Tärkeä tiedote: Uusi Kotopro käyttäjäryhmä ja hinnat

Arvoisa Kotopro käyttäjä! Julkaisemme uudentyyppisen Kotopro käyttäjäryhmän: rajoitettu käyttäjä. Tämä on edullisempi vaihtoehto verrattuna ”täysveriseen” Kotopro käyttäjään. Samalla julkaisemme ylläpitäjille kokonaan uuden, entistä paremman, käyttäjienhallinnan, jolla voidaan hallita myös rajoitettuja käyttäjiä. Tämä on ollut erittäin paljon toivottu ominaisuus. Rajoitetut käyttäjät korvaa nykyiset käyttäjät, joille on jaettu/valtuutettu asiakirjoja joko luku- tai muokkausoikeudella. Rajoitettujen käyttäjien hallintanäkymä julkaistaan käyttöön 10.6.2021. […]

Arvoisa Kotopro käyttäjä!

Julkaisemme uudentyyppisen Kotopro käyttäjäryhmän: rajoitettu käyttäjä. Tämä on edullisempi vaihtoehto verrattuna ”täysveriseen” Kotopro käyttäjään.

Samalla julkaisemme ylläpitäjille kokonaan uuden, entistä paremman, käyttäjienhallinnan, jolla voidaan hallita myös rajoitettuja käyttäjiä. Tämä on ollut erittäin paljon toivottu ominaisuus. Rajoitetut käyttäjät korvaa nykyiset käyttäjät, joille on jaettu/valtuutettu asiakirjoja joko luku- tai muokkausoikeudella.

Rajoitettujen käyttäjien hallintanäkymä julkaistaan käyttöön 10.6.2021. Sen jälkeen organisaation ylläpitäjät voivat käydä itse katsomassa oman organisaationsa rajoitetut käyttäjät kätevästi yhdestä paikasta ja voit poistaa turhat. Mene 1. Ylläpito -> 2. Käyttäjät -> 3. Rajoitetut:


Rajoitettuja käyttäjiä on kolmea eri käyttäjätyyppiä:

Rajoitettu ylläpitäjä julkaistaan elokuussa.

HUOM! Rajoitetut käyttäjät ei ole tarkoitettu oman organisaation omille/sisäisille käyttäjille, vaan ulkopuolisille käyttäjille, esim. alihankkijoille, taloyhtiön asukkaille jne..

Tämä uusi käyttäjäryhmä korvaa samalla nämä  tähän mennessä ”osallistujat” –termillä olleet käyttäjät. Rajoitetut käyttäjät lisätään edelleen tästä samasta paikasta.

Laskutuksesi nousee rajoitettujen käyttäjien määrän mukaisesti seuraavan laskutuskautesi alusta, kuitenkin aikaisintaan 1.7.2021.


Ystävällisin terveisin,

Kotopro asiakaspalvelu

Rekry: Senior Software Developer

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme joukkoomme uusia vastuunkantajia. Kotopro on osa kotimaista Admicom -konsernia.

Lue lisää

Kotopro osaksi Admicomia – yrityskauppa avaa uusia mahdollisuuksia tuotekehitykseen ja kansainvälistymiseen

Admicom Oyj ostaa dokumentinhallinnan ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneen Kotopro Oy:n koko osakekannan. Kotopro Oy:n liiketoiminta ja palvelut jatkuvat kaupan myötä ennallaan. Järjestelyn kokonaisarvo on 15,3 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Kotopro uudistuu täysin – uusi käyttöliittymä ja nettisivut julkaistu! 

Täysin uudistunut Kotopro on nyt julkaistu! Sekä käyttöliittymä että ulkoasu on rakennettu uudestaan kevään aikana.

Lue lisää