Kevään päivityksiä Kotoprossa: uudet ominaisuudet nopeuttavat toisteista työtä

Uudet ominaisuudet nopeuttavat toisteista työtä raportoinnissa. Uusia ominaisuuksia Kotoprossa: - Kopioitava superkansiopohja - Kansioiden uudelleennimeäminen - Toistuviin osastoihin kopiointimahdollisuus - Kustannuspaikka käyttäjille Lisäksi esitellään seuraavaksi tulossa olevat ominaisuudet.

Kevään kuluessa kehitystiimimme on tehnyt jälleen ahkerasti töitä ja asiakkaiden toivomia ominaisuuksia on saatu rakennettua ohjelmaan. Alla listattuna viimeisimmät päivitykset.

Superkansiopohjan voi kopioida

Voit nyt kopioida superkansiopohjan uudeksi. Kopiointi tehdään ylläpidossa, paina siis ensin YLLÄPITO -linkkiä vasemmasta yläkulmasta (1). Sen jälkeen siirry välilehdelle “superkansiopohjat” (2). 

Avautuvassa näkymässä näet kaikki superkansiopohjat. Jokaisen kansion oikeasta reunasta löydät kopiointi painikkeen (3). Paina siitä, jonka jälkeen ohjelma kysyy varmistuksen ja sen jälkeen kansiopohja kopioituu. 

Superkansiopohjan sisällä olevan asiakirjan voi uudelleennimetä

Superkansiopohjiin lisättyjen asiakirjojen nimen muuttaminen jälkikäteen on nyt myös mahdollista. Avaa muokattava superkansiopohja, niin pääset muokkaamaan sitä. Jokaisen asiakirjan nimen muuttaminen onnistuu nyt nuolella osoitetusta painikkeesta.

Toistuvan osaston luonnissa sisältöä voi kopioida aiemmasta osastosta

Käyttäessäsi toistuvia osastoja esim. erilaisissa katselmuksissa, voit nyt kopioida sisältöä edellisestä osastosta. Kun olet lisäämässä uutta osastoa, ohjelma kysyy, kuinka haluat luoda toistuvan osaston. 

Luo tyhjä = uusi osasto luodaan tyhjänä

Kopioi valinnat aikasemmasta = Ohjelma kopioi edellisen osaston valinnat (valintaruudut sekä valintalistan).

Kopioi kaikki syötteet aikaisemmasta = Valinta kopioi kaikki muut tiedot aiemmasta osastosta paitsi kuvat, tiedostot, merkinnät, taulukon sekä allekirjoituksen.

Käyttäjän taakse voi lisätä kustannuspaikan

Saat lisättyä kustannuspaikan yrityksenne käyttäjien taakse ja laskusi muodostuu laskuriveittäin kustannuspaikkojen mukaan. Huomioithan, että kustannuspaikka toimii ainoastaan, jos sinulla on käyttäjäkohtainen hinnoittelu.

Kustannuspaikka lisätään Ylläpito -valikon takaa käyttäjähallinnassa.

1.Voit kirjoittaa kustannuspaikan riville. Kustannuspaikka voi olla tekstiä ja/tai numeroita.

2. Jatkossa aiemmin lisäämäsi kustannuspaikat löytyvät alasvetovalikosta.

Tulossa seuraavaksi:

-Tekstikenttien muotoilu

-Tampuuri-integraatio

-Hakutoiminnon parannus

-Pohjapiirrosominaisuus

– Haut ja koonnit, parempi hakuominaisuus

– Kuvien skrollaaminen nuolilla tai puhelimella swaippaamalla.

-Valtuutetut käyttäjät (Lisää osallistuja -linkin kautta lisätyt käyttäjät) vaihtuvat rajoitetuiksi käyttäjiksi. Rajoitetuille käyttäjille on tulossa erillinen hallintanäkymä.

Kokeile Kotopron käyttöä 7 päivää veloituksetta

Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista...

Lue lisää
Kotopro uutiset 12/2022

Kotopro uutiset 12/2022: asiakastoiveita, lahjakortteja ja uusia ominaisuuksia

Lue asiakaskyselyn 2022 erinomaisista tuloksista, käyttöliittymän uusista ominaisuuksista ja poimi vinkit Kotopron tehokkaampaan käyttöön!

Lue lisää

Kotopro uutiset 10/2022

Uudistamme jälleen Kotoprota toteuttamalla paljon kysyttyjä ominaisuuksia sekä isomman käyttöliittymän uudistuksen.

Lue lisää