Rakennusalan kokenut ammattilainen suurasiakasmyyntiin

Rakennusalan kokenut ammattilainen suurasiakasmyyntiin
Etsimme nyt myyntitiimiimme ratkaisukeskeistä asiantuntijaa. Myyntitiimissä vastaat tärkeimpien asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta myyntityöstä. Tähän kuuluu varsinaisen myyntityön lisäksi mm. liidien läpikäyntiä, aktiivista asiakashankintaa, asiakkaiden tarpeiden tunnistamista, sekä ongelmanratkaisua. Olemassa olevista suurasiakkuuksista huolehtiminen on myös oleellinen osa työnkuvaa.

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme joukkoomme uusia vastuunkantajia.

Kotopro Oy on vuonna 2011 perustettu suomalainen rakennus- ja kiinteistöalan dokumentointiohjelmistoa tarjoava yritys. Päätuotteemme on helppokäyttöinen pilvipalvelu, jolla kerätään ja jaetaan rakennuksiin liittyvää tietoa. Ratkaisumme helpottaa ja tehostaa työtä, säästää aikaa ja parantaa laatua. Tähän mennessä jo noin 75 000 käyttäjää yli tuhannessa asiakasyrityksessä on luonut noin 1,7 miljoonaa digitaalista asiakirjaa Kotopro-ohjelmistolla. Meillä on tutkitusti tyytyväiset työntekijät ja asiakkaat: peräti 94 % asiakkaistamme suosittelee Kotoprota.

Etsimme nyt myyntitiimiimme ratkaisukeskeistä asiantuntijaa


Myyntitiimissä vastaat tärkeimpien asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta myyntityöstä. Tähän kuuluu varsinaisen myyntityön lisäksi mm. liidien läpikäyntiä, aktiivista asiakashankintaa, asiakkaiden tarpeiden tunnistamista, sekä ongelmanratkaisua. Olemassa olevista suurasiakkuuksista huolehtiminen on myös oleellinen osa työnkuvaa.

Odotamme sinulta

  • rakennus- tai kiinteistöalan vankkaa osaamista
  • Itseohjautuvuutta, oppimishalukkuutta ja oma- aloitteisuutta
  • hyvää kirjallista ja suullista ulosantia
  • joustavuutta ja kykyä organisoida omia työtehtäviä
  • aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi
  • suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito plussaa

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa yrityksessä rakennus- ja kiinteistöalan asiakkuuksien parissa. Lisäksi ympärilläsi on innostava ja aina eteenpäin pyrkivä tiimi. Meille on tärkeää, että haluat kasvaa yrityksen mukana ja innostut työmme merkityksestä. Haluat tehdä Kotopron asiakaskokemuksesta maailman parhaan. 

Tiimimme työskentelee niin etänä kuin myös Vantaan toimistollamme. 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen vastauksesi sähköpostilla xx.xx.2022 mennessä. Kerro koulutuksestasi, kokemuksestasi ja palkkatoiveesi. Liitä mukaan myös CV. 

Lähetä hakemuksesi ja kysy tarvittaessa lisätietoja:

Teemu Toivonen, myyntijohtaja, 0400 997 279 teemu.toivonen@kotopro.fi

Junior Customer Success Specialist (Kotopro)

Sinustako Junior Customer Success Specialist vahvistamaan osaavaa Customer Success -tiimiämme?

Lue lisää

Kotopro uutiset 9/2023: Uuden käyttöliittymän toiminnallisuudet ja tulevat päivitykset

Uusia toiminnallisuuksia uudessa käyttöliittymässä! 

Lue lisää

Kotopro uutiset 5/2023: Uudistunut pohjakuvatyökalu on nyt käytettävissä!

Uudistunut pohjakuvatyökalu on käytettävissä uudessa käyttöliittymässä, ja järjestämme nyt sen käyttöön liittyvän webinaarin.

Lue lisää