Kotopro uutiset 3/2022

1. Uudet ominaisuudet ja muut kehitysajatukset Asiakasraadissa 2. Uusia kasvoja Kotoprossa 3. Kotopro käyttövinkkejä

Tervehdys taas ja tervetuloa huhtikuun Kotopro-uutisten pariin!

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävä Asiakasraati järjestettiin jälleen huhtikuun alussa. Asiakasraadin tavoitteena on kerätä palautetta ja käyttökokemuksia Kotopron käytöstä suoraan asiakasrajapinnasta.

Monet isot uudistukset Kotoprossa on päätetty juurikin asiakkaidemme meille Asiakasraadissa antaman palautteen pohjalta. Iso kiitos kuuluu jälleen näille alan pioneereille, joiden kanssa meillä on ja on ollut ilo olla viemässä Kotoprota aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Asiakasraati keskittyi tällä kertaa hyvin pitkälti kuulemaan kommentteja uuden käyttöliittymän ulkoasuun ja käytettävyyteen liittyen. Ensimmäiset maistiaiset uudesta käyttöliittymästä ja -näkymästä esiteltiin raadissa. Jälleen saimme hyviä kehitysideoita tulevaisuuteen.

Uusia kasvoja Kotoprossa

Kevät on myös kasvun aikaa! Myyntitiimimme on kasvanut tänä keväänä kahdella piinkovalla toimiala-ammattilaisella. Myyntipäällikön toimessa meillä aloittivat Ville Feirikki sekä Roope Lindberg. Tervetuloa mukaan tiimiin Ville ja Roope!

Ville tulee vastaamaan isännöintiin ja kiinteistöalaan liittyvistä asiakkuuksista sekä toimialan tarpeisiin vastaamisesta. Roope puolestaan on vastuussa sähköalalla sekä julkisella puolella samoista toimista.

Tulossa uutta!

Julkaisemme uuden käyttöliittymän kevään aikana. Uuden käyttöliittymän myötä Kotoprohon on tulossa mm. automaattinen tallennus ja pitkien raporttien selaus helpottuu ja nopeutuu. Lisäksi etenemistä ja asiakirjojen täyttöä voi seurata graafisten kuvaajien kautta, jotka ovat näkyvissä jokaisella kansiotasolla sekä uudella etusivulla.

Käyttövinkkejä

Hyödynnätkö sinä jo pohjakuvatyökaluamme? Pohjakuvaominaisuudella saat dokumentoitua työvaiheet suoraan pohjakuvaan tai tehtyä virhe- ja puutelistat ja muut havainnot pohjakuvan päälle. 

Pohjakuvaominaisuutta voi toki käyttää muutenkin kuin vaan pohjakuvaan. Voit tuoda siihen mm. asemapiirroksen, LVI-kuvan, julkisivukuvan, kattokuvan yms.

Tässä muutama vinkki eri toimijoille:

  • Valvoja: Dokumentoi työmaan havainnot suoraan pohjakuvaan tai tee virhe- ja puutelistat urakoitsijoittain.
  • Julkisivu-urakointi: Dokumentoi uudishankkeen tai saneerauksen työvaiheet lohkoittain julkisivukuvan päälle. 
  • Palokatkoasentajat: Merkitse pohjakuvaan palokatkojen asennustiedot.
  • Maanrakennusurakoitsija: Toteuta piha-alueiden työvaiheiden dokumentointi. 
  • Kattourakoitsija: Tuo pohjapiirrokseen pohjakuva katosta ja merkkaa siihen korjaustarpeet. 
  • LVI-urakointi: Viemärikuvausten havaintojen dokumentointi suoraan LVI-kuvan päälle.

Katso tästä esimerkki julkisivusaneerauksesta!

Kaipaatko ideoita pohjakuvatyökalun käyttöön omassa toiminnassasi? Varaa aika palaveriin!

Rekry: Senior Software Developer

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme joukkoomme uusia vastuunkantajia. Kotopro on osa kotimaista Admicom -konsernia.

Lue lisää

Kotopro osaksi Admicomia – yrityskauppa avaa uusia mahdollisuuksia tuotekehitykseen ja kansainvälistymiseen

Admicom Oyj ostaa dokumentinhallinnan ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneen Kotopro Oy:n koko osakekannan. Kotopro Oy:n liiketoiminta ja palvelut jatkuvat kaupan myötä ennallaan. Järjestelyn kokonaisarvo on 15,3 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Kotopro uudistuu täysin – uusi käyttöliittymä ja nettisivut julkaistu! 

Täysin uudistunut Kotopro on nyt julkaistu! Sekä käyttöliittymä että ulkoasu on rakennettu uudestaan kevään aikana.

Lue lisää