Säästä aikaa – Älä vie dokumentointia kotiin!

Pari taulukkoa Excelia ennen saunaa? Hoida dokumentointi mieluummin jo työmaalla kännykälläsi.   Hoidatko työssäsi työmaan dokumentoinnit hajanaisille paperilappusille, muistivihon kulmiin tai kännykän muistiinpanosovelluksiin? Käytätkö turhan paljon aikaa konttorilla tai kotona työpäivän jälkeen näiden muistiinpanojen selvittelyyn, läpikäyntiin, koostamiseen ja tietokoneella puhtaaksi kirjoittamiseen? Todella usein tilanne on tämä, muistiinpanoja ja dokumentointia tehdään työmaalla pitkin päivää, usein useammalla […]

Pari taulukkoa Excelia ennen saunaa? Hoida dokumentointi mieluummin jo työmaalla kännykälläsi.

 

Hoidatko työssäsi työmaan dokumentoinnit hajanaisille paperilappusille, muistivihon kulmiin tai kännykän muistiinpanosovelluksiin? Käytätkö turhan paljon aikaa konttorilla tai kotona työpäivän jälkeen näiden muistiinpanojen selvittelyyn, läpikäyntiin, koostamiseen ja tietokoneella puhtaaksi kirjoittamiseen?

Todella usein tilanne on tämä, muistiinpanoja ja dokumentointia tehdään työmaalla pitkin päivää, usein useammalla eri tavalla, sitä mukaan kun vastaan tulee dokumentoitavaa. Talvella kynä voi olla jäässä. Ulkona taivaalta voi tulla lunta tai vettä. Paperit rypistyvät ja kastuvat taskussa pieniksi palloiksi tai unohtuvat pakettiauton hansikaslokeroon. Hätäisesti piirretty seiska muuttuu ykköseksi. Syöttäessä isoa määrää tietoa kerralla koneelle kohteet menevät sekaisin. Miltä työmaalta tämäkin mittauspöytäkirja nyt oli?

 

Näiden ongelmien kanssa me voimme auttaa sinua. Jos haluat säästää aikaa ja vaivaa näiden arjen ikävien pienten vastusten kanssa, kokeile Kotoprota!

 

Meidän sovelluksilla saat hoidettua kirjaamisen suoraan kännykälläsi. Saat siis tehtyä muutokset suoraan dokumenttiin muistiinpanosovelluksen sijasta. Voit myös käyttää kännykän puheohjausta, jolloin sinun ei tarvitse näpytellä sanoja ja säästät muutenkin aikaa. Myös kuvien ottaminen dokumentteihin on todella helppoa. Saat valokuvat upotettua suoraan dokumenttiin ilman siirtelyä kansiosta tai sovelluksesta toiseen.

 

 

Helpon dokumentoinnin lisäksi saat Kotoprosta suoraan valmiit PDF. -tiedostot jaettavaksi. (Käy lataamassa esimerkki pdf -raportti täältä! Enää sinun ei tarvitse käyttää aikaa ylimääräiseen sihteerintyöhön, vaan sinulla on dokumentoinnin jälkeen suoraan lähetyskelpoinen asiakirja kännykällä ja tietokoneellasi.

Dokumentin saat jaettua sitten helposti eteenpäin valvontaan, asiakkaalle, kollegalle…

Tutustu SuLVI:n etuun täältä!

 

Joel Taskila

Myyntipäällikkö, LVI-ala

joel.taskila@kotopro.fi

+358 44 356 9435

Kokeile Kotopron käyttöä 14 päivää ilmaiseksi

Helppokäyttöinen Kotopro huolehtii työmaiden laadukkaasta dokumentoinnista – säästää myös aikaa ja lyhentää kaikkien työpäivää

Tänäkin päivänä monella työmaalla aliurakoitsijoiden tekemät työtehtävät jäävät dokumentoimatta, koska heitä ei ole velvoitettu raportoimaan työnsä tuloksista, eikä heillä ole siihen sopivia työkaluja.

Lue lisää

Työmaiden turaaminen – ongelma jota edes hyvä suunnittelu tai ERP:t eivät ole pystyneet ratkaisemaan. Mutta nyt siihen on helppo ratkaisu.

Tämä blogikirjoitus kertoo siitä, minkälaisen “ahaa” -elämyksen koin päästessäni tutustumaan Kotopron dokumentointisovellukseen. Taustoitan ensin tätä kirjoitusta hieman kertomalla lyhyesti tähänastisesta taipaleestani rakennus- ja kiinteistöalan ohjelmistojen...

Lue lisää

LVIS-urakoitsija Spigot Oy ”Yksi kuva voi olla kymppitonnin arvoinen”

Vuonna 2009 perustettu Spigot Oy tarjoaa talotekniikkaratkaisut suunnittelusta asennukseen. Urakat toteutetaan kiinteällä hinnalla avaimet-käteen periaatteella valmiiksi asennettuna. Mitä on moderni dokumentointi? Spigot on dokumentoinut kohteensa...

Lue lisää