Kotopro uutiset 10/2022

Uudistamme jälleen Kotoprota toteuttamalla paljon kysyttyjä ominaisuuksia sekä isomman käyttöliittymän uudistuksen.

Runsaasti uusia ominaisuuksia Kotoprossa.

Kesän korvalla julkaistu yrityskauppa ei ole ainakaan hiljentänyt kehitystahtiamme, vaan kehitystiimimme on jälleen painanut hommia ”laikka punaisena” koko syksyn. Olemme saaneet ulos sekä pienempiä, paljon toivottuja uudistuksia ja yksittäisiä ominaisuuksia Kotopron käytön parantamiseksi, että suuremman, koko käyttöliittymän ulkoasun ja käytettävyyden uudistuksen.

Oletko jo kokeillut uutta käyttöliittymää?

Joko sinä olet ehtinyt kokeilemaan uutta käyttöliittymää? Jos et, suosittelemme testaamaan. Uusi käyttöliittymä on paitsi yksinkertainen ja tarkoituksenmukainen myös todella helppokäyttöinen. Saat sen käyttöösi yhdellä klikkauksella, kun kirjaudut Kotoprohon (yläpalkin alla ”Kokeile uutta käyttöliittymää”).

Tärkeimmät uudet ominaisuudet

Kesän jälkeen olemme saaneet julkaistua seuraavat uudet ominaisuudet Kotoprohon:

  • PDF:n tulostaminen ja tulostusasetusten muuttaminen
  • Sijainnin tallennus kuvan lisäyksen yhteydessä
  • Asiakirjan osastojen avaaminen/sulkeminen kerralla
  • Asiakirjan viimeisin -painike
  • Seuraa ja Ilmoita -toiminnot asiakirjalla
  • Toistuvan osaston voi kopioida edellisestä

Tulossa seuraavaksi

Asiakirjalle tulossa seuraavat toiminnot:

  • Kuvien järjestyksen vaihtaminen raahaamalla
  • Kuvien siirto osastojen välillä 
  • Kuvien ja tiedostojen lisäys pudottamalla. 

Lisäksi julkaisemme Mittarit- työkalun, joten pian pääset tekemään myös mm. TR-, MVR- ja muut mittarit uudessa käyttöliittymässä.

Käyttövinkkejä

Kokeile uutta käyttöliittymää ja kerro kokemuksesi! 

Olemme kehittäneet Kotopron käyttöä asiakkailtamme saadun palautteen perusteella, tavoitteena luoda Kotoprosta vielä entistäkin helpompi ja käyttäjäystävällisempi käyttää. Käyttöliittymä on nyt siinä vaiheessa, että voit käyttää sitä jo täysin mm. kansioiden ja asiakirjojen lisäämiseen ja asiakirjojen täyttöön sekä tulostamiseen asti.

Päivitämme uusia ominaisuuksia sekä ”vanhasta” Kotoprosta tuttuja juttuja kuten aiemmin mainitut mittarit uuteen käyttöliittymään jatkuvasti. Tiettyjen ominaisuuksien puute ei kuitenkaan estä uuden käyttöliittymän käyttöä vaan näissä kohdin näkymäsi siirtyy automaattisesti vanhaan käyttöliittymään eikä työsi häviä, vaan jatkuu normaalisti vanhassa näkymässä.

Vanha näkymä (huomaa ”Kokeile uutta käyttöliittymää” yläpalkissa).

Uusi käyttöliittymä

Ps. asiakirjoilla on nyt myös paljon toivottu automaattitallennus!

Tarvitsetko apua Kotopron käytössä? Askarruttaako mieltäsi kysymys? Otamme mielellämme vastaan kysymyksiä ja palautetta uudesta käyttöliittymästä. Kerro käyttökokemuksesi sähköpostilla support@kotopro.com tai ota yhteys alta.

Kotopro uutiset 1/2023: Kehityssuunnitelmat ja teknologiajohtajan terveiset

Monenlaisia uudistuksia ja parannuksia on odotettavissa vuonna 2023. Lue, mitä on tulossa ja tutustu samalla uusiin, jo julkaistuihin ominaisuuksiin.

Lue lisää

Uusi Adminet-integraatio on julkaistu

Adminetin ja Kotopron yhteiskäyttö on nyt entistä helpompaa ja työmaiden hallinta ja seuranta aiempaa tehokkaampaa.

Lue lisää

Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista...

Lue lisää