Pohjakuvaominaisuus Kotoprossa

Vuosi sitten helmikuussa kysyimme asiakkailtamme: "Mikä olisi kaikkein eniten toivottu uusi ominaisuus Kotoprohon?". Nyt olemme toteuttaneet sen.

Vuosi sitten helmikuussa kysyimme asiakkailtamme: ”Mikä olisi kaikkein eniten toivottu uusi ominaisuus Kotoprohon?”. Asiakkaamme äänestivät ominaisuutta, jolla voidaan merkitä esim. virheet ja puutteet suoraan pohjakuvaan urakoitsijoittain. Toki pohjakuvaan voidaan merkitä muitakin havaintoja.

Kotopron koodausosasto kääri hihat, ja pohjakuvaominaisuuksien kehitys alkoi alkukeväällä 2021. Ensimmäinen versio saatiin tuotantoon kesällä. Sen jälkeen pohjakuvaominaisuudesta on julkaistu monta kehitysversiota. Nyt tammikuussa 2022 olemme siinä pisteessä, että lanseeraamme pohjakuvaominaisuudet laajasti. Tämän pitäisi tuoda huimasti lisäarvoa esim. pääurakoitsijoille ja rakennusliikkeille, mutta toki muillekin rakennus- ja kiinteistöalan yrityksille.

Pohjakuvaominaisuutta pääsee helposti kokeilemaan ilman kirjautumista tästä linkistä:


https://app.kotopro.com/floorplan-trial

Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista...

Lue lisää
Kotopro uutiset 12/2022

Kotopro uutiset 12/2022: asiakastoiveita, lahjakortteja ja uusia ominaisuuksia

Lue asiakaskyselyn 2022 erinomaisista tuloksista, käyttöliittymän uusista ominaisuuksista ja poimi vinkit Kotopron tehokkaampaan käyttöön!

Lue lisää

Kotopro uutiset 10/2022

Uudistamme jälleen Kotoprota toteuttamalla paljon kysyttyjä ominaisuuksia sekä isomman käyttöliittymän uudistuksen.

Lue lisää