotopro panostaa entisestään yhteisöllisyyteen ja mahdollistaa paremman yhteistyökokemuksen.

Kotopro toimii minkä tahansa laitteen selaimella ilman asennusta ja mahdollistaa helpon käyttökokemuksen myös jatkossa, parempien ominaisuuksien saattelemana.

 

Uudet ominaisuudet helpottavat työtäsi

 1. Ilmoita-ominaisuudella parempaa yhteistyötä
  Uusi ominaisuus mahdollistaa, että voit lähettää kätevästi Kotoprosta sähköposti-ilmoituksen oikeille henkilöille esimerkiksi tilatusta työstä.
 2. Piirto-ominaisuudella korostat tärkeitä asioita kuvasta
  Voit nyt piirtää raporttiin liitettyihin kuviin monipuolisesti. Näin voit korostaa huomionarvoisia asioita materiaaleissa ja helpottaa vastaanottajaa ymmärtämään kuvasta tärkeimmät asiat.
 3. Digiallekirjoituksella saat kuittauksen nopeasti ja helposti
  Työn tilauksessa tai kuittauksessa digiallekirjoitusominaisuus poistaa turhan paperisodan ja mahdollistaa, että voit saada allekirjoituksen kätevästi suoraan dokumenttiin.
 4. Massatuonti vähentää toistuvaa työtä
  Säästä aikaa ja vaivaa tuomalla massatuonnin voimalla. Ominaisuus mahdollistaa esimerkiksi useampien tarkastettavien kohteiden tuonnin tai usealle henkilölle yksilöllisen kansion luonnin.

 

Parannettu käyttökokemus tekee arjesta helpompaa

Jotta sovellus toimisi entistä hyödyllisempänä osana päivittäistä työtäsi, olemme tehneet parannuksia ja tehostaneet jo olemassa olevia ominaisuuksia:

 • Sovelluksen toimintaa on nopeutettu
 • Kieliversioita lisätty
 • Tulostaminen on parantunut
 • Drag and drop -ominaisuuksia on parannettu ja lisätty

Käy kokeilemassa itse

 

Tulevaisuuden näkymissä kansainvälinen ja monialainen toiminta

Tulevaisuuden visionamme on mahdollistaa sinulle maailman helpoin tapa kerätä tietoa kaikilta osapuolilta, helposti ja mobiilisti. Tätä tukemaan, olemme aloittaneet kansainvälisen kasvun Euroopan markkinoille.

Olemme myös mukana kotimaisessa tutkimus ja kehitys -yritysryhmähankkeessa: “Asuminen palveluna – rakentamis- ja kiinteistöklusteri tulevaisuuden ekosysteeminä.” Näin olemme mukana edistämässä myös tulevaisuuden ekosysteemiajattelua Suomessa.

Haluamme jatkossakin olla ratkaisu suunnittelu-kilpailutus-toteutus- ja ylläpitoprosesseihin mahdollistaen kaiken tiedonkeruun yhdellä alustalla.

 

Muistatko tämän kätevän ominaisuuden?

Tiesitkö, että voit myös veloituksetta kutsua Kotopron ulkopuolisia toimijoita työskentelemään dokumenttien kanssa valtuuttamalla heidät? Ominaisuus on saanut hyvän vastaanoton käyttäjiltä, sillä se mahdollistaa entistä kätevämpää tiedonjakamista.

 

Eikö sinulla ole vielä Kotoprota käytössäsi?

Pyydä 14 vuorokauden ilmainen kokeilu ja selvitä, onko se sinulle sopiva!

Muistathan myös tilata uutiskirjeemme täältä!

 

Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista...

Lue lisää
Kotopro uutiset 12/2022

Kotopro uutiset 12/2022: asiakastoiveita, lahjakortteja ja uusia ominaisuuksia

Lue asiakaskyselyn 2022 erinomaisista tuloksista, käyttöliittymän uusista ominaisuuksista ja poimi vinkit Kotopron tehokkaampaan käyttöön!

Lue lisää

Kotopro uutiset 10/2022

Uudistamme jälleen Kotoprota toteuttamalla paljon kysyttyjä ominaisuuksia sekä isomman käyttöliittymän uudistuksen.

Lue lisää