Piilaaksosta Vantaanlaaksoon: Mikko Järvi Kotopron toimitusjohtajaksi

Mikko Järvi ja Samuli Suomala
Viestikapula Kotoprossa siirtyi eteenpäin, kun toimitusjohtajana 4.10. aloitti Mikko Järvi. Ihan vieraaseen yritykseen Mikko ei toimariksi tule, sillä hän on ollut Kotopron hallituksessa viimeisen 1,5 vuoden ajan. Mikolla on kova kokemus kansaivälisestä bisneksestä ja viimeisimmäksi hän onkin työskennellyt FirstBeatissa vastaten globaalin liiketoiminnan kehityksestä. Mikon näkemys ja kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta tulee olemaan tärkeä palanen kansainvälistymisessämme. Samalla […]

Viestikapula Kotoprossa siirtyi eteenpäin, kun toimitusjohtajana 4.10. aloitti Mikko Järvi.

Ihan vieraaseen yritykseen Mikko ei toimariksi tule, sillä hän on ollut Kotopron hallituksessa viimeisen 1,5 vuoden ajan.

Mikolla on kova kokemus kansaivälisestä bisneksestä ja viimeisimmäksi hän onkin työskennellyt FirstBeatissa vastaten globaalin liiketoiminnan kehityksestä.

Mikon näkemys ja kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta tulee olemaan tärkeä palanen kansainvälistymisessämme. Samalla se myös vapauttaa lisää resursseja kotimaan asiakkaidemme palvelemiseen ja tuotteen kehittämiseen ”vanhalle isännälle” Samuli Suomalalle.

Tervetuloa Mikko!

Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista...

Lue lisää
Kotopro uutiset 12/2022

Kotopro uutiset 12/2022: asiakastoiveita, lahjakortteja ja uusia ominaisuuksia

Lue asiakaskyselyn 2022 erinomaisista tuloksista, käyttöliittymän uusista ominaisuuksista ja poimi vinkit Kotopron tehokkaampaan käyttöön!

Lue lisää

Kotopro uutiset 10/2022

Uudistamme jälleen Kotoprota toteuttamalla paljon kysyttyjä ominaisuuksia sekä isomman käyttöliittymän uudistuksen.

Lue lisää