Kotopro 10 vuotta

Kymmenessä vuodessa lattiatason tiedonkeruussa on tapahtunut läpimurto. Vielä reilu vuosi sitten Kotoprossa otettiin 1 000 kuvaa päivässä. Nyt päivittäinen kuvamäärä on kymmenkertaistunut – Kotoprolla otetaan joka päivä keskimäärin 10 000 kuvaa. Keväällä 2020 rikkoutui myös 1 000 000 kännykällä tehdyn asiakirjan ja 50 000 aktiivisen käyttäjän raja. Nämä luvut kertovat, että dokumentointi nähdään luontevana osana […]

Kymmenessä vuodessa lattiatason tiedonkeruussa on tapahtunut läpimurto. Vielä reilu vuosi sitten Kotoprossa otettiin 1 000 kuvaa päivässä. Nyt päivittäinen kuvamäärä on kymmenkertaistunut – Kotoprolla otetaan joka päivä keskimäärin 10 000 kuvaa. Keväällä 2020 rikkoutui myös 1 000 000 kännykällä tehdyn asiakirjan ja 50 000 aktiivisen käyttäjän raja. Nämä luvut kertovat, että dokumentointi nähdään luontevana osana työsuoritusta.

Juhlavuotemme kunniaksi olemme laittaneet entistäkin suuremmat pyörät pyörimään.

Asumisen tulevaisuus -hanke

Olemme Business Finlandin Asumisen tulevaisuus -ryhmähankkeessa veturina. Meidän osuutemme painottuu laadukkaan luovuttamisen määrittelyyn. Tässä hankkeessa VTT:n, Jyväskylän Yliopiston, suomalaisten konsulttitoimistojen sekä rakennusliikkeiden omissa tutkimuksissa vahvistuu näkemys, että dokumentoinnilla on merkitystä.

Mukana tekoälytukimuksessa

Yksi merkittävimmistä innoittajistamme kymmenvuotisen taipaleemme aikana on ollut rakentamisen laadun parantaminen. Juhlavuotemme kunniaksi haluamme madaltaa kynnystä dokumentoida ja sen myötä kehittää rakentamisen laatua entisestään. Siksi annamme Kotopron kevytversion, KotoproLiten, veloituksetta omakotirakentajien ja remontoijien käyttöön.

Ehtona Kotopron veloituksettomaan käyttöön on, että Kotopro saa käyttää syntyvää laatudokumentointia anonyymisti tekoälytutkimuksessa parantaakseen dokumentoinnilla rakentamisen laatua ja vähintään vastaavat työnjohtajat sitoutuvat dokumentoimaan tarkastettavat ja valvotut työvaiheet Kotoprohon.

Kahden vuoden jälkeen Kotopron katseluoikeudellinen käyttö jatkuu veloituksetta tai interaktiivisena huoltokirjana 3,90e/kk.

Kiitos kuluneesta kymmenestä vuodesta ja tervetuloa seuraavat!

Suuri kiitos siitä, että tehostat liiketoimintaasi Kotoprolla. Kiitos myös antamastasi palautteesta ja kehitysvinkeistä. Niiden pohjalta pystymme kehittämään toimintaamme entisestään. Haluamme kiittää myös kaikkia yhteistyökumppaneitamme. Erityismaininta Business Finlandille, sillä yhteistyömme avulla nostamme rakentamisen laatua ja olemme edistäneet kansainvälistymistoimiamme Ruotsissa ja Saksassa.

Odotamme innolla, mitä seuraavat kymmenen vuotta tuovat tullessaan!

Niille, joille dokumentoinnilla on merkitystä

 

Kokeile Kotopron käyttöä 14 päivää ilmaiseksi

Kotopro uutiset 4/2023: Uuteen käyttöliittymään siirtyminen kannattaa nyt!

Kotopron käyttöliittymäuudistus on hyvässä vauhdissa ja järjestämme nyt uuteen käyttöliittymään liittyvän webinaarin.

Lue lisää

Kotopro uutiset 1/2023: Kehityssuunnitelmat ja teknologiajohtajan terveiset

Monenlaisia uudistuksia ja parannuksia on odotettavissa vuonna 2023. Lue, mitä on tulossa ja tutustu samalla uusiin, jo julkaistuihin ominaisuuksiin.

Lue lisää

Uusi Adminet-integraatio on julkaistu

Adminetin ja Kotopron yhteiskäyttö on nyt entistä helpompaa ja työmaiden hallinta ja seuranta aiempaa tehokkaampaa.

Lue lisää