Pohjakuvaominaisuus Kotoprossa

Vuosi sitten helmikuussa kysyimme asiakkailtamme: "Mikä olisi kaikkein eniten toivottu uusi ominaisuus Kotoprohon?". Nyt olemme toteuttaneet sen.

Vuosi sitten helmikuussa kysyimme asiakkailtamme: ”Mikä olisi kaikkein eniten toivottu uusi ominaisuus Kotoprohon?”. Asiakkaamme äänestivät ominaisuutta, jolla voidaan merkitä esim. virheet ja puutteet suoraan pohjakuvaan urakoitsijoittain. Toki pohjakuvaan voidaan merkitä muitakin havaintoja.

Kotopron koodausosasto kääri hihat, ja pohjakuvaominaisuuksien kehitys alkoi alkukeväällä 2021. Ensimmäinen versio saatiin tuotantoon kesällä. Sen jälkeen pohjakuvaominaisuudesta on julkaistu monta kehitysversiota. Nyt tammikuussa 2022 olemme siinä pisteessä, että lanseeraamme pohjakuvaominaisuudet laajasti. Tämän pitäisi tuoda huimasti lisäarvoa esim. pääurakoitsijoille ja rakennusliikkeille, mutta toki muillekin rakennus- ja kiinteistöalan yrityksille.

Pohjakuvaominaisuutta pääsee helposti kokeilemaan ilman kirjautumista tästä linkistä:


https://app.kotopro.com/floorplan-trial

Rekry: Senior Software Developer

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme joukkoomme uusia vastuunkantajia. Kotopro on osa kotimaista Admicom -konsernia.

Lue lisää

Kotopro osaksi Admicomia – yrityskauppa avaa uusia mahdollisuuksia tuotekehitykseen ja kansainvälistymiseen

Admicom Oyj ostaa dokumentinhallinnan ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneen Kotopro Oy:n koko osakekannan. Kotopro Oy:n liiketoiminta ja palvelut jatkuvat kaupan myötä ennallaan. Järjestelyn kokonaisarvo on 15,3 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Kotopro uudistuu täysin – uusi käyttöliittymä ja nettisivut julkaistu! 

Täysin uudistunut Kotopro on nyt julkaistu! Sekä käyttöliittymä että ulkoasu on rakennettu uudestaan kevään aikana.

Lue lisää