Tervetuloa avoimien ovien päivään 21.11.

Onko tiedonkulku tai puutteelinen dokumentointi haasteenanne? Onko tarvittava tieto pirstaloituneena eri alustoille? Tervetuloa kuulemaan miten Kotopro voisi helpottaa sinun arkeasi. Toimistollamme, osoitteessa Jaakonkatu 2, Vantaa on avoimet ovet 21.11 klo 10-17. Tule tapaamaan toimialasi asiantuntijaa, joka antaa parhaat vinkit juuri sinun dokumentointihaasteisiisi. Samalla verkostoidut ja kuulet asiakkaiden käyttökokemuksia. Arvomme lahjakortteja ja upeita tuotepalkintoja kaikkien osallistujien […]

Onko tiedonkulku tai puutteelinen dokumentointi haasteenanne? Onko tarvittava tieto pirstaloituneena eri alustoille?

Tervetuloa kuulemaan miten Kotopro voisi helpottaa sinun arkeasi.

Toimistollamme, osoitteessa Jaakonkatu 2, Vantaa on avoimet ovet 21.11 klo 10-17. Tule tapaamaan toimialasi asiantuntijaa, joka antaa parhaat vinkit juuri sinun dokumentointihaasteisiisi.

Samalla verkostoidut ja kuulet asiakkaiden käyttökokemuksia.

Arvomme lahjakortteja ja upeita tuotepalkintoja kaikkien osallistujien kesken.

Kakkua ja kahvia tarjolla koko päivän!

Kotopron avulla tallennat, kuvaat ja jaat tietoa aina oikeille ihmisille älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Helppoa, nopeaa ja ajantasaista.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Samuli Suomala

Toimitusjohtaja

Kotopro Oy

Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista...

Lue lisää
Kotopro uutiset 12/2022

Kotopro uutiset 12/2022: asiakastoiveita, lahjakortteja ja uusia ominaisuuksia

Lue asiakaskyselyn 2022 erinomaisista tuloksista, käyttöliittymän uusista ominaisuuksista ja poimi vinkit Kotopron tehokkaampaan käyttöön!

Lue lisää

Kotopro uutiset 10/2022

Uudistamme jälleen Kotoprota toteuttamalla paljon kysyttyjä ominaisuuksia sekä isomman käyttöliittymän uudistuksen.

Lue lisää