Pohjakuvaominaisuus Kotoprossa

Vuosi sitten helmikuussa kysyimme asiakkailtamme: "Mikä olisi kaikkein eniten toivottu uusi ominaisuus Kotoprohon?". Nyt olemme toteuttaneet sen.

Vuosi sitten helmikuussa kysyimme asiakkailtamme: ”Mikä olisi kaikkein eniten toivottu uusi ominaisuus Kotoprohon?”. Asiakkaamme äänestivät ominaisuutta, jolla voidaan merkitä esim. virheet ja puutteet suoraan pohjakuvaan urakoitsijoittain. Toki pohjakuvaan voidaan merkitä muitakin havaintoja.

Kotopron koodausosasto kääri hihat, ja pohjakuvaominaisuuksien kehitys alkoi alkukeväällä 2021. Ensimmäinen versio saatiin tuotantoon kesällä. Sen jälkeen pohjakuvaominaisuudesta on julkaistu monta kehitysversiota. Nyt tammikuussa 2022 olemme siinä pisteessä, että lanseeraamme pohjakuvaominaisuudet laajasti. Tämän pitäisi tuoda huimasti lisäarvoa esim. pääurakoitsijoille ja rakennusliikkeille, mutta toki muillekin rakennus- ja kiinteistöalan yrityksille.

Pohjakuvaominaisuutta pääsee helposti kokeilemaan ilman kirjautumista tästä linkistä:


https://app.kotopro.com/floorplan-trial

Kotopro uutiset 9/2023: Uuden käyttöliittymän toiminnallisuudet ja tulevat päivitykset

Uusia toiminnallisuuksia uudessa käyttöliittymässä! 

Lue lisää

Kotopro uutiset 5/2023: Uudistunut pohjakuvatyökalu on nyt käytettävissä!

Uudistunut pohjakuvatyökalu on käytettävissä uudessa käyttöliittymässä, ja järjestämme nyt sen käyttöön liittyvän webinaarin.

Lue lisää

Kotopro uutiset 4/2023: Uuteen käyttöliittymään siirtyminen kannattaa nyt!

Kotopron käyttöliittymäuudistus on hyvässä vauhdissa ja järjestämme nyt uuteen käyttöliittymään liittyvän webinaarin.

Lue lisää