Projekteista läpinäkyvämpiä – Pidä asiakas ajan tasalla työmaan tilasta

Kiinnostaako asiakastyytyväisyys? Asiakkaan tyytyväisyys on monen tekijän summa. Asiakaskokemus syntyy tunteista eikä asiakas aina itsekään osaa selittää, miksi on tyytyväinen tai tyytymätön. Joskus ystävällinen työmies jää remontista mieleen ja riittää syyksi suositteluun. Joskus ikävästä virheestä syntynyt reklamaatio käännetään parhain päin ja voitetaan asiakkaan luottamus.   Tärkeintä on kommunikaatio   Vaikka asiat menisivät niin kutsutusti mönkään, […]

Kiinnostaako asiakastyytyväisyys?

Asiakkaan tyytyväisyys on monen tekijän summa. Asiakaskokemus syntyy tunteista eikä asiakas aina itsekään osaa selittää, miksi on tyytyväinen tai tyytymätön. Joskus ystävällinen työmies jää remontista mieleen ja riittää syyksi suositteluun. Joskus ikävästä virheestä syntynyt reklamaatio käännetään parhain päin ja voitetaan asiakkaan luottamus.

 

Tärkeintä on kommunikaatio

 

Vaikka asiat menisivät niin kutsutusti mönkään, on tilanne useimmiten mahdollista vielä hoitaa plus-sarakkeen puolelle. Näissä tapauksissa avoin ja aktiivinen kommunikointi asiakkaalle on avainasemassa. Kommunikointi antaa rehellisen ja vilpittömän kuvan sekä viestittää, että asiakkaan odotukset täytetään.

Luottamus onkin tärkeä tekijä, kun puhutaan arvokkaiden urakoiden toteuttamisesta. Tämä korostuu etenkin alalla, jossa suurin osa tehdystä työstä jää piiloon pintojen alle.

 

Varsinkin kuluttajapuolella luottamus korostuu, kun toimitaan ihmisen kotona.

 

Monesti myös työn sujuminen huolettaa. Asiakkaan tekisi mieli käydä paikan päällä seurailemassa työn edistymistä. Asiakasta voi vaikkapa huolettaa linjasaneerauksen kohteena olevan asunnon kalusteiden suojaus. Tällaiset tarkastuskäynnit työmaalla harvoin nopeuttavat työskentelyä tai nostavat tehdyn työn laatua. Läpinäkyvyys luo kuitenkin luottamusta.

 

Mitä jos pitäisit asiakkaan selvillä työmaan tapahtumista helposti, ilman tarvetta käydä paikan päällä tutkimassa, kuinka työ etenee?

 

Kotopron avulla saat pidettyä asiakkaat ajan tasalla työmaan tapahtumista. Kuvien tai työn dokumentoinnin jakaminen suoraan asiakkaalle on helppoa. Dokumentointi hoituu näppärästi kännykällä työn lomassa. Nähdäkseen tilanteen työmaalla  asiakas tarvitsee vain sähköpostiosoitteen, jolla hän kirjautuu palveluun.

Tällä tavoin turhaa soittelua, WhatsAppailua henkilökohtaisilla puhelimilla tai sähköpostittelua ei tarvita. Säästät siis aikaa ja vaivaa. Voit myös antaa asiakkaalle mahdollisuuden kommentoida kuvia tai dokumentteja tarvittaessa suoraan Kotoprohon ja pyytää vaikkapa kuvia haluamistaan asioista tai täsmennyksiä tietoihin. Työmaan seurannan lisäksi voit sopia kätevästi lisätöistä tai mahdollisista muutoksista asiakkaan kanssa.

Haluan kuulla lisää!

 

Joel Taskila

Myyntipäällikkö, LVI-ala

+358 44 356 9435

joel.taskila@kotopro.fi

Kokeile Kotopron käyttöä 14 päivää ilmaiseksi

Uusi rakentamislaki astuu voimaan 2024 – onko yrityksesi dokumentointi kunnossa?

Tämänhetkisten tietojen mukaan Suomessa astuu voimaan vuonna 2024 uusi rakentamislaki, jonka tavoite on edistää kestävää rakentamista sekä sujuvoittaa sitä monin tavoin esimerkiksi digitalisaation avulla.

Lue lisää
Luovutusaineiston keräääminen Kotoprolla on helppoa

Tallenna kerralla oikeaan paikkaan – Kotoprolla laadukkaan luovutusaineiston kerääminen on helppoa ja nopeaa

Kun luovutusaineistoon kuuluvat asiakirjat ja dokumentit kerätään talteen jo töiden ohessa, on projektia helpompi hallita ja työaikaa säästyy.

Lue lisää

Helppokäyttöinen Kotopro huolehtii työmaiden laadukkaasta dokumentoinnista – säästää myös aikaa ja lyhentää kaikkien työpäivää

Tänäkin päivänä monella työmaalla aliurakoitsijoiden tekemät työtehtävät jäävät dokumentoimatta, koska heitä ei ole velvoitettu raportoimaan työnsä tuloksista, eikä heillä ole siihen sopivia työkaluja.

Lue lisää