Nimitysuutisia: Ville Kaksonen Kotopron teknologiajohtajaksi

Kotopro Oy:n uusi teknologiajohtaja on Ville Kaksonen Iloisia uutisia nimitysrintamalta! Kotopro ja Ville Kaksonen allekirjoittivat työsopimuksen 20.11.2020 ja Ville tulee vahvistamaan Kotopron joukkuetta teknologiajohtajana. Villellä on takanaan pitkä ja monipuolinen ura IT-alalla ja erityisen paljon kokemusta löytyy rakennus- ja kiinteistöalan järjestelmistä sekä prosesseista. Johtoryhmän jäsenenä Ville myös tulee olemaan tärkeässä roolissa sekä tänä syksynä alkaneessa […]

Kotopro Oy:n uusi teknologiajohtaja on Ville Kaksonen

Iloisia uutisia nimitysrintamalta! Kotopro ja Ville Kaksonen allekirjoittivat työsopimuksen 20.11.2020 ja Ville tulee vahvistamaan Kotopron joukkuetta teknologiajohtajana.

Ville Kaksonen on Kotopro Oy:n uusi teknologiajohtaja

Villellä on takanaan pitkä ja monipuolinen ura IT-alalla ja erityisen paljon kokemusta löytyy rakennus- ja kiinteistöalan järjestelmistä sekä prosesseista.

Johtoryhmän jäsenenä Ville myös tulee olemaan tärkeässä roolissa sekä tänä syksynä alkaneessa kansainvälistymisessämme, että muissa avainprojekteissamme, kuten Business Finlandin Asumisen tulevaisuus -hankkeessa ja strategisissa projekteissamme matkalla kohti laadukkaaseen dokumentointiin perustuvaa koko elinkaaren kattavaa tiedonkulkua.

On mahtavaa saada toivottaa tervetulleeksi joukkoomme rautainen IT-alan ammattilainen.

Tervetuloa sakkiin Ville!

Kokeile Kotoprota 7 päivää maksutta

Kotopro uutiset 9/2023: Uuden käyttöliittymän toiminnallisuudet ja tulevat päivitykset

Uusia toiminnallisuuksia uudessa käyttöliittymässä! 

Lue lisää

Kotopro uutiset 5/2023: Uudistunut pohjakuvatyökalu on nyt käytettävissä!

Uudistunut pohjakuvatyökalu on käytettävissä uudessa käyttöliittymässä, ja järjestämme nyt sen käyttöön liittyvän webinaarin.

Lue lisää

Kotopro uutiset 4/2023: Uuteen käyttöliittymään siirtyminen kannattaa nyt!

Kotopron käyttöliittymäuudistus on hyvässä vauhdissa ja järjestämme nyt uuteen käyttöliittymään liittyvän webinaarin.

Lue lisää