Piilaaksosta Vantaanlaaksoon: Mikko Järvi Kotopron toimitusjohtajaksi

Mikko Järvi ja Samuli Suomala
Viestikapula Kotoprossa siirtyi eteenpäin, kun toimitusjohtajana 4.10. aloitti Mikko Järvi. Ihan vieraaseen yritykseen Mikko ei toimariksi tule, sillä hän on ollut Kotopron hallituksessa viimeisen 1,5 vuoden ajan. Mikolla on kova kokemus kansaivälisestä bisneksestä ja viimeisimmäksi hän onkin työskennellyt FirstBeatissa vastaten globaalin liiketoiminnan kehityksestä. Mikon näkemys ja kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta tulee olemaan tärkeä palanen kansainvälistymisessämme. Samalla […]

Viestikapula Kotoprossa siirtyi eteenpäin, kun toimitusjohtajana 4.10. aloitti Mikko Järvi.

Ihan vieraaseen yritykseen Mikko ei toimariksi tule, sillä hän on ollut Kotopron hallituksessa viimeisen 1,5 vuoden ajan.

Mikolla on kova kokemus kansaivälisestä bisneksestä ja viimeisimmäksi hän onkin työskennellyt FirstBeatissa vastaten globaalin liiketoiminnan kehityksestä.

Mikon näkemys ja kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta tulee olemaan tärkeä palanen kansainvälistymisessämme. Samalla se myös vapauttaa lisää resursseja kotimaan asiakkaidemme palvelemiseen ja tuotteen kehittämiseen ”vanhalle isännälle” Samuli Suomalalle.

Tervetuloa Mikko!

Kotopro uutiset 4/2023: Uuteen käyttöliittymään siirtyminen kannattaa nyt!

Kotopron käyttöliittymäuudistus on hyvässä vauhdissa ja järjestämme nyt uuteen käyttöliittymään liittyvän webinaarin.

Lue lisää

Kotopro uutiset 1/2023: Kehityssuunnitelmat ja teknologiajohtajan terveiset

Monenlaisia uudistuksia ja parannuksia on odotettavissa vuonna 2023. Lue, mitä on tulossa ja tutustu samalla uusiin, jo julkaistuihin ominaisuuksiin.

Lue lisää

Uusi Adminet-integraatio on julkaistu

Adminetin ja Kotopron yhteiskäyttö on nyt entistä helpompaa ja työmaiden hallinta ja seuranta aiempaa tehokkaampaa.

Lue lisää