Piilaaksosta Vantaanlaaksoon: Mikko Järvi Kotopron toimitusjohtajaksi

Mikko Järvi ja Samuli Suomala
Viestikapula Kotoprossa siirtyi eteenpäin, kun toimitusjohtajana 4.10. aloitti Mikko Järvi. Ihan vieraaseen yritykseen Mikko ei toimariksi tule, sillä hän on ollut Kotopron hallituksessa viimeisen 1,5 vuoden ajan. Mikolla on kova kokemus kansaivälisestä bisneksestä ja viimeisimmäksi hän onkin työskennellyt FirstBeatissa vastaten globaalin liiketoiminnan kehityksestä. Mikon näkemys ja kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta tulee olemaan tärkeä palanen kansainvälistymisessämme. Samalla […]

Viestikapula Kotoprossa siirtyi eteenpäin, kun toimitusjohtajana 4.10. aloitti Mikko Järvi.

Ihan vieraaseen yritykseen Mikko ei toimariksi tule, sillä hän on ollut Kotopron hallituksessa viimeisen 1,5 vuoden ajan.

Mikolla on kova kokemus kansaivälisestä bisneksestä ja viimeisimmäksi hän onkin työskennellyt FirstBeatissa vastaten globaalin liiketoiminnan kehityksestä.

Mikon näkemys ja kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta tulee olemaan tärkeä palanen kansainvälistymisessämme. Samalla se myös vapauttaa lisää resursseja kotimaan asiakkaidemme palvelemiseen ja tuotteen kehittämiseen ”vanhalle isännälle” Samuli Suomalalle.

Tervetuloa Mikko!

Kotopro osaksi Admicomia – yrityskauppa avaa uusia mahdollisuuksia tuotekehitykseen ja kansainvälistymiseen

Admicom Oyj ostaa dokumentinhallinnan ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneen Kotopro Oy:n koko osakekannan. Kotopro Oy:n liiketoiminta ja palvelut jatkuvat kaupan myötä ennallaan. Järjestelyn kokonaisarvo on 15,3 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Kotopro uudistuu täysin – uusi käyttöliittymä ja nettisivut julkaistu! 

Täysin uudistunut Kotopro on nyt julkaistu! Sekä käyttöliittymä että ulkoasu on rakennettu uudestaan kevään aikana.

Lue lisää

Tieto kulkee nyt tehokkaasti HUS Kiinteistöissä

HUS Kiinteistöt on tehostanut huomattavasti rakennuttajan, valvojien ja urakoitsijoiden sekä asiakkaiden välistä tiedonvälitystä Kotopron avulla. Yritys toteuttaa erilaisia teknisiä ja toiminnallisia rakennusinvestointeja sekä kiinteistökorjauksia Uudenmaan...

Lue lisää