Pohjakuvaominaisuus Kotoprossa

Vuosi sitten helmikuussa kysyimme asiakkailtamme: "Mikä olisi kaikkein eniten toivottu uusi ominaisuus Kotoprohon?". Nyt olemme toteuttaneet sen.

Vuosi sitten helmikuussa kysyimme asiakkailtamme: ”Mikä olisi kaikkein eniten toivottu uusi ominaisuus Kotoprohon?”. Asiakkaamme äänestivät ominaisuutta, jolla voidaan merkitä esim. virheet ja puutteet suoraan pohjakuvaan urakoitsijoittain. Toki pohjakuvaan voidaan merkitä muitakin havaintoja.

Kotopron koodausosasto kääri hihat, ja pohjakuvaominaisuuksien kehitys alkoi alkukeväällä 2021. Ensimmäinen versio saatiin tuotantoon kesällä. Sen jälkeen pohjakuvaominaisuudesta on julkaistu monta kehitysversiota. Nyt tammikuussa 2022 olemme siinä pisteessä, että lanseeraamme pohjakuvaominaisuudet laajasti. Tämän pitäisi tuoda huimasti lisäarvoa esim. pääurakoitsijoille ja rakennusliikkeille, mutta toki muillekin rakennus- ja kiinteistöalan yrityksille.

Pohjakuvaominaisuutta pääsee helposti kokeilemaan ilman kirjautumista tästä linkistä:


https://app.kotopro.com/floorplan-trial

Kotopro uutiset 4/2023: Uuteen käyttöliittymään siirtyminen kannattaa nyt!

Kotopron käyttöliittymäuudistus on hyvässä vauhdissa ja järjestämme nyt uuteen käyttöliittymään liittyvän webinaarin.

Lue lisää

Kotopro uutiset 1/2023: Kehityssuunnitelmat ja teknologiajohtajan terveiset

Monenlaisia uudistuksia ja parannuksia on odotettavissa vuonna 2023. Lue, mitä on tulossa ja tutustu samalla uusiin, jo julkaistuihin ominaisuuksiin.

Lue lisää

Uusi Adminet-integraatio on julkaistu

Adminetin ja Kotopron yhteiskäyttö on nyt entistä helpompaa ja työmaiden hallinta ja seuranta aiempaa tehokkaampaa.

Lue lisää