Kotopro uutiset 2/2022

Kotopron API on nyt käytössä. Sen avulla saat tiedon liikkumaan Kotoprosta muihin sovelluksiin. Katso lisäksi kuinka nopeutat ohjelman käyttöä pikakuvakkeella!

Uusia ominaisuuksia Kotoprossa 

API-integraatio on käytettävissä!

API-integraation avulla on mahdollista siirtää Kotopron kansioissa ja asiakirjoissa olevaa tietoa toisiin järjestelmiin Kotoprosta. API:n tekninen dokumentaatio on luettavissa linkistä.

Integraatio on otettavissa käyttöön Kotopron YLLÄPITO -sivulta. Löydät tarkemman ohjeen käyttöönottoon alla olevasta linkistä.

API:n avulla voidaan siirtää tietoa esim. ulkoiseen raportointijärjestelmään tai muuhun ulkoiseen sovellukseen. Lisätietoa API:sta saat kysymällä meiltä.

Tulossa

Kehitämme Kotopron uutta ulkoasua ja käyttöliittymää. Kotopron ulkoasu tulee tämän ansiosta päivittymään uudenlaiseksi kevään/kesän aikana. Lisäksi Kotopron käytettävyys tulee nousemaan entistä paremmalle tasolle uudistuksen myötä.

Käyttövinkkejä

Kotopron käyttö mobiililaitteella

Onhan sinulla Kotopron pikakuvake mobiililaitteessa? Pikakuvakkeen avulla pääset Kotoprohon kätevästi mobiililaitteen alkunäytöltä. Pikakuvake on helppo ja nopea lisätä selaimen kautta. 

Tässä ohjeet pikakuvakkeen luomiseen:

Tee dokumentoinnista kilpailuetu

Kotopro käyttäjä! Osoita asiakkaalle dokumentoivasi laadukkaasti ja läpinäkyvästi. Ota käyttöön ”Dokumentoitua laatua” -merkki viestinnässäsi!

Kotopro uutiset 9/2023: Uuden käyttöliittymän toiminnallisuudet ja tulevat päivitykset

Uusia toiminnallisuuksia uudessa käyttöliittymässä! 

Lue lisää

Kotopro uutiset 5/2023: Uudistunut pohjakuvatyökalu on nyt käytettävissä!

Uudistunut pohjakuvatyökalu on käytettävissä uudessa käyttöliittymässä, ja järjestämme nyt sen käyttöön liittyvän webinaarin.

Lue lisää

Kotopro uutiset 4/2023: Uuteen käyttöliittymään siirtyminen kannattaa nyt!

Kotopron käyttöliittymäuudistus on hyvässä vauhdissa ja järjestämme nyt uuteen käyttöliittymään liittyvän webinaarin.

Lue lisää