Kotopro uutiset 2/2022

Kotopron API on nyt käytössä. Sen avulla saat tiedon liikkumaan Kotoprosta muihin sovelluksiin. Katso lisäksi kuinka nopeutat ohjelman käyttöä pikakuvakkeella!

Uusia ominaisuuksia Kotoprossa 

API-integraatio on käytettävissä!

API-integraation avulla on mahdollista siirtää Kotopron kansioissa ja asiakirjoissa olevaa tietoa toisiin järjestelmiin Kotoprosta. API:n tekninen dokumentaatio on luettavissa linkistä.

Integraatio on otettavissa käyttöön Kotopron YLLÄPITO -sivulta. Löydät tarkemman ohjeen käyttöönottoon alla olevasta linkistä.

API:n avulla voidaan siirtää tietoa esim. ulkoiseen raportointijärjestelmään tai muuhun ulkoiseen sovellukseen. Lisätietoa API:sta saat kysymällä meiltä.

Tulossa

Kehitämme Kotopron uutta ulkoasua ja käyttöliittymää. Kotopron ulkoasu tulee tämän ansiosta päivittymään uudenlaiseksi kevään/kesän aikana. Lisäksi Kotopron käytettävyys tulee nousemaan entistä paremmalle tasolle uudistuksen myötä.

Käyttövinkkejä

Kotopron käyttö mobiililaitteella

Onhan sinulla Kotopron pikakuvake mobiililaitteessa? Pikakuvakkeen avulla pääset Kotoprohon kätevästi mobiililaitteen alkunäytöltä. Pikakuvake on helppo ja nopea lisätä selaimen kautta. 

Tässä ohjeet pikakuvakkeen luomiseen:

Tee dokumentoinnista kilpailuetu

Kotopro käyttäjä! Osoita asiakkaalle dokumentoivasi laadukkaasti ja läpinäkyvästi. Ota käyttöön ”Dokumentoitua laatua” -merkki viestinnässäsi!

Rekry: Senior Software Developer

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme joukkoomme uusia vastuunkantajia. Kotopro on osa kotimaista Admicom -konsernia.

Lue lisää

Kotopro osaksi Admicomia – yrityskauppa avaa uusia mahdollisuuksia tuotekehitykseen ja kansainvälistymiseen

Admicom Oyj ostaa dokumentinhallinnan ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneen Kotopro Oy:n koko osakekannan. Kotopro Oy:n liiketoiminta ja palvelut jatkuvat kaupan myötä ennallaan. Järjestelyn kokonaisarvo on 15,3 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Kotopro uudistuu täysin – uusi käyttöliittymä ja nettisivut julkaistu! 

Täysin uudistunut Kotopro on nyt julkaistu! Sekä käyttöliittymä että ulkoasu on rakennettu uudestaan kevään aikana.

Lue lisää