Nimitysuutisia: Ville Kaksonen Kotopron teknologiajohtajaksi

Kotopro Oy:n uusi teknologiajohtaja on Ville Kaksonen Iloisia uutisia nimitysrintamalta! Kotopro ja Ville Kaksonen allekirjoittivat työsopimuksen 20.11.2020 ja Ville tulee vahvistamaan Kotopron joukkuetta teknologiajohtajana. Villellä on takanaan pitkä ja monipuolinen ura IT-alalla ja erityisen paljon kokemusta löytyy rakennus- ja kiinteistöalan järjestelmistä sekä prosesseista. Johtoryhmän jäsenenä Ville myös tulee olemaan tärkeässä roolissa sekä tänä syksynä alkaneessa […]

Kotopro Oy:n uusi teknologiajohtaja on Ville Kaksonen

Iloisia uutisia nimitysrintamalta! Kotopro ja Ville Kaksonen allekirjoittivat työsopimuksen 20.11.2020 ja Ville tulee vahvistamaan Kotopron joukkuetta teknologiajohtajana.

Ville Kaksonen on Kotopro Oy:n uusi teknologiajohtaja

Villellä on takanaan pitkä ja monipuolinen ura IT-alalla ja erityisen paljon kokemusta löytyy rakennus- ja kiinteistöalan järjestelmistä sekä prosesseista.

Johtoryhmän jäsenenä Ville myös tulee olemaan tärkeässä roolissa sekä tänä syksynä alkaneessa kansainvälistymisessämme, että muissa avainprojekteissamme, kuten Business Finlandin Asumisen tulevaisuus -hankkeessa ja strategisissa projekteissamme matkalla kohti laadukkaaseen dokumentointiin perustuvaa koko elinkaaren kattavaa tiedonkulkua.

On mahtavaa saada toivottaa tervetulleeksi joukkoomme rautainen IT-alan ammattilainen.

Tervetuloa sakkiin Ville!

Kokeile Kotoprota 14 päivää maksutta

Kotopro osaksi Admicomia – yrityskauppa avaa uusia mahdollisuuksia tuotekehitykseen ja kansainvälistymiseen

Admicom Oyj ostaa dokumentinhallinnan ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneen Kotopro Oy:n koko osakekannan. Kotopro Oy:n liiketoiminta ja palvelut jatkuvat kaupan myötä ennallaan. Järjestelyn kokonaisarvo on 15,3 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Kotopro uudistuu täysin – uusi käyttöliittymä ja nettisivut julkaistu! 

Täysin uudistunut Kotopro on nyt julkaistu! Sekä käyttöliittymä että ulkoasu on rakennettu uudestaan kevään aikana.

Lue lisää

Tieto kulkee nyt tehokkaasti HUS Kiinteistöissä

HUS Kiinteistöt on tehostanut huomattavasti rakennuttajan, valvojien ja urakoitsijoiden sekä asiakkaiden välistä tiedonvälitystä Kotopron avulla. Yritys toteuttaa erilaisia teknisiä ja toiminnallisia rakennusinvestointeja sekä kiinteistökorjauksia Uudenmaan...

Lue lisää