Tervetuloa avoimien ovien päivään 21.11.

Onko tiedonkulku tai puutteelinen dokumentointi haasteenanne? Onko tarvittava tieto pirstaloituneena eri alustoille? Tervetuloa kuulemaan miten Kotopro voisi helpottaa sinun arkeasi. Toimistollamme, osoitteessa Jaakonkatu 2, Vantaa on avoimet ovet 21.11 klo 10-17. Tule tapaamaan toimialasi asiantuntijaa, joka antaa parhaat vinkit juuri sinun dokumentointihaasteisiisi. Samalla verkostoidut ja kuulet asiakkaiden käyttökokemuksia. Arvomme lahjakortteja ja upeita tuotepalkintoja kaikkien osallistujien […]

Onko tiedonkulku tai puutteelinen dokumentointi haasteenanne? Onko tarvittava tieto pirstaloituneena eri alustoille?

Tervetuloa kuulemaan miten Kotopro voisi helpottaa sinun arkeasi.

Toimistollamme, osoitteessa Jaakonkatu 2, Vantaa on avoimet ovet 21.11 klo 10-17. Tule tapaamaan toimialasi asiantuntijaa, joka antaa parhaat vinkit juuri sinun dokumentointihaasteisiisi.

Samalla verkostoidut ja kuulet asiakkaiden käyttökokemuksia.

Arvomme lahjakortteja ja upeita tuotepalkintoja kaikkien osallistujien kesken.

Kakkua ja kahvia tarjolla koko päivän!

Kotopron avulla tallennat, kuvaat ja jaat tietoa aina oikeille ihmisille älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Helppoa, nopeaa ja ajantasaista.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Samuli Suomala

Toimitusjohtaja

Kotopro Oy

Kotopro osaksi Admicomia – yrityskauppa avaa uusia mahdollisuuksia tuotekehitykseen ja kansainvälistymiseen

Admicom Oyj ostaa dokumentinhallinnan ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneen Kotopro Oy:n koko osakekannan. Kotopro Oy:n liiketoiminta ja palvelut jatkuvat kaupan myötä ennallaan. Järjestelyn kokonaisarvo on 15,3 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Kotopro uudistuu täysin – uusi käyttöliittymä ja nettisivut julkaistu! 

Täysin uudistunut Kotopro on nyt julkaistu! Sekä käyttöliittymä että ulkoasu on rakennettu uudestaan kevään aikana.

Lue lisää

Tieto kulkee nyt tehokkaasti HUS Kiinteistöissä

HUS Kiinteistöt on tehostanut huomattavasti rakennuttajan, valvojien ja urakoitsijoiden sekä asiakkaiden välistä tiedonvälitystä Kotopron avulla. Yritys toteuttaa erilaisia teknisiä ja toiminnallisia rakennusinvestointeja sekä kiinteistökorjauksia Uudenmaan...

Lue lisää