Kotopro Oy nimitti Petteri Sveinsin varatoimitusjohtajaksi

Petteri Sveins nimitettiin ohjelmistotalo Kotopro Oy:n varatoimitusjohtajaksi 17.12.2018 alkaen. Sveins on työskennellyt Kotoprossa vuodesta 2016, ensin asiantuntijana ja myöhemmin kehityspäällikkönä vastaten sosiaali-, terveydenhuolto- ja hyvinvointipalvelujen tuotteista. Kotopro Oy on suomalainen ohjelmistotalo ja mobiilin dokumentoinnin uranuurtaja. Vuonna 2011 Kotopro lanseerasi ensimmäisenä maailmassa kaikilla älylaitteilla toimivan dokumentointijärjestelmän. Petteri Sveins on tehnyt mittavan uran sosiaali- ja terveydenhuoltosektorilla erilaisissa […]

Petteri Sveins nimitettiin ohjelmistotalo Kotopro Oy:n varatoimitusjohtajaksi 17.12.2018 alkaen. Sveins on työskennellyt Kotoprossa vuodesta 2016, ensin asiantuntijana ja myöhemmin kehityspäällikkönä vastaten sosiaali-, terveydenhuolto- ja hyvinvointipalvelujen tuotteista.

Kotopro Oy on suomalainen ohjelmistotalo ja mobiilin dokumentoinnin uranuurtaja. Vuonna 2011 Kotopro lanseerasi ensimmäisenä maailmassa kaikilla älylaitteilla toimivan dokumentointijärjestelmän.

Petteri Sveins on tehnyt mittavan uran sosiaali- ja terveydenhuoltosektorilla erilaisissa johto- ja asiantuntijatehtävissä niin Suomessa, kuin kansainvälisillä foorumeilla. Sveins on muun muassa toiminut asiantuntijana Amerikan kehityspankin, YK:n ja useiden ministeriöiden hankkeissa Baltiassa, Afrikassa, Surinamissa ja USA:ssa. Sveins on myös valittu Vuoden Sosiaalityöntekijäksi Suomessa ja hänelle on myönnetty Terve-Sos- kunniakirja sekä Suomen valtion Tiedonjulkistamisen valtionpalkinto.

Varatoimitusjohtajan tehtävässä Sveins vastaa Kotopron tuoteperheen myynnin- ja markkinoinnin kehittämisestä sekä sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialojen tuotekehityksestä. Tehtäviin kuuluu myös toimitusjohtajan sijaistaminen.

“Tavoitteenamme on tuottaa mobiilityökaluja, jotka helpottavat eri alojen ammattilaisten jokapäiväistä työtä. Toisin, kuin monet sähköiset järjestelmät Kotopro on helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Erityisesti rakennusteollisuudessa läpinäkyvyys ja dokumentointi pitäisi saada lakisääteiseksi velvollisuudeksi, jolloin voitaisiin tehokkaasti ennaltaehkäistä rakennusvirheitä. Rakennusalan toimijoiden pitäisi siirtyä virhelistojen laatimisesta laadukkaan työn dokumentointiin“, toteaa Sveins tulevaisuuden näkymistä.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Samuli Suomala, puh 0400-518501

Rekry: Senior Software Developer

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme joukkoomme uusia vastuunkantajia. Kotopro on osa kotimaista Admicom -konsernia.

Lue lisää

Kotopro osaksi Admicomia – yrityskauppa avaa uusia mahdollisuuksia tuotekehitykseen ja kansainvälistymiseen

Admicom Oyj ostaa dokumentinhallinnan ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneen Kotopro Oy:n koko osakekannan. Kotopro Oy:n liiketoiminta ja palvelut jatkuvat kaupan myötä ennallaan. Järjestelyn kokonaisarvo on 15,3 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Kotopro uudistuu täysin – uusi käyttöliittymä ja nettisivut julkaistu! 

Täysin uudistunut Kotopro on nyt julkaistu! Sekä käyttöliittymä että ulkoasu on rakennettu uudestaan kevään aikana.

Lue lisää