Tärkeä tiedote: Uusi Kotopro käyttäjäryhmä ja hinnat

Arvoisa Kotopro käyttäjä! Julkaisemme uudentyyppisen Kotopro käyttäjäryhmän: rajoitettu käyttäjä. Tämä on edullisempi vaihtoehto verrattuna ”täysveriseen” Kotopro käyttäjään. Samalla julkaisemme ylläpitäjille kokonaan uuden, entistä paremman, käyttäjienhallinnan, jolla voidaan hallita myös rajoitettuja käyttäjiä. Tämä on ollut erittäin paljon toivottu ominaisuus. Rajoitetut käyttäjät korvaa nykyiset käyttäjät, joille on jaettu/valtuutettu asiakirjoja joko luku- tai muokkausoikeudella. Rajoitettujen käyttäjien hallintanäkymä julkaistaan käyttöön 10.6.2021. […]

Arvoisa Kotopro käyttäjä!

Julkaisemme uudentyyppisen Kotopro käyttäjäryhmän: rajoitettu käyttäjä. Tämä on edullisempi vaihtoehto verrattuna ”täysveriseen” Kotopro käyttäjään.

Samalla julkaisemme ylläpitäjille kokonaan uuden, entistä paremman, käyttäjienhallinnan, jolla voidaan hallita myös rajoitettuja käyttäjiä. Tämä on ollut erittäin paljon toivottu ominaisuus. Rajoitetut käyttäjät korvaa nykyiset käyttäjät, joille on jaettu/valtuutettu asiakirjoja joko luku- tai muokkausoikeudella.

Rajoitettujen käyttäjien hallintanäkymä julkaistaan käyttöön 10.6.2021. Sen jälkeen organisaation ylläpitäjät voivat käydä itse katsomassa oman organisaationsa rajoitetut käyttäjät kätevästi yhdestä paikasta ja voit poistaa turhat. Mene 1. Ylläpito -> 2. Käyttäjät -> 3. Rajoitetut:


Rajoitettuja käyttäjiä on kolmea eri käyttäjätyyppiä:

Rajoitettu ylläpitäjä julkaistaan elokuussa.

HUOM! Rajoitetut käyttäjät ei ole tarkoitettu oman organisaation omille/sisäisille käyttäjille, vaan ulkopuolisille käyttäjille, esim. alihankkijoille, taloyhtiön asukkaille jne..

Tämä uusi käyttäjäryhmä korvaa samalla nämä  tähän mennessä ”osallistujat” –termillä olleet käyttäjät. Rajoitetut käyttäjät lisätään edelleen tästä samasta paikasta.

Laskutuksesi nousee rajoitettujen käyttäjien määrän mukaisesti seuraavan laskutuskautesi alusta, kuitenkin aikaisintaan 1.7.2021.


Ystävällisin terveisin,

Kotopro asiakaspalvelu

Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista...

Lue lisää
Kotopro uutiset 12/2022

Kotopro uutiset 12/2022: asiakastoiveita, lahjakortteja ja uusia ominaisuuksia

Lue asiakaskyselyn 2022 erinomaisista tuloksista, käyttöliittymän uusista ominaisuuksista ja poimi vinkit Kotopron tehokkaampaan käyttöön!

Lue lisää

Kotopro uutiset 10/2022

Uudistamme jälleen Kotoprota toteuttamalla paljon kysyttyjä ominaisuuksia sekä isomman käyttöliittymän uudistuksen.

Lue lisää