LVIS-urakoitsija Spigot Oy ”Yksi kuva voi olla kymppitonnin arvoinen”

Vuonna 2009 perustettu Spigot Oy tarjoaa talotekniikkaratkaisut suunnittelusta asennukseen. Urakat toteutetaan kiinteällä hinnalla avaimet-käteen periaatteella valmiiksi asennettuna. Mitä on moderni dokumentointi? Spigot on dokumentoinut kohteensa kattavasti jo vuosien ajan ja hyvällä omallatunnolla voidaankin sanoa Spigotin olevan dokumentoinnin edelläkävijä suomalaisella LVIS- ja koko rakennusalalla. Dokumentaatio on paitsi hyvin kattavaa ja järjestelmällistä, myös erittäin läpinäkyvää. Läpinäkyvä dokumentaatio […]

Vuonna 2009 perustettu Spigot Oy tarjoaa talotekniikkaratkaisut suunnittelusta asennukseen. Urakat toteutetaan kiinteällä hinnalla avaimet-käteen periaatteella valmiiksi asennettuna.

Mitä on moderni dokumentointi?

Spigot on dokumentoinut kohteensa kattavasti jo vuosien ajan ja hyvällä omallatunnolla voidaankin sanoa Spigotin olevan dokumentoinnin edelläkävijä suomalaisella LVIS- ja koko rakennusalalla.

Dokumentaatio on paitsi hyvin kattavaa ja järjestelmällistä, myös erittäin läpinäkyvää. Läpinäkyvä dokumentaatio on tekijä, joka erottaa Spigotin monista muista alan yrityksistä. Läpinäkyvyys konkreettisesti ilmenee siten, että nykyään myös asiakkaalla on jatkuva ja reaaliaikainen käsitys työmaansa tilasta.

Esimerkiksi omakotiprojektin rakennuttajalla on näkymä Kotoprohon, jossa Spigotin asentajat dokumentoivat työtään. Näin rakennuttajalla on jatkuvasti reaaliaikainen tilannekuva omasta työmaastaan.

Ei pelkkä nokkamiehen työkalu

Spigotilla dokumentointi on jokaisen asentajan vastuulla. Monilla työmailla työn raportointi ja dokumentointi on mielletty työnjohtajan hommaksi. Spigotilla jokainen asentaja on velvoitettu dokumentoimaan oma työnsä. Tämä näkyy huomattavasti kattavampana yleisnäkymänä työmaahan, sekä itse työn laadussakin. Kukapa dokumentoisi huonosti tehtyä työtä?

Järjestelmällinen ja riittävän kattava työn dokumentointi mahdollistaa myös paremman laadun kehittämisen. Jokaiseen toistuvaan virheeseen päästään myöhemmin kiinni ja prosesseja päästään kehittämään kohti virheetöntä. Spigot onkin käytännössä päässyt eroon ”perinteisistä” LVIS-yrityksen reklamaatioista.

Kokeile dokumentointia Kotoprolla 7 päivää ilmaiseksi!

Uusi rakentamislaki astuu voimaan 2024 – onko yrityksesi dokumentointi kunnossa?

Tämänhetkisten tietojen mukaan Suomessa astuu voimaan vuonna 2024 uusi rakentamislaki, jonka tavoite on edistää kestävää rakentamista sekä sujuvoittaa sitä monin tavoin esimerkiksi digitalisaation avulla.

Lue lisää
Luovutusaineiston keräääminen Kotoprolla on helppoa

Tallenna kerralla oikeaan paikkaan – Kotoprolla laadukkaan luovutusaineiston kerääminen on helppoa ja nopeaa

Kun luovutusaineistoon kuuluvat asiakirjat ja dokumentit kerätään talteen jo töiden ohessa, on projektia helpompi hallita ja työaikaa säästyy.

Lue lisää

Helppokäyttöinen Kotopro huolehtii työmaiden laadukkaasta dokumentoinnista – säästää myös aikaa ja lyhentää kaikkien työpäivää

Tänäkin päivänä monella työmaalla aliurakoitsijoiden tekemät työtehtävät jäävät dokumentoimatta, koska heitä ei ole velvoitettu raportoimaan työnsä tuloksista, eikä heillä ole siihen sopivia työkaluja.

Lue lisää