Kotopro Oy nimitti Petteri Sveinsin varatoimitusjohtajaksi

Petteri Sveins nimitettiin ohjelmistotalo Kotopro Oy:n varatoimitusjohtajaksi 17.12.2018 alkaen. Sveins on työskennellyt Kotoprossa vuodesta 2016, ensin asiantuntijana ja myöhemmin kehityspäällikkönä vastaten sosiaali-, terveydenhuolto- ja hyvinvointipalvelujen tuotteista. Kotopro Oy on suomalainen ohjelmistotalo ja mobiilin dokumentoinnin uranuurtaja. Vuonna 2011 Kotopro lanseerasi ensimmäisenä maailmassa kaikilla älylaitteilla toimivan dokumentointijärjestelmän. Petteri Sveins on tehnyt mittavan uran sosiaali- ja terveydenhuoltosektorilla erilaisissa […]

Petteri Sveins nimitettiin ohjelmistotalo Kotopro Oy:n varatoimitusjohtajaksi 17.12.2018 alkaen. Sveins on työskennellyt Kotoprossa vuodesta 2016, ensin asiantuntijana ja myöhemmin kehityspäällikkönä vastaten sosiaali-, terveydenhuolto- ja hyvinvointipalvelujen tuotteista.

Kotopro Oy on suomalainen ohjelmistotalo ja mobiilin dokumentoinnin uranuurtaja. Vuonna 2011 Kotopro lanseerasi ensimmäisenä maailmassa kaikilla älylaitteilla toimivan dokumentointijärjestelmän.

Petteri Sveins on tehnyt mittavan uran sosiaali- ja terveydenhuoltosektorilla erilaisissa johto- ja asiantuntijatehtävissä niin Suomessa, kuin kansainvälisillä foorumeilla. Sveins on muun muassa toiminut asiantuntijana Amerikan kehityspankin, YK:n ja useiden ministeriöiden hankkeissa Baltiassa, Afrikassa, Surinamissa ja USA:ssa. Sveins on myös valittu Vuoden Sosiaalityöntekijäksi Suomessa ja hänelle on myönnetty Terve-Sos- kunniakirja sekä Suomen valtion Tiedonjulkistamisen valtionpalkinto.

Varatoimitusjohtajan tehtävässä Sveins vastaa Kotopron tuoteperheen myynnin- ja markkinoinnin kehittämisestä sekä sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialojen tuotekehityksestä. Tehtäviin kuuluu myös toimitusjohtajan sijaistaminen.

“Tavoitteenamme on tuottaa mobiilityökaluja, jotka helpottavat eri alojen ammattilaisten jokapäiväistä työtä. Toisin, kuin monet sähköiset järjestelmät Kotopro on helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Erityisesti rakennusteollisuudessa läpinäkyvyys ja dokumentointi pitäisi saada lakisääteiseksi velvollisuudeksi, jolloin voitaisiin tehokkaasti ennaltaehkäistä rakennusvirheitä. Rakennusalan toimijoiden pitäisi siirtyä virhelistojen laatimisesta laadukkaan työn dokumentointiin“, toteaa Sveins tulevaisuuden näkymistä.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Samuli Suomala, puh 0400-518501

Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista...

Lue lisää
Kotopro uutiset 12/2022

Kotopro uutiset 12/2022: asiakastoiveita, lahjakortteja ja uusia ominaisuuksia

Lue asiakaskyselyn 2022 erinomaisista tuloksista, käyttöliittymän uusista ominaisuuksista ja poimi vinkit Kotopron tehokkaampaan käyttöön!

Lue lisää

Kotopro uutiset 10/2022

Uudistamme jälleen Kotoprota toteuttamalla paljon kysyttyjä ominaisuuksia sekä isomman käyttöliittymän uudistuksen.

Lue lisää