Nimitysuutisia: Ville Kaksonen Kotopron teknologiajohtajaksi

Kotopro Oy:n uusi teknologiajohtaja on Ville Kaksonen Iloisia uutisia nimitysrintamalta! Kotopro ja Ville Kaksonen allekirjoittivat työsopimuksen 20.11.2020 ja Ville tulee vahvistamaan Kotopron joukkuetta teknologiajohtajana. Villellä on takanaan pitkä ja monipuolinen ura IT-alalla ja erityisen paljon kokemusta löytyy rakennus- ja kiinteistöalan järjestelmistä sekä prosesseista. Johtoryhmän jäsenenä Ville myös tulee olemaan tärkeässä roolissa sekä tänä syksynä alkaneessa […]

Kotopro Oy:n uusi teknologiajohtaja on Ville Kaksonen

Iloisia uutisia nimitysrintamalta! Kotopro ja Ville Kaksonen allekirjoittivat työsopimuksen 20.11.2020 ja Ville tulee vahvistamaan Kotopron joukkuetta teknologiajohtajana.

Ville Kaksonen on Kotopro Oy:n uusi teknologiajohtaja

Villellä on takanaan pitkä ja monipuolinen ura IT-alalla ja erityisen paljon kokemusta löytyy rakennus- ja kiinteistöalan järjestelmistä sekä prosesseista.

Johtoryhmän jäsenenä Ville myös tulee olemaan tärkeässä roolissa sekä tänä syksynä alkaneessa kansainvälistymisessämme, että muissa avainprojekteissamme, kuten Business Finlandin Asumisen tulevaisuus -hankkeessa ja strategisissa projekteissamme matkalla kohti laadukkaaseen dokumentointiin perustuvaa koko elinkaaren kattavaa tiedonkulkua.

On mahtavaa saada toivottaa tervetulleeksi joukkoomme rautainen IT-alan ammattilainen.

Tervetuloa sakkiin Ville!

Kokeile Kotoprota 7 päivää maksutta

Rekry: Senior Software Developer

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme joukkoomme uusia vastuunkantajia. Kotopro on osa kotimaista Admicom -konsernia.

Lue lisää

Kotopro osaksi Admicomia – yrityskauppa avaa uusia mahdollisuuksia tuotekehitykseen ja kansainvälistymiseen

Admicom Oyj ostaa dokumentinhallinnan ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneen Kotopro Oy:n koko osakekannan. Kotopro Oy:n liiketoiminta ja palvelut jatkuvat kaupan myötä ennallaan. Järjestelyn kokonaisarvo on 15,3 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Kotopro uudistuu täysin – uusi käyttöliittymä ja nettisivut julkaistu! 

Täysin uudistunut Kotopro on nyt julkaistu! Sekä käyttöliittymä että ulkoasu on rakennettu uudestaan kevään aikana.

Lue lisää