Mikä tekee Kotoprosta ainutlaatuisen?

Minulta kysytään usein myyntitilanteessa, miten Kotopro eroaa kilpailijoista. Kysymys on tärkeä, koska sitä kautta voimme lähteä selvittämään, mitkä ovat asiakkaan tarpeet ja haasteet arkisessa työssä ja mitkä ovat ne hyödyt, jotka asiakas saa ottaessaan Kotopro-sovelluksen käyttöön. Kysymys ohjaa myös tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa auttamalla meitä tekemään tuotteestamme uniikin ratkaisun, joka selvästi erottuu massasta.   Kotopro […]

Minulta kysytään usein myyntitilanteessa, miten Kotopro eroaa kilpailijoista.

Kysymys on tärkeä, koska sitä kautta voimme lähteä selvittämään, mitkä ovat asiakkaan tarpeet ja haasteet arkisessa työssä ja mitkä ovat ne hyödyt, jotka asiakas saa ottaessaan Kotopro-sovelluksen käyttöön.

Kysymys ohjaa myös tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa auttamalla meitä tekemään tuotteestamme uniikin ratkaisun, joka selvästi erottuu massasta.

 

Kotopro johtaa käyttäjiään laadukkaampaan tekemiseen

Kotopro on työkalu, joka kulkee taskussa, tieto taas kulkee pilvessä.

Yksi selvästi erottuva ominaisuus on se, että Kotopro johtaa automaattisesti käyttäjiään laadukkaaseen tekemiseen. Se myös ohjaa työntekijöitä ottamaan vastuun omasta tekemisestään. Onnistuminen työssä puolestaan antaa mielekkyyttä työn tekemiseen. Lisäksi se lisää työhyvinvointia ja vähentää stressiä arjessa. Ja mikä onkaan nautinnollisempaa kuin rakentaa kerralla laatua ja näin välttyä virhelistojen ja korjausten tekemiseltä.

Kotopro-sovelluksen äly muuttaa tekemisen kulttuuria niin, että työtä on helpompi tehdä ja johtaa.

Kerron asiakkaalle faktaa: Kotopro-dokumentointi on asiakspalautteen mukaan helppokäyttöinen ja helposti käyttöönotettava. Työstä tulee dokumentoinnin avulla läpinäkyvää ja työn laatu paranee. Laatujohtaminen sekä itsensä johtaminen mahdollistuu. Alihankintaverkostoa on helpompi hallita ja tietoa voi kerätä systemaattisesti.

Edellä mainitut asiat kerrottuani jään kuitenkin miettimään, tulikohan asiakkaalle selväksi mikä erottaa Kotopron kilpailijoista?
Jatkan, että itseasiassa vastaavaa kilpailijaa ei markkinoilta löydy. Toisaalta, onhan niitä erilaisia dokumentointityökaluja ollut ammoisista ajoista lähtien, digitaalisiakin siitä asti kun digitalisaatiosta alettiin puhumaan.

Selvennän vielä asiakkaalle, että meistä tekee erilaisen se, että me aloimme tehdä digitaalista työkalua jo silloin kun sillä ei vielä edes ollut nimeä. Halusimme tehdä työtä tehokkaammin ja voimavaroja säästäen, ja siihen oli keksittävä ratkaisu.

Vuonna 2010 perustimme Kotopro Oy:n, ja siitä asti olemme asiakkaidemme kanssa kehittäneet maailman parasta ja ainutlaatuisinta Kotopro-dokumentointityökalua, jota nyt jo 30 000 käyttäjää hyödyntää omassa työssään.

 

Mukautuu alalle kuin alalle

Kotopron mukautuminen eri toimialoille onkin yksi sovelluksen vahvuuksista ja tekee siitä ainutlaatuisen. Se mukautuu eri kokoisiin yrityksiin ja organisaatioihin. Me emme aseta rajoja, kuka sitä saa käyttää.

Kotopro on tehty ihan kaikille. Koemme että olemme onnistuneet tekemään tuotteen, joka palvelee kaikkia, ja jo senkin takia selvästi erotumme kilpailijoista.

Uskon, että tässä vaiheessa kuulija oivaltaa ne monet hyödyt, joita Kotopro-sovellus heille tarjoaa. Oivalluksen myötä pohtiminen kilpailijoista ja heidän tuotteistaan jää keskustelussa taka-alalle.

Kokeile Kotoprota ilmaiseksi 14 päivää ja näe hyöty itse!

 
Maisa Suomala
Kotopro Oy
myyntipäällikkö
kiinteistöliiketoiminta

Kotopro uutiset 9/2023: Uuden käyttöliittymän toiminnallisuudet ja tulevat päivitykset

Uusia toiminnallisuuksia uudessa käyttöliittymässä! 

Lue lisää

Kotopro uutiset 5/2023: Uudistunut pohjakuvatyökalu on nyt käytettävissä!

Uudistunut pohjakuvatyökalu on käytettävissä uudessa käyttöliittymässä, ja järjestämme nyt sen käyttöön liittyvän webinaarin.

Lue lisää

Kotopro uutiset 4/2023: Uuteen käyttöliittymään siirtyminen kannattaa nyt!

Kotopron käyttöliittymäuudistus on hyvässä vauhdissa ja järjestämme nyt uuteen käyttöliittymään liittyvän webinaarin.

Lue lisää