Kotopro uutiset 1/2022

Pohjakuvatyökalu nyt käytössä. Tee havaintoja suoraan pohjakuvaan ja helpota esim. vika- ja puutelistojen tekemistä!
Mitä Kotoprolla tapahtuu? Vuoden alkuun on mahtunut läjä uusia julkaistuja ominaisuuksia, Kotoprolla on aloittanut Customer Success tiimissä uusi ihminen ja lisää palkataan niin myyntiin, kehitykseen kuin Customer Success -tiimiinkin. Avoimet paikat aivan kirjoituksen lopussa.

Uudet ominaisuudet

Pohjakuvatyökalu – Helpota virhe- ja puutelistauksia sekä itselle luovutuksia

Odotettuna ominaisuutena julkaisimme Kotopron uuden pohjakuvatyökalun! Työkalun avulla saat tehtyä esim. ViPu-listat urakoitsijoittain suoraan pohjakuvan päälle. Voit hyödyntää ominaisuutta myös muunlaisessa havaintojen kirjaamisessa pohjakuvaan kuten vaikkapa itselle luovutusten tai havaintokierrosten teossa.

Pääset kokeilemaan pohjakuvatyökalua Kotoprossa, +Lisää uusi painikkeen kautta.

Kokeile pohjakuvaa lisäämällä uusi pohjakuva napista.

Lue lisää pohjakuvatyökalusta täältä: https://www.kotopro.com/2022/01/21/pohjakuvaominaisuus-kotoprossa/

Tai katso video: https://www.youtube.com/watch?v=iGOfwqEXcMg

Rajoitettu käyttäjä hallintaoikeudellaKätevämpi näkymä työmaan kympille!


Julkaisimme uuden käyttöoikeustyypin rajoitetuille käyttäjille. Voit lisätä rajoitettuja käyttäjiä nyt myös hallintaoikeudella.

Hallintaoikeudella rajoitettu käyttäjä voi muokkausoikeuden lisäksi jakaa kohdetta (kansio, asiakirja, pohjakuva jne) edelleen eteenpäin muille käyttäjille.

Kun hallintaoikeus annetaan kokonaiseen kansioon kerralla, voi hallintaoikeudellinen käyttäjä lisäksi lisätä ko. kansioon uusia asiakirjoja, mutta ei kuitenkaan kansioita tai alikansioita (eli kansioita kansion sisälle).


Hallintaoikeus on kätevä esim. alihankkijan nokalle/kympille, joka voi tällä oikeudella jakaa kohteita edelleen eteenpäin omille työntekijöilleen.

Lisäksi voit nykyään lähettää ilmoituksen jo jakaessasi kohdetta vastaanottajalle.

”Jaettu minulle” -kansio

Oma kansio, josta löydät sinulle jaetut kansiot ja asiakirjat yrityksittäin helposti.

API-integraatio

Julkaisemme alkuvuodesta ohjelmointirajapinnan (API) asiakkaidemme käytettäväksi. API-dokumentaatio on nyt julkaistu ja se on luettavissa: https://apidocs.kotopro.com/

Tulossa!

Tällä hetkellä kehitämme kokonaan uutta käyttöliittymää, eli Kotopro tulee saamaan uuden ulkoasun vuoden 2022 aikana. Uudet kehitysideat kerätään ylös ja niitä arvioidaan uuden käyttöliittymän kehityksen yhteydessä.

Henkilöstöuutisia ja avoimia työpaikkoja

Esittelyssä Viljami Lahtinen – Customer Success Specialist

Viljami Lahtinen on uusin vahvitus Kotopron tiimiin.

25-vuotias Viljami Lahtinen on kasvavan Customer Success -tiimiin uusin vahvistus. Tammikuun puolessa välissä remmiin tullut Viljami on aiemmin työskennellyt mm. myyntialalla, joten ihmisten kanssa työskentely ja asiakkaiden ongelmien ratkaisu on tuttua puuhaa. Vapaa-ajalla Viljamin voi löytää vaikka golfkentältä, jääkiekkoa pelaamasta tai padelmailan varresta.

Tervetuloa osaksi Kotopron tiimiä Viljami!

Avoimet paikat Kotoprolla! (4kpl)

Rekry: Senior Software Developer

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme joukkoomme uusia vastuunkantajia. Kotopro on osa kotimaista Admicom -konsernia.

Lue lisää

Kotopro osaksi Admicomia – yrityskauppa avaa uusia mahdollisuuksia tuotekehitykseen ja kansainvälistymiseen

Admicom Oyj ostaa dokumentinhallinnan ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneen Kotopro Oy:n koko osakekannan. Kotopro Oy:n liiketoiminta ja palvelut jatkuvat kaupan myötä ennallaan. Järjestelyn kokonaisarvo on 15,3 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Kotopro uudistuu täysin – uusi käyttöliittymä ja nettisivut julkaistu! 

Täysin uudistunut Kotopro on nyt julkaistu! Sekä käyttöliittymä että ulkoasu on rakennettu uudestaan kevään aikana.

Lue lisää