Tärkeä tiedote: Uusi Kotopro käyttäjäryhmä ja hinnat

Arvoisa Kotopro käyttäjä! Julkaisemme uudentyyppisen Kotopro käyttäjäryhmän: rajoitettu käyttäjä. Tämä on edullisempi vaihtoehto verrattuna ”täysveriseen” Kotopro käyttäjään. Samalla julkaisemme ylläpitäjille kokonaan uuden, entistä paremman, käyttäjienhallinnan, jolla voidaan hallita myös rajoitettuja käyttäjiä. Tämä on ollut erittäin paljon toivottu ominaisuus. Rajoitetut käyttäjät korvaa nykyiset käyttäjät, joille on jaettu/valtuutettu asiakirjoja joko luku- tai muokkausoikeudella. Rajoitettujen käyttäjien hallintanäkymä julkaistaan käyttöön 10.6.2021. […]

Arvoisa Kotopro käyttäjä!

Julkaisemme uudentyyppisen Kotopro käyttäjäryhmän: rajoitettu käyttäjä. Tämä on edullisempi vaihtoehto verrattuna ”täysveriseen” Kotopro käyttäjään.

Samalla julkaisemme ylläpitäjille kokonaan uuden, entistä paremman, käyttäjienhallinnan, jolla voidaan hallita myös rajoitettuja käyttäjiä. Tämä on ollut erittäin paljon toivottu ominaisuus. Rajoitetut käyttäjät korvaa nykyiset käyttäjät, joille on jaettu/valtuutettu asiakirjoja joko luku- tai muokkausoikeudella.

Rajoitettujen käyttäjien hallintanäkymä julkaistaan käyttöön 10.6.2021. Sen jälkeen organisaation ylläpitäjät voivat käydä itse katsomassa oman organisaationsa rajoitetut käyttäjät kätevästi yhdestä paikasta ja voit poistaa turhat. Mene 1. Ylläpito -> 2. Käyttäjät -> 3. Rajoitetut:


Rajoitettuja käyttäjiä on kolmea eri käyttäjätyyppiä:

Rajoitettu ylläpitäjä julkaistaan elokuussa.

HUOM! Rajoitetut käyttäjät ei ole tarkoitettu oman organisaation omille/sisäisille käyttäjille, vaan ulkopuolisille käyttäjille, esim. alihankkijoille, taloyhtiön asukkaille jne..

Tämä uusi käyttäjäryhmä korvaa samalla nämä  tähän mennessä ”osallistujat” –termillä olleet käyttäjät. Rajoitetut käyttäjät lisätään edelleen tästä samasta paikasta.

Laskutuksesi nousee rajoitettujen käyttäjien määrän mukaisesti seuraavan laskutuskautesi alusta, kuitenkin aikaisintaan 1.7.2021.


Ystävällisin terveisin,

Kotopro asiakaspalvelu

Kotopro uutiset 4/2023: Uuteen käyttöliittymään siirtyminen kannattaa nyt!

Kotopron käyttöliittymäuudistus on hyvässä vauhdissa ja järjestämme nyt uuteen käyttöliittymään liittyvän webinaarin.

Lue lisää

Kotopro uutiset 1/2023: Kehityssuunnitelmat ja teknologiajohtajan terveiset

Monenlaisia uudistuksia ja parannuksia on odotettavissa vuonna 2023. Lue, mitä on tulossa ja tutustu samalla uusiin, jo julkaistuihin ominaisuuksiin.

Lue lisää

Uusi Adminet-integraatio on julkaistu

Adminetin ja Kotopron yhteiskäyttö on nyt entistä helpompaa ja työmaiden hallinta ja seuranta aiempaa tehokkaampaa.

Lue lisää