Piilaaksosta Vantaanlaaksoon: Mikko Järvi Kotopron toimitusjohtajaksi

Mikko Järvi ja Samuli Suomala
Viestikapula Kotoprossa siirtyi eteenpäin, kun toimitusjohtajana 4.10. aloitti Mikko Järvi. Ihan vieraaseen yritykseen Mikko ei toimariksi tule, sillä hän on ollut Kotopron hallituksessa viimeisen 1,5 vuoden ajan. Mikolla on kova kokemus kansaivälisestä bisneksestä ja viimeisimmäksi hän onkin työskennellyt FirstBeatissa vastaten globaalin liiketoiminnan kehityksestä. Mikon näkemys ja kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta tulee olemaan tärkeä palanen kansainvälistymisessämme. Samalla […]

Viestikapula Kotoprossa siirtyi eteenpäin, kun toimitusjohtajana 4.10. aloitti Mikko Järvi.

Ihan vieraaseen yritykseen Mikko ei toimariksi tule, sillä hän on ollut Kotopron hallituksessa viimeisen 1,5 vuoden ajan.

Mikolla on kova kokemus kansaivälisestä bisneksestä ja viimeisimmäksi hän onkin työskennellyt FirstBeatissa vastaten globaalin liiketoiminnan kehityksestä.

Mikon näkemys ja kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta tulee olemaan tärkeä palanen kansainvälistymisessämme. Samalla se myös vapauttaa lisää resursseja kotimaan asiakkaidemme palvelemiseen ja tuotteen kehittämiseen ”vanhalle isännälle” Samuli Suomalalle.

Tervetuloa Mikko!

Kotopro uutiset 9/2023: Uuden käyttöliittymän toiminnallisuudet ja tulevat päivitykset

Uusia toiminnallisuuksia uudessa käyttöliittymässä! 

Lue lisää

Kotopro uutiset 5/2023: Uudistunut pohjakuvatyökalu on nyt käytettävissä!

Uudistunut pohjakuvatyökalu on käytettävissä uudessa käyttöliittymässä, ja järjestämme nyt sen käyttöön liittyvän webinaarin.

Lue lisää

Kotopro uutiset 4/2023: Uuteen käyttöliittymään siirtyminen kannattaa nyt!

Kotopron käyttöliittymäuudistus on hyvässä vauhdissa ja järjestämme nyt uuteen käyttöliittymään liittyvän webinaarin.

Lue lisää