Mobiili tuottavuusloikka odottaa jo valmiina taskussasi

Digitaalisen tuottavuusloikan mahdollistaja on jo valmiina taskussasi: oma puhelimesi. Mobiilidokumentointi tehostaa, säästää ja suoraviivaistaa toimintaa. Joillakin toimialoilla on mitattavissa yli 50 %:n tuottavuusloikka. Tehojen lisäksi laatu paranee: ylimääräiset työvaiheet poistuvat ja reklamaatiot vähentyvät. Mobiilidokumentointi kasvaa tänä vuonna enemmän kuin koskaan. Käyttöönotto on helppoa, sillä kännykät ja tabletit ovat jo valmiiksi käytössä. Ohjelmia ei tarvitse asentaa […]

Digitaalisen tuottavuusloikan mahdollistaja on jo valmiina taskussasi: oma puhelimesi.

Mobiilidokumentointi tehostaa, säästää ja suoraviivaistaa toimintaa. Joillakin toimialoilla on mitattavissa yli 50 %:n tuottavuusloikka. Tehojen lisäksi laatu paranee: ylimääräiset työvaiheet poistuvat ja reklamaatiot vähentyvät.

Mobiilidokumentointi kasvaa tänä vuonna enemmän kuin koskaan. Käyttöönotto on helppoa, sillä kännykät ja tabletit ovat jo valmiiksi käytössä. Ohjelmia ei tarvitse asentaa vaan kaikki toimii nettiselaimella. Kotopron käyttöönotto on helppoa ja käyttäminen vielä helpompaa. Saat valmiin toimialan tuotepaketin käyttöösi ja voit tehdä omia kännykällä täytettäviä lomakkeita. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen tai aloita koekäyttö jo tänään.

Kotopro on yrityksesi digiloikan mahdollistaja

Samalla kun tehot kasvavat, työ tulee mielekkäämmäksi ja nykyaikaisemmaksi sekä oma kilpailukyky kasvaa. Älä anna etumatkaa kilpailijoille.

Kotopro kasvaa sisältä ja ulkoa. Yritykset lisäävät mobiilidokumentointia ja uusia yrityksiä tulee jatkuvasti. Saimme viime vuonna yli 100 uutta asiakasta ja liikevaihtomme 1,5-kertaistui. Muutamat omaa mobiilidokumentointijärjestelmää kehitelleet yritykset ovat siirtyneet asiakkaiksemme. Mobiilidokumentoinnin kehittäminen kannattaakin antaa Kotoprolle ja itse keskittyä ydinosaamiseen. Kotopro mobiilidokumentointi ja -tiedonkeruu koetaan nykyisin sähköpostin, tekstiviestin ja WhatsAppin kaltaisiksi valmiiksi työkaluiksi, joita ei kannata itse lähteä rakentamaan.

Kotopro on käytössä jo monella alalla:

Terveydenhuoltosektorilla mm työpaikkaselvitykset tehdään tableteilla.
Logistiikka- ja liikennetoimiala soveltavat mobiilitiedonkeruuratkaisuja tarkastustoimintaansa ja reklamaationkäsittelyyn.
Teollisuuden asennus- huolto- ja logistiikka ovat esimerkillisiä mobiilin dokumentoinnin käyttökohteita.
Kiinteistöliiketoiminta hyödyntää vahvasti ja on kehittänyt omalle toimialalleen nykyaikaisia mobiilidokumentointi ja -tiedonkeruuratkaisuja.
Rakentamisessa ollaan vaiheessa, jossa sopimuksellisesti sitoutetaan kaikkia osapuolia dokumentoimaan omat kriittiset työvaiheeensa mobiilisti.
Oppilaitoksissa uuden ajan OPSit täytetään mobiilisti oppilaat keräävät luontevasti opiskeluajan kuvaportfoliota.

Ja kaikissa edellämainituissa sektoreissa turvallisuusdokumentointi ratkaistaan mobiilisti. Esimerkiksi Kotopro mobiili TR -mittaria käytetään yli 150 työmaalla viikottain.

Uusimmat merkittävät asiakkuudet ovat Ramboll ja Sweco. Molemmat yritykset hakevat kilpailukykyä ja erottautumista. Tämä on merkityksellistä, sillä molemmilla yrityksillä on rakennuttamistoimialaa ja he tulevat edellyttämään kaikilta rakentamisen osapuolilta mobiilia, reaaliaikaista ja läpinäkyvää dokumentointia ja näin tuottavat asiakkailleen sellaista läpinäkyvyyttä ja laatua hankkeisiin jota on kauan kaivattu.

Näppäriä pikku ratkaisuja ”kaupan päälle”

Kotopro taipuu myös
• Ajopäiväkirjan tekemiseen
• Kuittikirjanpitoon
…ja vaikka myynnin provisiolaskelman tekemiseen

Mobiilidokumentointi taipuu moneen. Meillä täällä Kotoprossa on aito halu ja intohimo olla yrityksesi digiloikan kyydissä. Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme ja sovitaan tapaaminen jo tänään.

Samuli Suomala
toimitusjohtaja
Kotopro Oy
0400 518501

Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista...

Lue lisää
Kotopro uutiset 12/2022

Kotopro uutiset 12/2022: asiakastoiveita, lahjakortteja ja uusia ominaisuuksia

Lue asiakaskyselyn 2022 erinomaisista tuloksista, käyttöliittymän uusista ominaisuuksista ja poimi vinkit Kotopron tehokkaampaan käyttöön!

Lue lisää

Kotopro uutiset 10/2022

Uudistamme jälleen Kotoprota toteuttamalla paljon kysyttyjä ominaisuuksia sekä isomman käyttöliittymän uudistuksen.

Lue lisää