Suomi on uusi maailmanmestari! – Ottavatko yritykset mallia leijonilta?

Jännittävä matka mestaruuden tavoittelusta päättyi upeasti parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen. Maailmanmestaruus on voitettu! Kansan juhlan hurmos jatkuu ja Suomi saa uutta puhtia upeasta voitosta. Voitto on myös merkittävä historiallinen tapahtuma Suomelle, vaikka onkin kyse kolmannesta maailmanmestaruudesta. Tasavallan presidentti Sauli Niinistökin osallistui lätkän kultajuhlaan hyvällä huumorintajuisella asenteella. Monelta ei kuitenkaan löytynyt uskoa Suomen joukkueen menestykseen ennen kisoja. […]

Jännittävä matka mestaruuden tavoittelusta päättyi upeasti parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen. Maailmanmestaruus on voitettu! Kansan juhlan hurmos jatkuu ja Suomi saa uutta puhtia upeasta voitosta. Voitto on myös merkittävä historiallinen tapahtuma Suomelle, vaikka onkin kyse kolmannesta maailmanmestaruudesta. Tasavallan presidentti Sauli Niinistökin osallistui lätkän kultajuhlaan hyvällä huumorintajuisella asenteella.

Monelta ei kuitenkaan löytynyt uskoa Suomen joukkueen menestykseen ennen kisoja. Syynä tähän oli esimerkiksi se, että Suomen joukkueessa pelasi paljon MM-ensikertalaisia. Miten Leijonat onnistuivat? Vastustajien NHL-pelaajia vastaan pelaavat MM-ensikertalaiset todistivat, että yhteistyöllä on suuri merkitys menestykselle. Asenne kompensoi kokemusta!

Miten saamme hyödynnettyä leijonien tärkeimmät opit yrityksissä?

 

Leijonien yhteishenki sekä positiivinen asenne antoivat pelien katsojille paljon riemuittavaa. Oman ainutlaatuisen tunnelman omaava joukkue tuo esimerkillisen oppimisen paikan myös monelle yritykselle. Tuoreilla maailmanmestareilla on paljon annettavaa:

  • Joukkue on yksilöä voimakkaampi, siksi tiimipelaaminen kannattaa
  • Usko omaan tekemiseen ja positiivinen asenne ovat paikallaan
  • Luotettava johto ohjaa tekemistä oikeaan suuntaan

“Meidän pitäisi ihan kaikkien sisäistää se, että yhdessä tekemällä saadaan enemmän aikaan. Se kaikki mitä annat muille, tulee sulle jossakin kohtaa takaisin.”

– JUKKA JALONEN

 

Jukka Jalosen kokemusta on syytä hyödyntää ja todella sisäistää yhteistyön merkitys. Läpinäkyvyys sekä avoimuus ovat tärkeissä asemissa, jotta tiimipelaaminen todella toimii. Rohkealla innovatiivisella asenteella jatkoon ja voitto jatkossakin kotiin määrätietoisella asenteella. Onnea vielä kerran leijonille koko Kotopron väen puolesta!

 

Johanna Mäkelä

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori

Kotopro Oy

johanna.makela@kotopro.fi

Kotopro uutiset 4/2023: Uuteen käyttöliittymään siirtyminen kannattaa nyt!

Kotopron käyttöliittymäuudistus on hyvässä vauhdissa ja järjestämme nyt uuteen käyttöliittymään liittyvän webinaarin.

Lue lisää

Kotopro uutiset 1/2023: Kehityssuunnitelmat ja teknologiajohtajan terveiset

Monenlaisia uudistuksia ja parannuksia on odotettavissa vuonna 2023. Lue, mitä on tulossa ja tutustu samalla uusiin, jo julkaistuihin ominaisuuksiin.

Lue lisää

Uusi Adminet-integraatio on julkaistu

Adminetin ja Kotopron yhteiskäyttö on nyt entistä helpompaa ja työmaiden hallinta ja seuranta aiempaa tehokkaampaa.

Lue lisää