Kolme tärkeää kysymystä kasvavalle PK-yritykselle

Kasvu on PK-yrityksille hieno mahdollisuus taloudelliseen menestykseen ja henkilöstön lisäykseen. Kasvu ei kuitenkaan ole pelkkä mahdollisuus uudelle, vaan se tuo omat haasteensa yritystoiminnalle. Siksi yritysten tueksi kerättiin kolme huomioitavaa kysymystä kasvavalle PK-yritykselle! 1. Miten mahdollistetaan innovatiivinen myynti ja markkinointi? Myynnillisestä ja markkinoinnillisesta näkökulmasta on tarkoitus vastata kysymykseen, kuinka yritys pystyy vastaamaan innovatiivisesti markkinoiden toiveisiin nyt […]

Kasvu on PK-yrityksille hieno mahdollisuus taloudelliseen menestykseen ja henkilöstön lisäykseen. Kasvu ei kuitenkaan ole pelkkä mahdollisuus uudelle, vaan se tuo omat haasteensa yritystoiminnalle. Siksi yritysten tueksi kerättiin kolme huomioitavaa kysymystä kasvavalle PK-yritykselle!

1. Miten mahdollistetaan innovatiivinen myynti ja markkinointi?

Myynnillisestä ja markkinoinnillisesta näkökulmasta on tarkoitus vastata kysymykseen, kuinka yritys pystyy vastaamaan innovatiivisesti markkinoiden toiveisiin nyt ja jatkossa. Innovatiivinen ratkaisukeskeisyys sekä riskinottokyky ovat huomioitavia tekijöitä, jotka täytyy tiedostaa innostuneen myyntityön lisäksi. Myynnillistä innovatiivisuutta ei saa haudata organisaatiorakenteiden alle.

2. Vastaako tuote ja/tai palvelu asiakkaan tarpeisiin?

Tuotteissa ja palveluissa pitää olla asiakaskeskeinen. Yrityksen tarjoamien ratkaisujen tulee palvella asiakkaan arvoketjua parhaalla mahdollisella tavalla. Teknologian kehittyessä tuotantoketjujen läpinäkyvyydeltä ja laadulta odotetaan enemmän, joten muutoksiin on oltava valmiita. Tuotteen tai palvelun ratkaisumahdollisuudet sekä innovatiivisuus ovat tärkeitä tekijöitä markkinoilla.

3. Kuinka henkilöstö huomioidaan?

Yrityksen tulee sisältää vahvaa ja monipuolista osaamista eri osa-alueiden suhteen. Esimerkiksi vahvalle myynnin osaamiselle tuntuu olevan kova kysyntä nykyhetken työmarkkinoilla. Osaamista voidaan vahvistaa koulutuksen tai rekrytointien muodossa. Työntekijöiden hyvinvoinnilla on myös merkittävä osuutensa henkilöstön suorituskykyyn. Hyvinvointia voidaan lisätä esimerkiksi henkilöstön vaikutusmahdollisuuksia laajentamalla.

Kolmen tärkeän osa-alueen lisäksi aina epäonnistumisen jälkeenkin on lähdettävä avoimesti ja rohkeasti kokeilemaan! Tutustu Kotopron kasvutarinaan. Kotopro on dokumenttien hallinnointiin erikoistunut suomalainen PK-yritys.

 

Maisa Suomala

Kiinteistöliiketoiminnan myyntipäällikkö

Kotopro Oy

maisa.suomala@kotopro.fi

+358 40 028 1824

Rekry: Senior Software Developer

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme joukkoomme uusia vastuunkantajia. Kotopro on osa kotimaista Admicom -konsernia.

Lue lisää

Kotopro osaksi Admicomia – yrityskauppa avaa uusia mahdollisuuksia tuotekehitykseen ja kansainvälistymiseen

Admicom Oyj ostaa dokumentinhallinnan ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneen Kotopro Oy:n koko osakekannan. Kotopro Oy:n liiketoiminta ja palvelut jatkuvat kaupan myötä ennallaan. Järjestelyn kokonaisarvo on 15,3 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Kotopro uudistuu täysin – uusi käyttöliittymä ja nettisivut julkaistu! 

Täysin uudistunut Kotopro on nyt julkaistu! Sekä käyttöliittymä että ulkoasu on rakennettu uudestaan kevään aikana.

Lue lisää