Suomi on uusi maailmanmestari! – Ottavatko yritykset mallia leijonilta?

Jännittävä matka mestaruuden tavoittelusta päättyi upeasti parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen. Maailmanmestaruus on voitettu! Kansan juhlan hurmos jatkuu ja Suomi saa uutta puhtia upeasta voitosta. Voitto on myös merkittävä historiallinen tapahtuma Suomelle, vaikka onkin kyse kolmannesta maailmanmestaruudesta. Tasavallan presidentti Sauli Niinistökin osallistui lätkän kultajuhlaan hyvällä huumorintajuisella asenteella. Monelta ei kuitenkaan löytynyt uskoa Suomen joukkueen menestykseen ennen kisoja. […]

Jännittävä matka mestaruuden tavoittelusta päättyi upeasti parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen. Maailmanmestaruus on voitettu! Kansan juhlan hurmos jatkuu ja Suomi saa uutta puhtia upeasta voitosta. Voitto on myös merkittävä historiallinen tapahtuma Suomelle, vaikka onkin kyse kolmannesta maailmanmestaruudesta. Tasavallan presidentti Sauli Niinistökin osallistui lätkän kultajuhlaan hyvällä huumorintajuisella asenteella.

Monelta ei kuitenkaan löytynyt uskoa Suomen joukkueen menestykseen ennen kisoja. Syynä tähän oli esimerkiksi se, että Suomen joukkueessa pelasi paljon MM-ensikertalaisia. Miten Leijonat onnistuivat? Vastustajien NHL-pelaajia vastaan pelaavat MM-ensikertalaiset todistivat, että yhteistyöllä on suuri merkitys menestykselle. Asenne kompensoi kokemusta!

Miten saamme hyödynnettyä leijonien tärkeimmät opit yrityksissä?

 

Leijonien yhteishenki sekä positiivinen asenne antoivat pelien katsojille paljon riemuittavaa. Oman ainutlaatuisen tunnelman omaava joukkue tuo esimerkillisen oppimisen paikan myös monelle yritykselle. Tuoreilla maailmanmestareilla on paljon annettavaa:

  • Joukkue on yksilöä voimakkaampi, siksi tiimipelaaminen kannattaa
  • Usko omaan tekemiseen ja positiivinen asenne ovat paikallaan
  • Luotettava johto ohjaa tekemistä oikeaan suuntaan

“Meidän pitäisi ihan kaikkien sisäistää se, että yhdessä tekemällä saadaan enemmän aikaan. Se kaikki mitä annat muille, tulee sulle jossakin kohtaa takaisin.”

– JUKKA JALONEN

 

Jukka Jalosen kokemusta on syytä hyödyntää ja todella sisäistää yhteistyön merkitys. Läpinäkyvyys sekä avoimuus ovat tärkeissä asemissa, jotta tiimipelaaminen todella toimii. Rohkealla innovatiivisella asenteella jatkoon ja voitto jatkossakin kotiin määrätietoisella asenteella. Onnea vielä kerran leijonille koko Kotopron väen puolesta!

 

Johanna Mäkelä

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori

Kotopro Oy

johanna.makela@kotopro.fi

Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista...

Lue lisää
Kotopro uutiset 12/2022

Kotopro uutiset 12/2022: asiakastoiveita, lahjakortteja ja uusia ominaisuuksia

Lue asiakaskyselyn 2022 erinomaisista tuloksista, käyttöliittymän uusista ominaisuuksista ja poimi vinkit Kotopron tehokkaampaan käyttöön!

Lue lisää

Kotopro uutiset 10/2022

Uudistamme jälleen Kotoprota toteuttamalla paljon kysyttyjä ominaisuuksia sekä isomman käyttöliittymän uudistuksen.

Lue lisää