Ohjaavat dokumenttipohjat apuna dokumentoinnissa

Miten laadun dokumentointi ja reaaliaikainen seuranta sujuu julkisivuremonttiprojektissa lohko- ja työvaihetasolla?

Helppo tiedon tallentaminen kentällä on mahdollistanut siirtymisen työmaan virheiden ja puutteiden kirjaamisesta laadun dokumentointiin.

Edellisessä blogipostauksessa esittelimme julkisivukuvaan tehtyjen merkintöjen hyödyntämistä ohjeistuksessa ja dokumentoinnissa. Lue lisää aiheesta ja sen hyödyistä.

Oheisella videolla havainnollistetaan, miten laadun dokumentointi ja reaaliaikainen seuranta sujuu julkisivuremonttiprojektissa lohko- ja työvaihetasolla.

 

Näin käytät ohjaavia dokumenttipohjia

Valitse kuva, johon merkinnät haluat tehdä. Se voi olla mikä tahansa kuva, kuten pohjakuva, havainnekuva, kaavakuva tai muu sopiva kuva.

Kuvaan merkitään lohkoittain urakoitsijaa varten valmiit ”täpät”, joista aukeavat työohjeet ja työn dokumentointilomake.

Valitsemalla halutun kohdan ja täpän, aukeaa kyseiseen tarkoitukseen laadittu lomake. Lomakkeeseen saadaan juuri halutunlainen rakenne ja sisältö, joka voidaan jakaa suoraan urakoitsijalle, työmaalla mobiililaitteella täytettäväksi.

Kuvia työvaiheista

Tehdyn työn jälkeen hoituu samalla helposti myös työn ja dokumentaation hyväksyntä.

Ammattimaisen näköinen PDF-tiedosto muodostuu samalla kuin itsestään dokumentoinnin lomassa. Tutustu ammattilaisten Kotoprolla tekemiin raportteihin.

Pysy kuulolla – Kotoprolta on tulossa lisää mullistavia asioita rakennus- ja kiinteistöalalle ihan lähiaikoina!

Haluatko jutella lisää aiheesta?

Varaa kalenterista 30 minuutin etäpalaveriaika maksuttomaan konsultointiin ja toimialasi parhaiten tunteva ammattilaisemme esittelee juuri sinun toimialasi käyttöön tehtyjen lomakkeiden avulla kuinka:

  • Saat oman työporukkasi tai aliurakoitsijasi mukaan dokumentoimaan helposti.
  • Parannat laatua.
  • Vähennät työmaan riskejä ja laatuvirheitä.
  • Parannat tulostasi.

Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista...

Lue lisää
Kotopro uutiset 12/2022

Kotopro uutiset 12/2022: asiakastoiveita, lahjakortteja ja uusia ominaisuuksia

Lue asiakaskyselyn 2022 erinomaisista tuloksista, käyttöliittymän uusista ominaisuuksista ja poimi vinkit Kotopron tehokkaampaan käyttöön!

Lue lisää

Kotopro uutiset 10/2022

Uudistamme jälleen Kotoprota toteuttamalla paljon kysyttyjä ominaisuuksia sekä isomman käyttöliittymän uudistuksen.

Lue lisää