Nimitysuutisia: Ville Kaksonen Kotopron teknologiajohtajaksi

Kotopro Oy:n uusi teknologiajohtaja on Ville Kaksonen Iloisia uutisia nimitysrintamalta! Kotopro ja Ville Kaksonen allekirjoittivat työsopimuksen 20.11.2020 ja Ville tulee vahvistamaan Kotopron joukkuetta teknologiajohtajana. Villellä on takanaan pitkä ja monipuolinen ura IT-alalla ja erityisen paljon kokemusta löytyy rakennus- ja kiinteistöalan järjestelmistä sekä prosesseista. Johtoryhmän jäsenenä Ville myös tulee olemaan tärkeässä roolissa sekä tänä syksynä alkaneessa […]

Kotopro Oy:n uusi teknologiajohtaja on Ville Kaksonen

Iloisia uutisia nimitysrintamalta! Kotopro ja Ville Kaksonen allekirjoittivat työsopimuksen 20.11.2020 ja Ville tulee vahvistamaan Kotopron joukkuetta teknologiajohtajana.

Ville Kaksonen on Kotopro Oy:n uusi teknologiajohtaja

Villellä on takanaan pitkä ja monipuolinen ura IT-alalla ja erityisen paljon kokemusta löytyy rakennus- ja kiinteistöalan järjestelmistä sekä prosesseista.

Johtoryhmän jäsenenä Ville myös tulee olemaan tärkeässä roolissa sekä tänä syksynä alkaneessa kansainvälistymisessämme, että muissa avainprojekteissamme, kuten Business Finlandin Asumisen tulevaisuus -hankkeessa ja strategisissa projekteissamme matkalla kohti laadukkaaseen dokumentointiin perustuvaa koko elinkaaren kattavaa tiedonkulkua.

On mahtavaa saada toivottaa tervetulleeksi joukkoomme rautainen IT-alan ammattilainen.

Tervetuloa sakkiin Ville!

Kokeile Kotoprota 7 päivää maksutta

Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista...

Lue lisää
Kotopro uutiset 12/2022

Kotopro uutiset 12/2022: asiakastoiveita, lahjakortteja ja uusia ominaisuuksia

Lue asiakaskyselyn 2022 erinomaisista tuloksista, käyttöliittymän uusista ominaisuuksista ja poimi vinkit Kotopron tehokkaampaan käyttöön!

Lue lisää

Kotopro uutiset 10/2022

Uudistamme jälleen Kotoprota toteuttamalla paljon kysyttyjä ominaisuuksia sekä isomman käyttöliittymän uudistuksen.

Lue lisää